כתבתי סיפור

rinani

New member
../images/Emo32.gifכתבתי סיפור

כתבתי סיפור ואני רוצה לשתף אותכם זה סיפור ראשון שאני כותבת ואני רוצה לשתף מישהו למרות שזה לא קשור כל כך אבל מאוד חשובה לי דעתכם כל תגובה אם אהבתם או לא תתקבל בברכה... אז ככה תזכרו זה סיפור ראשון שאני רושמת באה לי המוזה פתאום..כניראה שספרות מורחב משפיע עליי הסיפור: קמתי בבהלה בחלון אני רואה מלא אורות אדומים שעושים המון רעש. לא הבנתי לבשתי בגדים ויצאתי החוצה אפילו נעליים לא לבשתי כולם בחוץ מתרוצצים וכל הכביש מרוח בדם ומסביבי יש חלקי גופות ואני כמו משוגעת צורחת וצורחת ואז הכל נהיה שחור. התעוררתי בבית החולים אמא ואבא לידי שאלתי אותם מה קרה והם סיפרו לי הכל שהיה פיגוע ליד הבית שלי ושהתעלפתי יותר מזה הם לא ידעו הם היו בעבודה. אחרי כמה שעות שחררו אותי הבייתה אמא ואבא לא הניחו לי לדקה כל הזמן שאלו שאלות איך את מרגישה? את שותה את אוכלת? ועוד כל מיני שאלות מעצבנות שאני לא זוכרת כי בשלב כלשהו כבר לא הקשבתי. אחרי שכל החברים והחברות שמעו על הפיגוע התקשרו לשאול לשלומי לא סיפרתי להם שהתעלפתי כי אין לי כוח לשאלות מעצבנות אז אמרתי שהכל בסדר. איתי עדין לא יודע שהיה פיגוע אחרת הוא היה מתקשר כי אני יודעת כמה הוא אוהב אותי. אני ואיתי מכיר כבר מגיל קטן פעם היינו שכנים ואז הוא עבר רחוב אבל תמיד היינו בקשר. אנחנו חברים כמעט שנתיים מחר אנחנו חוגגים. עכשיו כבר לילה ואיתי עדין לא מתקשר הוא בטח אצל רוני או שהוא בקניון החדש אבל אין לו פלאפון אז אני לא יכולה לדבר איתו אז התקשרתי לבית שלו לברר איפה הוא אולי אני אקפוץ לבקר התקשרתי והטלפון צלצל וצלצל ואף אחד לא עונה. המשכתי לראות טלויזיה ופתאום באמצע התוכנית היה מבזק חדשות נותר לפרסום כל שמות הרוגי הפיגוע ואני שומעת לאט לאט לראות אולי מישהו מוכר למרות שלא ניראה לי הרי בטח הייתי יודעת ממזמן חוץ מזה שאיתי היה מספר לי הוא מכיר את כל האנשים בכל הרחובות. השמות בחדשות הולכים ומתרבים פתאום אני שומעת שם מוכר איתי ברקוביץ איתי מת מחר, כבר לא נחגוג שנתיים.

taltoolit

New member
אממ לדעתי...

בעקרון מה שכתבת ממש יפה, אבל חחחח אני מהמוזרים שאוהבים סוף שהוא ממש סוף (אסביר את עצמי), זאת אומרת עכשיו ציפיתי לקרוא את מה שהמספרת מרגישה בעקבות זה ואיך ממשיכים החיים אחר כך זאת אומרת להרחיב את זה עוד טיפה, אבל שוב יש גם כאלה שדווקא אוהבים שהסוף יכול ללכת לכל כיוון והכל אבל בעקרון אהבתי תרעיון :)

rinani

New member
תודה!!

כעיקרון גם אני אוהבת סיפורים שיש סוף ולא מה קורה עכשיו אבל פשוט התחלתי לכתוב בלי לעצור וזה לאן שהסיפור הגיע! אבל תודה שקראת שמחתי שנהנת

kedeman

New member
מצמרר

רואים שלא כתבת לפני זה סיפור טוב אבל עדיין לא מפותח אפשר לשחק פה טיפה עם העלילה, למתוח את הקוראים יותר הפואנטה מובנת מאוד מהר, עוד לפני הסוף סך הכל - התחלה באמת טובה אם תבוא לך שוב המוזה תנסי לכתוב, לתת יותר תיאורים ומתח לסיפור קצת פחות בתמצות אני כותב כאילו אני מומחה גדול :) סיפורים לא יוצאים לי טוב.... גם אם אני כותב ומנסה לכתוב סיפור יוצאת לי שירה.....

rinani

New member
תודה רבה

אתה חייבת לזכור שזה הסיפור הראשון שלי ומוזר כי למי שהראתי את הסיפור אמר לי שאני לא מרמזת מספיק על הסוף ואתה אומר שהבנת מהר ניסית באמת קצת לרמז על הסוף זו הייתה הכוונה בשביל לא להנחית בבת אחת את הסוף וזה שאתה לא מביו גדול לא אומר שאתה לא יכול לבקר לא רק מי שיודע לכתוב סיפורים יכול לבקר סיפורים תודה בכל מקרה על התגובה אני נהנת מזה שמגיבים לי על מה שאני כובת כמו מה שרשמתי לאח שלי אז תמשיכו להגיב

שקסי

New member
תשמעי רנה...

וואי אני עכשיו כולי עם צמרמורות...זה סיפור פשוט קורע..היי עכשיו שאני רואה יש לי גם דמעות בעיניים ..באמת מרגש- כל הכבוד! קשה לחשוב ולכתוב סיפור כזה...למרות שאולי לך אישית זה לא עושה רע- אבל בכל זאת עלי והגשימי!

fresh mishmesh

New member
../images/Emo1.gifמתרפקת על גלי הנוסטלגיה

זוכרים את השרשור הזה? מוזר שזה מה שהטריד אותנו אז, לא
ועכשיו אני קולטת את מה שרשמתי לעדי- "אמנם אני לא מכירה אותך, אבל את יכולה להוסיף גם אותי לרשימה של מי שיוצא למש"צים"...
|ימינה| רוחות העבר משתלטות עלי... ואז אני עוד רואה ברשימה של עדי "דוצ'ה- בת חפר- עמק חפר/ שמרית- נורדיה- לב השרון/ נועה- נורדיה- לב השרון" והם היו איתי בקבוצה... אויש... איזה מלכים
... ולחשוב שלפני 3 חודשים לא הכרתי אותם... ולחשוב שרק לפני חודש הכרתי אותם...

למעלה