ליום חמישי

linoy7

New member
איזה חוםםםםםםםםם../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

קיבלנו בריקוד בספורט את הציון הכי גבוה בכיתה- 90
כן, כן.. גמאני בשוק
על הרוב עבדנו היום בבוקר.. נחמד
לא היה לנו כוח להישאר ליום עיון במת' אז נשארנו לראות את שאר הריקודים והלכנו הביתה..
חם ליייייייייייייייי! יומטוב לכולם

just adiki

New member
כל הכבוד../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif ונוי בהצלחה../images/Emo24.gif

just adiki

New member
../images/Emo65.gifהיום האירוויזיון../images/Emo65.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אורון V1

New member
וליתר דיוק חצי הגמר

החל מהשעה 22:00 בטלוויזיה הכללית. משמיעה ראשונה של רוב השירים (כולל הגמר), השירים הבולטים הם של איסלנד, הרפובליקה הצ'כית, לטביה, סרביה, שבדיה, שוייץ, בוסניה, דנמרק ואסטוניה. אני אישית מעריך יותר את המדינות ששרות בשפת האם שלהן ולא "מתמערבות". אז לכל הצופים בפורום אני מאחל שנסבול כמה שפחות ושיהיה לטיפקס המון בהצלחה!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif איזה מס' אנחנו?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

אורון V1

New member
אורון בוחר אירוויזיון: חצי הגמר

ואלו הם עשרת השירים שלטעמי צריכים לעלות לגמר:טיפקס, איסלנד, גרוזיה, שוייץ, הולנד, דנמרק, סרביה, הרפובליקה הצ'כית, אסטוניה ולטביה. השיר הגרוע לו כדאי להצביע הוא הפורטוגלי. לילה טוב אירופה.

חזרתי../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

היה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
היתה לנו מפקדת מעולה היה ממש קשה להיפרד והכי מצחיק זה הקטע של השבירת דיסטנס במשך כל השבוע המפקדים לא מרשים לעצמם לחייך[למרות שגרמנו למפקדת לצחוק מלאאאא פשוט מלאאאא והיא כל הזמן יצאה להירגע
]והם תמיד יוצאים כדי שלא ניראה אותם צוחקים אז בסוף לפני שעוזבים יש את השיחת סיכום ואז פתאום בלי שום התראה מוקדמת הם שוברים את הקרח של המפקד והופכים להיות הם עצמם זה כזה מוזרררר פתאום אדם אחר לגמרי עומד מולך ואאאווויי היה כל כך כיףףףףףףף בא לי להמשיך מאותה נקודה הימים האחרונים היו הכי כיפיים כי בהתחלה זה די שוק להיכנס למסגרת הצבאית הזאת ואז מה שקורה הוא שסובלים חחח אה ונוי יש לי תגובה לא לקחתי בכלל תרופות אמא שמה לי בתיק רק אקמול ובכלל לא ידעתי שהוא שם
. נדבר פה עוד שנתיים שאני אהיה המפקדת בבסיס הזה ואני אדריך אותכם ילדים קטנים שיבאו אלי
אחח איזה תענוגגג אני מחכה לזה

linoy7

New member
../images/Emo6.gifברוכה השבההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנית!
אוףףףף! גמאני רוצהההההה
הבי"ס המטומטם שלנו מוציא רק את הבנים!!!!
לאאאא!!! לבנות אסור!!!!!!!!
סתומים!

ניצחנו!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו בגמר הארצי!!!!!!!

אני לא מאמינה, זה היה ממש לא צפוי! היו 2 משחקים מאוד קשים! בראשון ממש התאבדנו, ניצחנו מערכה , הפסדנו אחרת, ואז שוב ניצחנו מערכה אז לקחנו כבר את כל המשחק
היה קשה...ההפרשי נקודות לא היו גדולים המשחק השני היה סתם...ניצחנו די בקלות . טוב הכי חשוב שעלינו וניקח גם את זה בע"ה

linoy7

New member
חחח כל הכבוד!../images/Emo47.gif בהצלחה בגמר!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

למעלה