לחמישי

בועזבועזבועז.(:)

אבל מארינה הייתה יותר טובה>< שלומי היה זוועתי ככ רותמךךךךךךךךךךך.
למי הצבעת יא חתיכת חיים יפים שלי?!?!?[=

אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

פשוט מ-א-ו-ש-ר-ת-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היידד! D= וגם לשלומי החתיך יש חוזה הקלטות
וגם לחן
ייאיי. חע, הערתי את אבא שלי עם הצרחות כשבועז זכה. יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

lililulu

New member
לא מגיע לחן חוזה מגיע לנדבD:

סתם שיהיה במזל טוב לחן המתחנןDD= בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז בועז [= הם חוגגים שמה במושב שלו עד הבוקר אבל לא היה לנו כוח להישאר בטח יהיה בלאגן כשבועז יגיעD:

lililulu

New member
יייייאאאאאייייי!!!!!!!!!!!!!

אהההההם חפירה בדרך! חזרתי עכשיו מהמושב של בועעעעז [: איזה כיף היה אתם לא מבינייייים!!!!! הגענו משטרה מחסומים בלאגנים חחחח ואז נכנסנו, מ-ל-א אוכל ואנשים ושירים בקיצור תימניאדה אחת גדולהD; והיה 2 מסכים גדולים ששידרו את הגמר ובין הפרסומות לשידורים היו הופעות חחחח ו...ו...ו...ו...ואסי עזררררררר
איזה חמוד אף ילדה לא שמה עליו עד שלא הסתיימה התוכנית! ואז מסתיימת התוכנית כתוביות וזה ההוא מתכונן ללכת פתאום איזה 60 ילדות נדבקות אליוD: ולפני זה הלכתי עם חברה שלי לשירותים פתאום אני קולטת אותו הולך עם המאבטחת שלו גם לשירותיםD: וחברה שלי שעה היא בשירותים אז אסי בנתיים יצא ולאף אחת לא היה נעים להגיד לו משהו כולם מתלחששות מאחורי הגב שלו
אז הוא יוצא ואני מחכה בחוץ לחברה שלי והוא מסתכל ומחייך אליי ואני כזה "איזה חיוך, הוא חתיך, אבל הומוD:" ואז כשחזרנו ואמרו שבועז ניצח כ-ו-ל-ם קפצו וכזה כולם מחבקים את כולם ומוזיקה וזיקוקים ודי היה כזה כיף [: נמאס לי לכתוב אז אחכה לתגובותיכםD;

בחיי שגם פה ראו את הזיקוקיםD::../images/Emo105.gif

היי גם חברות שלי הלכוD; שמחה שנהנת עמית הפנמית(=

lililulu

New member
לא הצלחתי כמעט לראות את הזיקוקים

כי הם החליטו שהמקום הכי חכם לעשות אותם זה מאחורי עץ גבוהD; אז כולם שמעו מלא בומים וראו סתם כמה ניצנוציםD=

../images/Emo75.gifחחחחחחחחחח אסי עזר . D =

די הוא חתיייייייייך , ! איזה גומות יש לו ,,
באמת חבל שהוא הומו .
אני במקומך הייתי קופצת עליו . סתם . D; "תימניאדה אחת גדולה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD שמחה שנהנת . P =

אחח אסי עזר..חולה עליוווווו

סתומה אני הייתי קופצת עליוו איזה חמווד איזה חיוך יש לוD= בואנה אבל היה בלאגן רציני שמה D;

lililulu

New member
לא! הוא לא כזה נחמד במציאותD;

מול המצלמה הוא מחייך וזה ואומר שכיף לו שם אבל כשירדו משידור הוא ישב בצד ועישן סיגריה, הוא טיפה סנוב אבל חתיךD: והוא מעשן כמו בחורהD= אבל כשבועז שר הוא רקדD; זה היה מצחיק הוא כזה רוקד עם התימניות שראו בטלוויזיה והוא חש איזה רקדנית בטןD:

למעלה