לוח-מודעות

cusamano

New member
פורום חופש

המנהל של הפורום הזה אישר בנדיבותו לתת לי רק להזכיר שפורום חופש עלה לאוויר היום, ואתם מוזמנים לבקר ולהיתרשם וכמובן לדבר על עניינים שקשורים לאתר חופש. סליחה על ההפרעה
ומקווה לקשר בין שני הפורומים שי

../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif זוג השבוע ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

הסיבה שאיחרתי קצת בהצגת זוג השבוע מהסיבה הפשוטה שלא מצאתי תמונה.. האמת שגם לא ממש השקעתי זמן ומאמצים אבל אי אפשר לוותר על זוג השבוע. אז ככה.. זה אחד סיפורי הילדות האהובים עליי.. אהבה שמתגברת על כל המגבלות ולא שמה על כלום ללא הבדל דת מין טבע יבשה וים. אז ככה זה מתחיל במצולות הים... בממלכה קסומה אריאל קוראים לה, ידידה הטוב הוא סרטן, ומעל המים משקפיה ממלכה של נסיך יפה תואר, זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, כדי לממש אהבה זא הרבה ויתורים היו כרוחים בזה. את שם הנסיך לא זכור לי ממש... אבל אם כולם קראו את הספר ראו את הסידרה או את הסרט.. ראו שחתונה בסוף הייתה למרות הכל למרות המכשפה המרשעת והאבא הדואג לאישתו אריאל בת הים הקסומה ויתרה על הרבה כדי להיות לצד אהובה... וככך בת הים הקטנה נישאה לנסיך.. וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה (לפחות בלבבנו) :)

d@r121

New member
כמה פעמים קרה לך ש...

שהתלבטת איזה סלולארי כדי לקנות? שחשבת איזה חברה בעלת התעריף הכי נמוך בשוק מה הסלולארי הכי בעייתי איזה סלולארי אתה לא יכול לראות בלעדיו ואיזה חברה סלולארית עושה את הכי בעיות עם לקחות כנס עכשיו לפורום סלולארי ותמצא לכל בעיה פתרון ד
ר

~Gal~

New member
ילדונת../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

בהחלט זוג השבוע שהצגת ראוי להיות זוג השבוע.... אבל.... צר לי להרוס קצת את האידיליה... טרחתי וחיפשתי ומצאתי (תאמינו...) האגדה בכבודה ובעצמה... אמנם תמונה לא מצאתי, אבל מצאתי את הסיפור כולו. מי שיש לו סבלנות לקרוא קצת אנגלית, ומי שיש לו זמן - הסיפור מומלץ לקריאה. אבל... בסוף בת-הים שלנו לא מתחתנת עם הנסיך
הסוף מאד מפתיע אבל קסום ומדהים, כמו כל הסיפור הבלתי-אפשרי הזה. אהבה חד-צדדית (או ליתר דיוק - הנסיך אהב את בת-הים בגלגולה הקודם ולא לאחר כל השינויים שעברה רק כדי להיות איתו), משפחה דואגת ואוהבת, אשר בת-הים תהיה חייבת לעזוב לנצח כדי להיות עם אהוב-לבה (שלא בטוח בכלל שיעניק לה אהבה חזרה...), שינויים פיזיים כואבים מאד שעברה בת-הים, ונסיך שמתאהב בסוף במישהי אחרת...
בקיצור - תקראו את הסיפור - ממש מומלץ
ותודה רבה שירין
, סופ"ש שמח ומאושר, ושתמצאי אהבה קצת יותר מוצלחת מבת-הים הקטנה, אוקיייי
...

לשם שינוי חינוך מוצלח

לגל ולכולם... מצטערת שטעיתי בזוג השבוע, אבל רציתי להעלות נקודה טובה לשם שינוי, בזמן שחיפשתי לי בראש את זוג השבוע נוכחתי לדעת כי רוב אגדות וסיפור הילדים בנויים מנשואי תערובת או שלפחות האהבה הי בהתחלה בלתי "נורמלית" כמו בנסיכה והצפרדע והגיבן מנוטרדם למרות שבסוף כולם נהפכים לנסיכים יפי תואר... אז זה משהו טוב לפי דעתי.. שיהיה לכם רק טוב בחיים... אוהבת ומתגעגעת.. שירין

MARMELAD

New member
בוקררררר טוב

שירין, את כל כך צודקת. כמעט שכל האגדות בנויות מזוגות מעורבים, אחרת הן לא היו כל כך רומנטיות, מדהימות, מרגשות, חריגות, עצובות, כמעט בלתי אפשריות.... ובאמת הן בד"כ נגמרות בטוב. אז מי אמר שאגדות הן רק אגדות? מרמלד.. היפה והחיה.... ולכל מי שהתעורר.. בוקר טוב! ובוקר טוב במיוחד ליקירתי.. גל!

