לא מוגדר

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo93.gif היא כל הזמן יורדת לי ,

מה עושים, אורי לא ישן ולא עייף.

Den3

New member
../images/Emo41.gif לידיעתכם - לכל המעוניין ../images/Emo41.gif

מסיבת השקה לדיסק החדש של DEPECHE MODE מחר במועדון הקולטורה בת"א. הולכת להיות הפקה ברמה. גם ערוץ 2 הולך להיות שם, לסקר את התופעה ולשדר בחדשות מוצ"ש. לחובבי DEPECHE MODE - מומלץ מאד

sigal38

New member
משהו בקראתי והתחברתי...............

קודם כל סליחה. סליחה שאני לא אסמוך עליך. סליחה על כך שיקח לי זמן להודיע על אהבתי אליך, ללא קשר לרחשי לבי. סליחה שאראש כאילו אני קרה מעט ולא איכפתית בהתחלה. סליחה על כך שבריבים הראשונים שלנו האינסטינקט הראשוני שלי יהיה להיפרד ולגמור עם זה וזהו. סליחה על הסקס בחושך בחודשים הראשונים, ואולי גם אח"כ. סליחה על כך שלא תבין כלל מה עובר עלי, כי אני לא אשתף אותך בתחילה. סליחה על כל המבחנים שאני אעשה לך, וסביר שלא תעבור אותם. סליחה על כך שתרגיש שאתה "עוד אחד", שהיו לי טובים לפניך. סליחה שאני לא אתרגש ממך בהתחלה (לפחות כלפי חוץ). סליחה על השאריות מקשרים קודמים שלי, שתיאלץ להתמודד איתן למרות שאין לך שום קשר אליהן. סליחה על הכעסים שיהיו בי אליך, משום שאתה גבר. ורק משום כך. סליחה על כך שאהיה מרוכזת בעיקר בעצמי בהתחלה, מחשש שהקשר לא יחזיק. סליחה על חוסר האמון שלי בקשר הזה. סליחה על הפחד הבלתי נשלט והמוגזם מהיום בו אני אגלה שאתה בוגד בי. סליחה על כך שאני אקום בבוקר עצבנית, כי בלילה חלמתי שיש לך מישהי אחרת מהצד. סליחה על כל החומות שבניתי, שתיאלץ להיות סבלני ולקלף אותן לאט ע"מ להכיר אותי. *** אני אדם מעניין ויפה מתחת לכל המעטפות. אני רק מקווה בשבילי שתסכים להיות סבלני ומבין, ולחכות עד שתגלה אותי.... ולעצמי: סליחה על כך שגופי לא מקבל את האהבה הראויה לו. סליחה על כך שנתתי לגבר אחד להשפיע עלי יותר מדי, והרשיתי לו לפגוע בי איפה שהוא רצה וכמה שהוא רצה. סליחה על כל הגברים שמנעתי ממני כתוצאה מפחד ילדותי והיסטרי.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

כמה עובדות על הגשם שירד פה

1. סוף סוף האוטו שלי שטוף ונקי ורואים את הצבע המקורי. 2. סוף סוף עץ הלימון קיבל מים, ובקרוב יהיו הרבה לימונים 3. סוף סוף ריח של אדמה רטובה 4. קר בלילההההההההההההההההההה
5. אולי זה מה שישכנע אותי כבר להוציא את היורגן מתחת למיטה
אלו היו 60 שניות על הגשם כאן

jane34

New member
מי רוצה צנימים ותה עם נענע?שיקום!

יורד גשם(טפטוף...)ואני כבר בשוונג איזה כיף בררררר קרררר אז מה הכי כיף לאכול? מכינים צנימים עם חמאה ומלאנתלפים גבינות תה עם נענע(אפשר בלי תיון?)-בשבילי 2 סוכר בבקשה מי רוצה גם? וואו הריח כבר מגרה לי את נקוביביות בגרון אני הלכתי לאכול מי שרוצה שיבוא יאמי פצצות לגבות

ברוך השם,ישתבח שמו לעד ../images/Emo57.gif

מזל התעוררה! אחרי שעתיים שינה רצוף
הייתי חייבת לעדכן אתכם, כי זאת שמחה גדולה כאן בבית

° זואי °

New member
הימים חולפים שנה עוברת...

הימים חולפים שנה עוברת... אבל המנגינה, אבל המנגינה, אבל המנגינה, לעולם נשארת...

א ש לי

New member
מי זאת היא?../images/Emo4.gif

לא ספרת כבשים עד עכשיו לכן לא נירדמת

d a n i e l s 5

New member
איזה כייף...איזה ריח !

אז מה....זה היורה ...הוכרז רישמית על היורה.... הכל הבנתי....רק שאלה אחת יש לי אלייך סופיה... מה זה יורגן? (בטח משהו שקשור למזל הכונפה)

N D R

New member
הכניסו אותך לאוהל ברוכים הבאים

שם עוברים את שלב החיסונים, מדים ואח"כ לטירונות קצרה הצבה נקבעת בהמשך

maof

New member
מקורי...לא שלי ../images/Emo6.gif

בכל מקום בו מישהו מעופף מישהו אחר מתכופף בכל מקום בו מישהו צועק מישהו אחר שותק בכל מקום בו מישהו חוגג מישהו אחר בודד נד נד נד נד רד עלה ורד נד נד נד נד מעוף

למעלה