ליום ראשון

John LennonS

New member
משהו שם לב לכך ש...

there is no forum for the Beatles???!?!?! How strange... there is only a forum for Beetles(the german cars) but the most influeting band in history of pop and rock has no forum Is there anybody who may want to start a forum with me - "The Beatles"?? And speaking of which, who should i turn to in order to initiate it? I have been told once, but not the whole complete proccess

noosh

New member
לפי מה שאני הבנתי

זה לכבוד ה- 30 anniversery.. חוצמזה, למי אכפת, ורוד זה תמיד טוב!
חוצמזה, מישהו יודע למה כל העטיפות של ג'נסיס מעוצבות אותו הדבר מאחורה?

../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif אוף אמיתי (ולא במובן off)

המחשב הארור השתגע היום והחזיר נשמתו לבורא... עכשיו אני תקוע עם hard disc חדש ונטוש (יקח לי שנים להשלים מה שאיבדתי) יחד עם כל ה-goodies שהיו בו, הלכו להם לעולם שכולו שכחה גם הטורים שלי על פליטווד מק וקרול קינג. כל שנותר לי הוא להכנס למצב רוח עגמומי, לשים ברקע את effigy ואת "הלילה שבו דרסו את דיקסי הזקן" ולהתייפח אל תוך הלילה... אבל אל דאגה (???), אני מבטיח, בדומה לכל שאר המצביאים שהובסו בהיסטוריה, אנחנו (אני והטורים) עוד נשוב. וכמו שאמר פעם יורם ארבל (אחרי עוד הפסד של מכבי בגמר גביע אירופי), בפראפרזה על משפט הסיום האלמותי של חלף עם הרוח: "אחרי הכל, גם מחר - יום"...

meandmeandme

New member
או הולדן... ../images/Emo14.gif

אנא אמור אם יש משהו שאתה רוצה שנעשה בשבילך. שנסרוק את דפי הפורום בחיפוש אחר ביקורת שלך? אנא... אמור לנו.

dylan

New member
../images/Emo4.gif משתתף בצערך

ומדליק
לזכר כל מה שאבד (אלא אם השטן או דברים מרושעים דומים היו במחשב שלך.. להם לא מגיע נר
) בכל מקרה זה זמן מצויין להקשיב לאלבום דכאון נפלא כמו time out of mind של דילן.. ולחזור עם עוד ביקורת חדשה

בקשר ל time out of mind

קודם כל זה באמת אלבום טוב מאוד ואולי אפילו מצויין, העניין הוא כזה, בוב דילן הוא לא רק בן אדם פרטי בשם ברוך צימרמן הוא |הגדש|בוב דילן סמל מהפכני, אידיאולוג ומשורר של מהפכה. הבאת קודם ציטוט מביקורת שאומרת שבאלבום מת בוב דילן ונולד מחדש צימרמן האיש, כמו שצ'ה גברה לא יכול (היה) להפסיק את המהפכות ולפתוח מכולות שכונתית, או כמו שדני האדום לא יכול היה לפרוש לחיי נוחות של יינות בדרום צרפת, גם בוב דילן לא יכול (לפחות לא במחשה שלי) לחזור להיות צימרמן, הוא היה וישאר בוב דילן ולכן בדיוק בגלל שאני מסכים עם הציטוט שהבאת, אני לא אוהב את האלבום המצוין הזה שלו היה בא מכיוונו של כל אחד אחר הייתי ממש אוהב אותו.

dylan

New member
אמממממ.. אני חושב שלא נכון

להגביל את בוב דילן ולצמצם אותו לזמר/סמל/משורר המהפכה, אסור לשכוח שמאחורי כל אלה עדיין עומד בן אדם.. דילן הוא זמר שלא הפסיק להשתנות ולנוע (מכל הבחינות) ולא אהב הגדרות וקיטלוגים, אני חושב שדווקא העובדה שזמר כמו דילן פתאום בגיל 56 מוציא אלבום כזה, זה בדיוק מה שהופך אותו לגדול כ"כ.. לא נראה לי שתשמע את ג'אגר אומר פעם שהוא זקן, בטח לא דרך המוזיקה שלו. יונתן גפן אמר שלדעתו love sick (השיר הפותח) הוא אלמותי כמו blowin' in the wind ואני מסכים איתו, כל האלבום הזה לדעתי לא נופל משום קלאסיקה דילנית, זה אלבום ענק בכל קנה מידה והעובדה שהוא מגיע מזמר כמו דילן (אחרי ששוב הוא כבר הוספד) רק מעלה בערכו ולא מורידה לדעתי..

Wonder goat

New member
speak bloody hebrow

תשמע עם אתה כל כך חושב שכדאי לפתוח פורום של beatless אז בהצלחה תפתח פורום

meandmeandme

New member
באמת כדאי לפתוח פורום כזה...

או שתפנה לפורום "תפוז משוב" או שתשלח להנהלה מסר. בהצלחה. אנא הודיע לנו על התקדמותיך.

meandmeandme

New member
הו סליחה...

לא ידענו... אני מאחל גם לך בהצלחה עם הפורום ואני בטוח שתדאגי להודיע לנו.

Another Girl

New member
תודה ../images/Emo39.gif

כמובן ששום דבר לא סגור בכלל..אז..תחזיקו לי אצבעות וכמובן שאני אעדכן :)

Miss CB

New member
בהצלחה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

ונקווה שזה יעבור (למה לא בעצם, באמת התפלאתי שאין עדיין פורום שלהם...) וברגע שיאשרו תודיעי ואני אצטרף!

למעלה