לה לה לה...

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאנחנו שוב מתחילים להתחרפן.....

אז תעבירו את היצרים המפחידים שלכם ואת ההשתוללויות שלכם לפה ל
הזה, על מנת לשמור על סדר

chen010189

New member
סקופ מיום ו': dollzy הלכה מכות

בבארבי ת"א וזה לא נגמר!!!!
(אוקיי באמת עזבו
)

chen010189

New member
עזוב אתה באמת לא רוצה לדעת עם מי

ואתה באמת לא רוצה לדעת על מה אני מדברת:-S

dollzy

New member
חעחעחעחחעחע!

אלוהים מתברים על החמור! חן את כל כך משוגעת.. אבל אני אוהבת אותך!

chen010189

New member
מדברים על חירפון, לא תאמינו למשמע

אזניכם. היום בשדרות מורה אמרה לתלמידה "אני רוצה שתתחילי לבוא עם מדים, או שאת תעופי מהבית ספר" הילדה: "חכו, מה אמא שלי תעשה לה" הילדה הביאה את אמא שלה. האמא בעטה למורה בבטן, זרקה עליה חפצים. בבית ספר לפני כמה ימים המורה: "***(שם התלמידה) תצאי החוצה, אני אדאג שיסלקו אותך מהבית ספר" הילדה: "מה קרה שהיא נתפלת אליי כל שיעור? את אבא שלי קשה לעצבן, ואבא שלי התעצבן אז חבל ל****(שם המורה) הזאת על הזמן מה שאבא שלי הולך לעשות לה. שרמוטה, חכו אמא שלי הולכת להיכנס בה. יפטרו אותה למה מי היא בכלל שתצעק עליי תתכוננו ביום חמישי, הלוויה של **** אמא שלי תכסח לה ת'חיים!" שנה שעברה אמא של תלמיד מהכיתה שלי העיפה למורה למתמטיקה סטירה

chen010189

New member
זה מקרה אמיתי שאירע בבי"ס בשדרות

היום היה כתוב על זה בעיתון ומה שסיפרתי על הבית ספר עם הכוכביות זה קרה היום ואני לא רומצה לדעת מה יהיה שם יום ה'

Rioter

New member
אני חושבת שהתקשורת מנפחת את זה,

כמו תמיד, אבל פאק.. זה מזעזע.

chen010189

New member
אבל אני לא מנפחת

ואני נשבעת לך כבר קרו מקרים בבית ספר שלי
כאפה למורה למתמטיקה שאמרה לתלמיד "אתה חתיכת 0!" והוא בתגובה צעק עליה "סתמי את הפה שלך כוס אמא שלך י'בת...." וטרק ת'דלת ושבר אותה, והזמינו את אמא שלו...... ואמא שלו מרוב יאוש לא ידעה מה לעשות ופשוט הרביצה לה וגם היה מקרה של אבא שכמעט העיף בוקס למנהל אבל מורה לספורט עצר אותו יום ה' נראה לי שהולך להיות שבר שיא:S

Rioter

New member
../images/Emo12.gif את רצינית?

האלימות בארץ זה דבר מזעזע. אני לא יודעת אם לבכות, לצחוק, להרים יידים בייאוש, או לחשוב שנית על הפטריוטיות שלי. מזעזע. פשוט מזעזע.

ofirush17

New member
אוי הייתי מתה להחטיף למורה

שלי למתמטיקה סטירה
היא ממש פאקצה!

למעלה