אני אתכם
ר רק שיר New member 22/10/07 #1 ../images/Emo32.gif לבנות../images/Emo68.gif תגידו, הייתן מוכנות להשמין כך למען סרט, ואם לא סרט- כי אתן לא ממש שחקניות אז לשם עבודה? תפקיד נחשק כלשהו? או אפילו לשם אמנות?? בעצם- גם אתם יכולים לענות
../images/Emo32.gif לבנות../images/Emo68.gif תגידו, הייתן מוכנות להשמין כך למען סרט, ואם לא סרט- כי אתן לא ממש שחקניות אז לשם עבודה? תפקיד נחשק כלשהו? או אפילו לשם אמנות?? בעצם- גם אתם יכולים לענות
א אופק 3 New member 22/10/07 #17 עכשיו אני בטוח שאתם סתם משועממים! אה... קצת הומור לא מזיק..אדון אני! סאלמאת
ר רק שיר New member 22/10/07 #18 stop ../images/Emo88.gif מאמי שאפנה אותך לפורום סקס שם תוכל לקבל המונים. אם בא לך הומור, תספר בדיחות, תתחיל.
stop ../images/Emo88.gif מאמי שאפנה אותך לפורום סקס שם תוכל לקבל המונים. אם בא לך הומור, תספר בדיחות, תתחיל.
א אופק 3 New member 22/10/07 #19 יש פה כמה מתחסדים שבא להם הם צוחקים וזורקים מה שבא להם. שזה לא ממש מתאים הם מתהפכים כמו סטייק! רק חבל שהסטייק הזה יבש!
יש פה כמה מתחסדים שבא להם הם צוחקים וזורקים מה שבא להם. שזה לא ממש מתאים הם מתהפכים כמו סטייק! רק חבל שהסטייק הזה יבש!
ר רק שיר New member 22/10/07 #20 אם לא מתאים-אז לא מתאים לא בכוח נכון? מה הקשר לסטייק? אני למשל אוהבת סטייק יבש.
מ מיצה נבים New member 22/10/07 #3 תשמעי... אם הייתי מרוויחה ונראית כמו ניקול קידמן, יש סיכוי שהייתי שוקלת (תרתי משמע) את ההצעה בחיוב...
תשמעי... אם הייתי מרוויחה ונראית כמו ניקול קידמן, יש סיכוי שהייתי שוקלת (תרתי משמע) את ההצעה בחיוב...
א אופק 3 New member 22/10/07 #5 אויש שיר את לוחצת לי על נקודה רגישה.. אני מוכן לעלות כמה קילו גרמים,אפילו בתשלום! הבעיה שאני לא מצליח לעלות במשקל, אפילו דייאטת השמנה לא עזרה לי.. לא שאני סרדין, אבל היה מתאים לי עוד כמה קילו בכייף.
אויש שיר את לוחצת לי על נקודה רגישה.. אני מוכן לעלות כמה קילו גרמים,אפילו בתשלום! הבעיה שאני לא מצליח לעלות במשקל, אפילו דייאטת השמנה לא עזרה לי.. לא שאני סרדין, אבל היה מתאים לי עוד כמה קילו בכייף.
מ מיצה נבים New member 22/10/07 #7 תיכף תקבל מסרי נאצה ../images/Emo6.gif לא אומרים דברים כאלה בקול רם ליד נשים... (רזות ככל שיהיו)
א אופק 3 New member 22/10/07 #10 מיצהההההה אם כבר מסרים.. אני מעדיף מסרי זימה אם בא לך את יכולה להיות הראשונה אדמדם אתה לא חייב להגיב חחחחחחח
מיצהההההה אם כבר מסרים.. אני מעדיף מסרי זימה אם בא לך את יכולה להיות הראשונה אדמדם אתה לא חייב להגיב חחחחחחח
א אופק 3 New member 22/10/07 #12 בדרך כלל דברים שאני מייחל לעצמי קורים בסופו של דבר.. אני מקווה שאת טובה במסרי זימה. שי אני מקווה שלא תפתח את ההודעה הזאת חחחחחחח
בדרך כלל דברים שאני מייחל לעצמי קורים בסופו של דבר.. אני מקווה שאת טובה במסרי זימה. שי אני מקווה שלא תפתח את ההודעה הזאת חחחחחחח