ליום חמישי לילה טוב לכולם ויום מעולה שיהיה מחר כולכם!!!
מ מירוש 18 New member 28/6/07 #1 ../images/Emo32.gif ליום חמישי לילה טוב לכולם ויום מעולה שיהיה מחר כולכם!!!
M menori New member 28/6/07 #6 ספרי את.. חברי סינרגיה כפול טיפקס ועוד היהודים חלקי באוואנסנס ותוסיפי איזה רועי גפן נוסף לקינוח חח..[ הדובדבן שבקצפת לא?|מאוהב] נכון נרדמת!? אני כן חחחח
ספרי את.. חברי סינרגיה כפול טיפקס ועוד היהודים חלקי באוואנסנס ותוסיפי איזה רועי גפן נוסף לקינוח חח..[ הדובדבן שבקצפת לא?|מאוהב] נכון נרדמת!? אני כן חחחח
ס סופר ניצק New member 28/6/07 #4 לילה ../images/Emo9.gif שיחת נפש ענקית עם חברה כשמחר אני צכה לקום מוקדם לעבודה ;[ זין
ד דורה17 New member 28/6/07 #8 לילה טוב! מחר ביולוגיה../images/Emo122.gif אע טוב נו יאללה... עוד וי לרשימה.. והיא הולכת ומתקצרת... אחרי זה נשארו לי 2 במתמטיקה בקצב הזה לא נראה לי שזה יקרה חחח אבל פסדר.. שיהיה לכולם לילה טוב!
לילה טוב! מחר ביולוגיה../images/Emo122.gif אע טוב נו יאללה... עוד וי לרשימה.. והיא הולכת ומתקצרת... אחרי זה נשארו לי 2 במתמטיקה בקצב הזה לא נראה לי שזה יקרה חחח אבל פסדר.. שיהיה לכולם לילה טוב!
S shilgiah New member 28/6/07 #57 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמקווה שזה לא מאוחר להגיד.. ב ה צ ל ח ה !