ליום חמישי

../images/Emo20.gif החלפתי ניק

...כי "מזמן" לא החלפתי, אז החלטתי שהגיע הזמן להתחדש
(לשעבר ילדונת שלי ועוד כל מיני אחרים) שיהיה סופ"ש נהדר וחמים לכולנו!

כדי שלא יהיה משעמם וגם כי הניק מצחיק אותי ../images/Emo13.gif

יש לנו בבית לוטו של דיסני (גרוע אגב, לא מומלץ, אבל אהוב משום מה), ויש מספר קלפים בהם נראים מיקי מאוס ודונאלד דאק ביחד, וכשאני שואלת את לולי מי בתמונה היא עונה: "מיטי ודונה"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קצת הומור לסופשבוע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור, ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור. כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זוג צעיר רצה לעשות חיים אבל לא היה להם גרוש על הנשמה. ואז הם החליטו שבכל פעם שהם מזדיינים הם שמים בקופסה עשרה שקלים. וכך אמנם הם עשו. עברו כמה שנים , ואז יום אחד פותחים את הקופסה ומוצאים בתוכה עשרות אלפי שקלים, שטרות של עשרה חמישים ומאה שקלים .... "איך זה יכול להיות " תוהה הבעל "אני שמתי תמיד בכל פעם עשרה שקלים ". "נכון" משיבה האישה "אבל לא כולם קמצנים כמוך!!".

זאתי2

New member
../images/Emo92.gifזקוקה לעזרה ברעיון לקטע קריאה../images/Emo63.gif

בשבוע הבא יש איזה אירוע בעבודה שלי ליום המשפחה, ואני צריכה להקריא קטע שקשור, פרטים : המקום : מחלקה סיעודית/שיקומית של קשישים, האירוע : תערוכת ציורים של המאושפזים ובני המשפחות הקטע המבוקש : משהו שיהיה קשור לבית (כולם מנותקים מהבית והמחחלקה היא הבית שלהם בזמן האחרון), לצבע (ציורים, אמנות) לתקווה, אופטמיות, הוליסטיות .......
אשמח לרעיונות, תודה מראש..

בוליפלג

New member
את מעוניינת בקטע כתוב או במקורות שיסייעו

לך לכתוב כי מצאתי כמה דברים שיכולים לעזור...

זאתי2

New member
אממ.......

הכוונה לשיר, או קטע מתוך שיר, סיפור או אגדה.. כל דבר שמצוטט ממישהו או ממשהו שאפשר להקריא....... מה מצאת?מה מצאת? מצפה לראות...

למעלה