~Gal~

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

גם לך חמוד
אם כי כבר מזמןןןן לא בוקר (טוב אצלי כן
) שירין יקרה, ומרמלד היפה והחיה, איך יכולתם לשכוח להזכיר את סינדרלה??? מאשפתות הפכה לנסיכה יפת-תואר. ואולי כולנו צריכים לפעמים איזו פיה טובה שתעזור לנו מול כל העולם... ובאמת - מי יודע - אולי אגדות הן לא רק אגדות. ואולי כל יום נוצרות אגדות חדשות לנגד עינינו, ואנחנו רק צריכים לשים לב אליהן ולאסוף אותן כמו שהיו עושים פעם, כשהיה יותר זמן לאנשים לשים לב לפרטים הקטנים והיפים של החיים.

ציפי ג

New member
ותראו מה קרה לסינדרלה האמיתית

lady D המציאות היא לא אגדה. מה לעשות.

~Gal~

New member
המציאות היא אמנם לא אגדה

אבל היא יכולה להיות אגדית, אם מאפשרים לה להיות כזאת... ויעידו על כך רבים שחייהם היו ממש אגדה חיה. ויש גם אגדות שאנחנו לא מכירים, כי הן מאד פרטיות. אבל הן קיימות ממש מתחת לאף שלנו. אז נכון, אין פיות טובות וקסמים וכישופים (יש כאלה שטוענים שהם כן יכולים לבצע כשפים... לא מאמינה להם).
וגם אין מכשפות (אני מקוה)
וגם אין סנטה קלאוס או אליהו הנביא שבא לשתות מגביע היין בליל הסדר. אבל החיים לפעמים עולים על כל דמיון...

היי לכולם מברוריה ../images/Emo99.gif

גם לי יש סיפור אגדה: כמובן על הנסיך רניה ממונקו והשחקנית גרייס והוא דווקא נמשך ונולדו שלושה ילדים.והוא היה יכול להימשך אם לא היה נקטע בתאונה האיומה. בכל זאת נאחל לכולנו רק אהבה ואושר בארץ ועולם כולו. ביי ואוהבת אותכם.ברוריה נ.ב.גל הרבה הצלחה בלימודים

~Gal~

New member
תודה רבה ברוריה ../images/Emo13.gif

ואשמח אם תפרטי קצת על הנסיך רניה ממונקו והשחקנית גרייס... לא נעים לי לספר אבל.... אין לי מושג מיהם ומהם...

בוקר טוב ואוהב לכולם ../images/Emo23.gif

שכחתי שאני האמא ואתם הילדים(מה לעשות זקנתי) ובכן:רניה נסיך מונקו (גם כיום)היתאהב בשנות ה60 בנסיכה יפה מהוליווד אבל מה לעשות בלי דם כחול.האהבה היתה גדולה וכן האושר ונולדו 3 ילדים ובניהם הנסיך אלברט והנסיכה קרוליין.שגם היום מתוקשרים הרבה בתקשורת.האושר והאהבה ניקטעה בגין תאונה קטלנית. מקווה שעזרתי לך את יכולה להיעזר בהוריך. ביי ברוריה

~Gal~

New member
אוי לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

זאת ממש לא היתה הכוונה שלי! רק עכשיו שמתי לב ששרשרתי בטעות את ההודעה הלא-נכונה ללוח המודעות... שירין יקרה, כל מה שמתחיל מהודעתך עם זוג השבוע, ועד הודעה זו - יש להתייחס אליו כשרשור מכובד בפני עצמו שעניינו:
זוג השבוע ועולם האגדות הקסום
(לצערי אין לי דרך להחזיר את הגלגל ולנתק את זה מהשרשור... ולכן אני רק יכולה להתנצל על הטעות הגורלית הזאת) אז

~Gal~

New member
../images/Emo32.gif לוח-מודעות

נא לשרשר לכאן פרסומים על פורומים חדשים או הודעות שונות. תודה

הזמינו אותי

יותר נכון- הזמנתי את עצמי לפרסם פה את הפורום שלי- פורום משחקי נוסטלגיה אתם זוגות, אני מניח שבני יותר משש עשרה אז בואו ותוסיפו לנו לפורום ואם באתם מרקעים שונים- זה בכלל יהיה היסטרי לשמוע על משחקים בבושקות למיניהם וכו´ בריצור- כולם מוזמנים!!!

../images/Emo81.gifאמוטיקונים חדשים../images/Emo81.gif

אנו שמחים לבשר לקהל הגולשים על תוספת משמעותית לעמוד האמוטיקונים. האמוטיקונים החדשים עוצבו, כמו קודמיהם, על ידי המעצב גל ממליה, מנהל פורום עיצוב גרפי בתפוז. אנו מאחלים לכולם לימוד מהיר
, והנאה
הנהלת הפורומים

למעלה