ליום חמישי

../images/Emo15.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo107.gif

הערב, בשעה 19:00, סיון שביט תתארח לייב ב-BlogTV ותעלה לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=77105189
וויליאם מוזלי, הלא הוא פיטר הצעיר מהסרט נרניה, חוגג יום הולדת ופורום נרניה מתכנן לו הפתעה! כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1469&msgid=76524250

TOUSH

New member
../images/Emo32.gifליום חמישי

כל ההודעות שאינם קשורות לבויז לכאן

Or Altman

New member
אופה רעות../images/Emo7.gif...

כמה חלמתי לפתוח
שבכותרת חמש"וש!
[חמישי, שישי, שבת...] [
XD
]

KiSs KiSs KiSs

New member
לא נורא אוריייייי...חכו חכו עוד מעט

שרינוש תבוא תיראה ת'שירשור הזה-יעלו לה העצביםםםם

deen35

New member
"כוכב נולד 3"

תוכנית ראשונה שנפתחת באודישנים. האודישן הראשון שמראים הוא של בחור שריקי גל אומרת "הלוואי שהיית שר כמו שאתה יפה" (הוא לא עבר) זה היה אושרי וזה שודר ב- 21.3.2005. פדיחות... במיוחד בהתחשב בכך שהבחור שידרג את עצמו פלאים בלהקת בנים, ואפילו בקדם אירוויזיון הוכיח שהוא יודע לשיר יותר טוב משאר חברי הלהקה. אבל לא חידשתי שום דבר לאף אחת כאן, נכון?

sHiRa De LoCa

New member
לא חידשת כפרה..

וכאן הוכח שריקי גל נידפקה מכל הכיוונים ועכשיו כל המעריצות של אושרי שונאות אותה..טוב נו,רובן,אני צודקת?

ליןלין14

New member
הכי צודקת ...הוא גם הוכי לה את זה ב

שיר נולד... אני מה זה מאושרת מזה היא עיצבנה אותי גלל זה ..!!

Or Altman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gifהכי ענק זה...

שבשיר נולד הוא הופיע כמעט עם כל השופטים מכוכב נולד! [חוץ מאחד...] ריקי גל, צביקה הדר, וצביקה פיקה...
ענק לא?!

בנננננננננננותתת

ממהה נשמממעע?! רציתי לספר לכם משוו שזה קשור לשרון אני יודעת שזה אוף אבל לא היה לי לאיפה לשרשר את זה :| הקיצור היום דיברתי עים חברה שלאמא שלי והיא חברה ממש טובה של שרון קיצר היא סיפרה לי כל מיני גברים ואז שאלתי אותה על שרון וזה כאילו איך היא רואה אותו גרה בלוד ומושב זיתן קרוב ללוד ולא ידעתי...הקיצר היא עושה לי לההורים שלו היה חנות בלוד שקראו לה סנדלר..או שיש אותה עדיין..הקיצר לאמא שלו קוראים יונה והיא מעצבת בגדים וזה ואבא שלו נילב את החנות..הקיצר אני עושה לה אהה בטח בגלל זה יש לשרון טעם כל כך טוב בבגדים...היא עושה לי באררורר אמא שלו מעצבתת בטח לימדה אותו כמה דבריםם חחחחחחחחחחחחחץץ אים זה לא מעניין לא נורא סתם היה בא לי לספר זאתת חחחחחחחחחחח לללללללאבב אותכםם

KiSs KiSs KiSs

New member
חח יאו מאגנוב..יש לך סיכוי לפגושותו

לפגושותו=לפגוש אותו....פשוט לא הייה לי מספיק משקום בנושאאאאא טחחחח

למעלה