לוח מודעות

Rוית

New member
ALANIS 21 LIST

מסתבר שיש שתי גרסאות... (או משהו כזה..)

roooonnie

New member
וואי, תודה על הרשימה.....

אני מהרגע הראשון שקראתי את המילים ניסיתי למצוא את 2 הסיבות שישלימו ל-21....נתקעתי כל הזמן ב-19.....
רוני

Rוית

New member
../images/Emo4.gif

תמיד ניסיתי להבין- מה זה בדיוק BOOTLEG
ותודה על האתר, למרות שהוא קצת מדכא (וווווווואו כמה דיבקים יצאו
למרות שעל רובם זה אותו דבר...)

שלתי

New member
../images/Emo32.gif לוח מודעות

לכאן ניתן לשרשר הודעות כלליות, מודעות ושאלות לגבי קשיים טכנים עם הפורום...

שלתי

New member
../images/Emo41.gif חדש בפורום- לוח מודעות מעריצים

מחפשים להשיג חומר על אלאניס? לקנות או למכור פוסטרים, גזרי עיתונים, דיסקים ועוד...- לוח מודעות המעריצים החדש. הודעה תשאר בלוח לחודשיים בלבד...כדי למנוע הצפה של הלוח ע"י הודעות ישנות. ההודעות בלוח על אחריות הגולשים בלבד. העלאת ההודעות ללוח אינה מהווה המלצה מכל סוג שהוא

Rוית

New member
סוף סוףףף

יש להוריד את הקליפ של פריששיס אלושיאונז´, מצאתי 3 גרסאות, וזה נראה כמו ה3 גרסאות שיש בMTV... מצאתי עוד משהו מוזר, זה נקרא: Alanis Morissette - (Vagina Monologues) Alanis Moan, זה שאלאניס מחקה את הצעקה של מYOK, זה מאוד חביב...

Rוית

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

הורדתי קטע שבהתחלה לא ידעתי מה זה אבל שהורדתי מסתבר שזה קטע של איזה 8 שניות שבו מראינים את ביורק אחרי איזה הופעה על אלאניס איפשהו, לא רואים, והיא מדברת על אלאניס והיא אומרת:
alanis seems top ??? (אין לי מושג מה היא אמרה שם עם המבטא הזה שלה) i feel a bit soory for here have do play rock music dow פה המראיינת שואלת די בשוק why is that אז ביורק עונה: it´s a taste thing​
, מזה עצבן אותי הקטע שהיא "מצטערת עליה" גרררררררררר ועכשיו בלי קשר, למה הפורום כזה ריק היום

למעלה