משהו בקראתי והתחברתי...............
קודם כל סליחה. סליחה שאני לא אסמוך עליך. סליחה על כך שיקח לי זמן להודיע על אהבתי אליך, ללא קשר לרחשי לבי. סליחה שאראש כאילו אני קרה מעט ולא איכפתית בהתחלה. סליחה על כך שבריבים הראשונים שלנו האינסטינקט הראשוני שלי יהיה להיפרד ולגמור עם זה וזהו. סליחה על הסקס בחושך בחודשים הראשונים, ואולי גם אח"כ. סליחה על כך שלא תבין כלל מה עובר עלי, כי אני לא אשתף אותך בתחילה. סליחה על כל המבחנים שאני אעשה לך, וסביר שלא תעבור אותם. סליחה על כך שתרגיש שאתה "עוד אחד", שהיו לי טובים לפניך. סליחה שאני לא אתרגש ממך בהתחלה (לפחות כלפי חוץ). סליחה על השאריות מקשרים קודמים שלי, שתיאלץ להתמודד איתן למרות שאין לך שום קשר אליהן. סליחה על הכעסים שיהיו בי אליך, משום שאתה גבר. ורק משום כך. סליחה על כך שאהיה מרוכזת בעיקר בעצמי בהתחלה, מחשש שהקשר לא יחזיק. סליחה על חוסר האמון שלי בקשר הזה. סליחה על הפחד הבלתי נשלט והמוגזם מהיום בו אני אגלה שאתה בוגד בי. סליחה על כך שאני אקום בבוקר עצבנית, כי בלילה חלמתי שיש לך מישהי אחרת מהצד. סליחה על כל החומות שבניתי, שתיאלץ להיות סבלני ולקלף אותן לאט ע"מ להכיר אותי. *** אני אדם מעניין ויפה מתחת לכל המעטפות. אני רק מקווה בשבילי שתסכים להיות סבלני ומבין, ולחכות עד שתגלה אותי.... ולעצמי: סליחה על כך שגופי לא מקבל את האהבה הראויה לו. סליחה על כך שנתתי לגבר אחד להשפיע עלי יותר מדי, והרשיתי לו לפגוע בי איפה שהוא רצה וכמה שהוא רצה. סליחה על כל הגברים שמנעתי ממני כתוצאה מפחד ילדותי והיסטרי.