פרסם מודעה בלוח בבקשה
D deena New member 21/8/05 #61 חבל, כי זה יעבור עוד כשעה ל../images/Emo32.gif יש לוח דרושים. תשתמש בו בבקשה.
ה העקרב המפנק New member 21/8/05 #62 תני לי זמן לעוד 5 שעות ואז OFF לפחות אני יודע שניסיתי בפורם שלי תודה לך
° ° זואי ° New member 21/8/05 #87 משום מה לא נראה לי שאנשים שמחפשים עבודה, יחשבו למצוא אותה בדיוק בלוחות של גרושים גרושות. אבל אולי זאת רק אני.
משום מה לא נראה לי שאנשים שמחפשים עבודה, יחשבו למצוא אותה בדיוק בלוחות של גרושים גרושות. אבל אולי זאת רק אני.
D d a n i e l s 5 New member 21/8/05 #67 מקפיצה לכל מחפשי העבודה נראה לי חשוב. במידה וזה עוד רלונטי .
ה הסוכן64 New member 21/8/05 #68 החזרה לשיגרה../images/Emo160.gif.... נחתנו בנתב"ג אני וביתי לאחר 4 ימים שבהם התנתקנו מהמציאות היום יומית. נישאר עוד שבוע וחצי לסיום החופשה,בא לי לצאת שוב לנופש. הערב או מחר אחליט לאן ואנסה לסגור סופית.
החזרה לשיגרה../images/Emo160.gif.... נחתנו בנתב"ג אני וביתי לאחר 4 ימים שבהם התנתקנו מהמציאות היום יומית. נישאר עוד שבוע וחצי לסיום החופשה,בא לי לצאת שוב לנופש. הערב או מחר אחליט לאן ואנסה לסגור סופית.
M malka3 New member 22/8/05 #99 שגית, שוב לא הדפסת כרטיס בזמן ? דווקא היום אחרי הדיון הסוער להעלאת שכרך ..