ליום ראשון

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעבד כמו קסם

הוא קיבל את העבודה ומתחיל בשבוע הבא. תודה

gallish

New member
לא הספקתי להחזיק...

אבל שמחה שעבד!!! המון בהצלחה!!!! נשיקות!

בוליפלג

New member
גמני לא הספקתי..../images/Emo9.gif כל הכבוד ובהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

bimba22

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifמתי יגמר החופש הגדול../images/Emo46.gif:-

אוקיי אני מודה, אין לי יותר כוח לחופש הזה. אני על סף התמוטטות. מתי החופש יגמר? אני עם 3 בנות בבית (שנה, שנתיים וחצי ו7). הקטנות לא ישנות יחד. הן עושות משמרות. כך שבקושי אני יכולה לדאוג לארוחת צהריים או כלים. אין מרגישה עייפה פיזית. ומודה גם מאוד מאוד עצבנית. ביום איאפשר להוציא אותם מהבית כי ממש חם. כל ערב ב18:00 אנחנו עושים פעילות מחוץ לבית עד 22:00. אבל עד הערב אני מתחרפננת ממש. יש לי טבלת יאוש!! האם אני אמא גרועה
?

לא. את אמא בהתמוטטות עצבים!

מזדהה איתך לגמרי, הייתי ככה בחופש של שנה שעברה. השנה קצת יותר טוב, אבל רק קצת. אפשר להציע משהו? אני לא יודעת מתי קמים אצלך בבוקר, אבל תנסי לצאת איתן בבוקר אפילו לשעה. זה עוזר. אצלינו יש הרבה גני משחקים מוצלים, אנחנו לוקחים לפעמים ארוחת בוקר לאכול בחוץ. מה עם לקחת בייביסיטר וללכת עם חלק מהילדות (או עם כולן + הבייביסיטר) לבריכה? זה קצת מייקר את העניינים, אבל לא צריך לעשות את זה כל יום וזה נותן משהו לצפות אליו. ספריה - יש בה מזגן וספרים, ויש ספריות שיש בהן גם פינת משחק קטנה. אצלינו ספריית הילדים ידידותית מאוד לילדים, לא צריך לשמור בה על דממה מוחלטת. עוזר קצת?

מבינה לגמרי../images/Emo24.gif

גם לי לא קל... ההצעות של אשיק מעולות. בדיוק היום פירגנתי לעצמי שעה, וננתי לבייביסיטר לרדת איתן לגינה (על מנת לעבוד). זה קשה, זה אינטנסיבי אבל יש רק עוד שבועיים:) אנחנו היינו היום כמעט יום שלם בבריכה כך שהתמורה עללתה על האגרה -ממליצה!

דיינו

New member
../images/Emo24.gif ואני חשבתי שלי קשה, לי יש רק שניים...

מצטרפת להצעה לצאת מהבית בבוקר, אפילו עם זה רק לסיבוב קצר בשכונה או לסופר (יש מיזוג) לקנות חלב ולחם...ומה לגבי לצאת לבתים של חברים? הרי כולם בחופש...

bimba22

New member
../images/Emo4.gifתודה על ההצעות, אנסה ליישם

היום המצב היה קצת יותר טוב. מקווה שכך יהיה גם במשך השבוע שנשאר. שבוע הבא החצי לוקח חופש. מקווה שאז יהיה יותר קל.

למעלה