ליום ראשון שבוע טוב ולילה טוב בתקווה שאף אחד לא פתח לפני...
מ מירוש 18 New member 19/8/07 #1 ../images/Emo32.gifליום ראשון שבוע טוב ולילה טוב בתקווה שאף אחד לא פתח לפני...
י יוני יוני היחיד New member 19/8/07 #2 שבוע טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif אני חייב לומר משהו... רפי - הוא בנאדם מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדהים יומטוב חבר'ה [חם לי ] אהה ו.... CSI שולטטטטטטטטטטטט ! וברביעי המפגש אני בא
שבוע טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif אני חייב לומר משהו... רפי - הוא בנאדם מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדהים יומטוב חבר'ה [חם לי ] אהה ו.... CSI שולטטטטטטטטטטטט ! וברביעי המפגש אני בא
ד דורה17 New member 19/8/07 #8 אני בדיוק הולכת לישון.. משו חשוב מותק? או שאפשר לדבר מחר? [אני פשוט עובדת בבוקר מחר אז צריך לישון..]
מ מ א י ה 9 0 New member 19/8/07 #9 מחר.. חח אבל דברי איתי! ../images/Emo10.gif ד"א ראית מה ששלחתי לך אתמול? [בטח הזדעזעת!] ויומטוב שיהיה לך מחר!
מחר.. חח אבל דברי איתי! ../images/Emo10.gif ד"א ראית מה ששלחתי לך אתמול? [בטח הזדעזעת!] ויומטוב שיהיה לך מחר!
ז זוהרוש15 New member 19/8/07 #7 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif באמת חאמוד.. למה אין לי את המסן שלו..? זה לא פסדר..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif באמת חאמוד.. למה אין לי את המסן שלו..? זה לא פסדר..
X XxXSynergitXxX New member 20/8/07 #82 רפי ממש ממש נחמד! ../images/Emo9.gif ד"ר רפי ! רפי, יש לך מסנג'ר? תביא גם לי!D:
ז זוהרוש15 New member 19/8/07 #6 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבוע טוב לכולם! מחר יום די ארוך..