לאוסי

Tabasco

New member
../images/Emo32.gif לאוסי

היי! ראיתי את ההודעה שלך שלא קיבלת את המסר שלי. בכל אופן- מה שבעצם רציתי ממך זה עצה... אני שוקלת לפתוח פורום בתפוז. נכנסתי לטופס הרשמה לראות במה מדובר ובסה"כ לא נראה לי מסובך למלא אותו מלבד משהו אחד- מה הקטע של הממליצים? מי אמור להמליץ עליי? למי אני פונה? מה את עשית? איך את מילאת את החלק הזה של הטופס? וחוצמזה- מה זה בעצם אומר האחריות של לנהל פורום? עד כמה בעצם נאי מתחייבת? כמה הם דורשים ממני בתור מנהלת? אני ממש אשמח לקבל ממך תשובה... זה ממש חשוב לי. תודה!

Outlast

New member
אוקיי, הרבה שואלים את זה...

הממליצים- אני חושבת שאמורים להמילץ עלייך אנשים שהנהלת הפורום תחשיב שמהימנים, שיוכלו להמליץ על היכולות שלך לנהל פורום, נניח מנהלים אחרים או אנשים שמכירים את ה"התנהלות" שלך (כתיבה, התנהגות..) באינטרנט. האמת שאני בכלל לא מילאתי את החלק הזה, הוא לא נראה לי נחוץ. כמובן שאני לא יודעת מה השיקולים של ההנהלה ואם היום זה יכול יותר לעזור לך. האחריות של מנהל פורום היא קודם כל לשמור על המהלך התקין של הכתיבה בפורום- שמירה על כללי הפורום (וכללי הפורומים של תפוז באופן כללי), כתיבה תרבותית ודברים כאלה. בעיקרון את צריכה שתהיה לך אפשרות להיכנס לפורום פעם ביום (ברור שאם נסעת לכמה ימים או משהו כזה, אז זה משהו אחר), שיהיה לך איזשהו קשר או עניין בנושא הפורום (מן הסתם..
). לא יודעת אם זו בדיוק דרישה, אבל את צריכה להשתדל להראות נוכחות בפורום ולפעול כדי שהוא יהיה טוב ומסודר. זהו בערך, מקווה שהכל ברור, והבצלחה! אגב, איזה פורום את רוצה לפתוח?

Tabasco

New member
פורום ../images/Emo108.gif

לא נשמע לי יותר מדי מסובך, ואני גם ככה כאן פעם ביום, ואף יותר
אז... נניח אני יכולה לפנות לאנשים כמוך להמליץ עליי?

Optimus_Prime

New member
חחח..

מצטער על התגובה הלא שייכת , אבל הייתי חייב פורום
נחמד אני רוצה לפתוח פורום
=]

Outlast

New member
מורן, אין לי בעיה להמליץ עלייך...

אבל לא הבנתי איזה פורום...

Tabasco

New member
פורום ../images/Emo108.gif

כן כן... פורום מיצי
סתם.... אני רוצה לפתוח פורום על U2 הלהקה הכי טובה בעולם. רציתי בהתחלה לפתוח פורום על U2 ועל REM אבל זה נראה לי כל כך לא שייך לפתוח את שניהם ביחד... נושאים כל כך שונים
אני ממש אשמח אם תוכלי להמליץ עליי. מעבר לזה, תגידי- איך עושים קישורים להודעות (כמו שהם מבקשים לעשות?)

mishmesh

New member
עשיית קישורים להודעות:

לחצי עם העכבר הימני על העיגול הכתום\כחול\שקוף שליד ההודעה, תלחצי על "העתק קיצור דרך", תעשי הדבק איפה שאת רוצה לשים את הקישור, ו...הופה

Outlast

New member
אוו... REM....

קנית אותי! למי אני צריכה לשלוח את ההמלצה?

Tabasco

New member
קניתי אותך? ../images/Emo108.gif

אוהבת את REM? (טוב, בעצם, איך אפשר שלא?!
) זהו... זאת בדיוק הבעיה, אין לי מושג מה לעשות עם ההמלצה... תיכנסי לטופס להרשמה של פורומים חדשים- יש שם שדה לממליצים... אבל אני לא בדיוק יודעת מה לעשות
תודה מישמש!!!

למעלה