לא לאלימות

s h o o s h a

New member
../images/Emo32.gif לא לאלימות

לבקשתה המיוחדת של ענת שושן אשר שכלה את בעלה בדקירה (להלן הסיפור המלא), הריני להביא את העצומה שהיא מבקשת להחתים ולהעביר אל שרת המשפטים, הגב' ציפי לבני. אודה לכל אחד שיירתם למאבק ויחתום על העצומה המצורפת. ולמיכל- הרבה הרבה תודה מקרב לב על ההרתמות והעזרה בנושא כה רגיש וחשוב. שושה

אחשל

New member
"ילדים ונוער בעידן האינטרנט"

כנס החורף של עמותת אשנ"ב (אנשים למען שימוש נבון באינטרנט) מיסודו של ד"ר אבשלום אדרת, יתקיים ב-15/3/05, באוניברסיטת ת"א. הפנל שיתקיים בכנס יעסוק בהשלכות של האינטרנט על "שלום הילד", על דרכים להתמודד עם הסיכונים, בעיקר לגבי התמודדות ההורים בשמירה על ילדיהם באינטרנט. פרטים בהזמנה המצורפת
ובאתר העמותה. הכניסה חופשית, אך יש להירשם מראש.

dana772

New member
להתגרש בכייף

אני אם חד הורית בת 27 ויש לי 3 ילדים. אני גרושה כחמש שנים והספקתי ללמוד המון מהחוויה שעברתי. אני אשמח לעזור לכל מי שצריך תמיכה ,ייעוץ והדרכה שלב אחר שלב מרגע הפירוד ועד בכלל. החוייה הזו של הגירושין לא חייבת להיזכר כסיוט ואפשר לעבור את זה מהר ויפה. יש המון דברים שלא ידעתי כשנפרדתי מבעלי לשעבר ולא היה לי עזרה כספית בכלל ולכן אני רוצה שכולם יידעו מה שהרשויות והעו"ד ,בדרך כלל ,לא יגידו לכם. ילדיי היום עדיין קטנים וגם בזה אפשר להתמודד- אז כל מי שצריך אפילו רק שאלה קטנה מוזמן להתקשר : 050-6933843 נא לא להטריד סתם - כי אני באה ממקום טוב לעזור נטו.

iel12

New member
דנה!

רוצה להגיד שאת ממש ממש ממש מקסימה וכל הכבוד על המוכנות שלך לתמוך מנסיונך. ועשיו לשאלות: 1. יכול להיות שהבעל תבע גט ואני הסכמתי והיתה המלצה בבית הדין ויש תאריך לסידור הגט והוא פתאום יבקש שלום בית או יתחרט? תודה יקירה

inbalula1

New member
איך להיפרד

הי הייתי שמחה לשוחח איתך - (תכתבי לי מתי הכי מתאים לך שהתקשר) יש לי המון שאלות , המון בילבול ותחושה מאד גדולה של חוסר אונים. אני רווקה ניפרדתי מבן זוגי לפני חודשיים וחצי- אני בהריון סוף חודש שישי. אני קמתי ועזבתי ומאז כמעט ולא היה קשר בינינו אלא אם כן אני יזמתי אותו אני מרגישה שאני צריכה להיפרד ממנו בצורה ברורה וגם להתחיל להסדיר איתו את עניין המזונות וההורות המשותפת אבל אין לי אומץ ואני לא יודעת איך כי עצם יצירת הקשר איתו קשה לי מאד וגם אני מפחדת מתגובותיו.

למעלה