לחמישי

זוהרוש15

New member
אמממ...ת'אמת שאני כן..חיחיחי

כשאני מכירה מישוו ולא מתביישת ומתחילה ממש לדבר אני לא מפסיקה...אני ממש מדברת המון...ככה שאני די חופרת...די הרבה למען האמת...חחח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלא רע ולא נעליים

בוקר טוב ושמח...!!!! היית מבקשת מחברה אחרת שתבוא איתך.. לא נורא מקסימום תלכי בערב לקנות.. ואם את צריכה משהו אני במסן..

זוהרוש15

New member
חח כפרעלייך!!../images/Emo24.gif

פשוט שאף חברה לא יכולה לבוא איתי וגם חברה שלי הבריזה לי וגם גילית שחברה שלי מגעילה..וממש לא חברה אמיתית... טוב ת'אמת שעם הניסיון שלי ממזמן הבנתי שאין דבר כזה חברים אמיתיים.. אולי חוץ מאחת שבאמת אף פעם לא אכזבה אותי
אבל אני לא רוצה סתם לפתח ציפיות.. אני למדתי לא לסמוך על אף אחד יותר ב-100 % ולא לפתח ציפיות מאנשים.. בסוף תמיד אני נפגעת
אולי אני יותר מידי טובה...=/ אבל תודה לך!! אני אוהבתותך!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifעלייך../images/Emo24.gif

אוחח אני שונאת שזה קורה.. האמת שאני גם נפגעתי הרבה פעמים מחברות והבנתי שאין דבר כזה חברים אמיתיים אבל עדיין אי אפשר להסתדר בלעדיהם.. תמיד תשמרי על סוג של מרחק מכל החברים והחברות ואל תפתחי ציפיות כי תמיד מתאכזבים.. בבקשה בובית!!! גם אני אותך מלאאאא!!!!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo124.gifצריכה ../images/Emo53.gif

אני יודעת שאם אני צריכה עזרה אני יכולה לפנות אליכם.. חברה שלי משתתפת בנער ונערת ספידו והגמר יום שישי.. והיא צריכה כמה שיותר הצבעות כי כל קול משפיע.. אז אם תוכלו בבקשה להצביע לה.. קוראים לה שירי צדקה.. אתם פשוט צריכים להיכנס לקישור ולסמן את השם שלה לעשות שלח ואחר כך אתם צריכים לעשות שוב פעם שלח למלא שם שם משפחה וכתובת.. אני נורא אשמח אם תעזרו לי http://www.vyou.co.il/Game/Step1.aspx [שמישהו יעשה את זה לחיץ כי אין לי מושג איך עושים את זה חח]

niro levi

New member
../images/Emo216.gifפעם שלישית גלידה לכל הפורום חח

את חייבת לנסות עוד פעם..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאוףף הצליח../images/Emo8.gif

כנראה שלא תקני לכל הפורום גלידה חחח

למעלה