בוקר טוב אני עייפה אבל, יום חמישי, נגמר השבוע
ר רונקיפליצית New member 16/8/07 #127 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifבטח שכןD: זה מה שאני עושה עוד שניה! אה אבל בעצם זה היומולדת שלך! אז אל תישני
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifבטח שכןD: זה מה שאני עושה עוד שניה! אה אבל בעצם זה היומולדת שלך! אז אל תישני
L Lior Maman New member 16/8/07 #121 בוקר טוב ../images/Emo13.gif קמתי ב 9 ואני נוסעת ללב המפרץ עם ידיד ^^ [ והוא קונה לי מתנה ליומודלת ! חמוד ] בילוי נעים לי
בוקר טוב ../images/Emo13.gif קמתי ב 9 ואני נוסעת ללב המפרץ עם ידיד ^^ [ והוא קונה לי מתנה ליומודלת ! חמוד ] בילוי נעים לי
ר רונקיפליצית New member 16/8/07 #129 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאאלה קיבלתי משכורת../images/Emo99.gif *אושר* לילהטוב
ה ה 1 והיחיד New member 16/8/07 #134 את!! שמת לב שכבר כמה ימים, בשירשורי האוף, ההודעות שלי קרובות להודעות שלך ולהיפך? זאת אומרת או שהם ממש אחת אחרי השניה או שמפרידה ביניהם הודעה אחת.. טוב.. חפרתי יום נעים
את!! שמת לב שכבר כמה ימים, בשירשורי האוף, ההודעות שלי קרובות להודעות שלך ולהיפך? זאת אומרת או שהם ממש אחת אחרי השניה או שמפרידה ביניהם הודעה אחת.. טוב.. חפרתי יום נעים
מ מירוש 18 New member 16/8/07 #136 חחח אם אתה אומר לא יצא לי לשים לב לזה זה בגלל שאנחנו באותו תאריך חחח סתם
ז זוהרוש15 New member 16/8/07 #132 בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif אוחח רציתי ללכת לקנות בגדים היום וחברה שלי הבריזה לי נראה אם נשכנע מישהי אחרת לבוא איתי לתל אביב.. תחזיקו לי אצבעות
בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif אוחח רציתי ללכת לקנות בגדים היום וחברה שלי הבריזה לי נראה אם נשכנע מישהי אחרת לבוא איתי לתל אביב.. תחזיקו לי אצבעות
מ מירוש 18 New member 16/8/07 #142 לא רע ולא כלום הכל יהיה בסדר אמרתי לך לא להתעצבן!!! תזכרי: להתעצבן זה להעניש את עצמך עם טעות של אחרים
לא רע ולא כלום הכל יהיה בסדר אמרתי לך לא להתעצבן!!! תזכרי: להתעצבן זה להעניש את עצמך עם טעות של אחרים