כתבה מענינת

Nova5

New member
../images/Emo32.gif כתבה מענינת

אם תמצאו זמן - כדאי לקרוא

היי נובה, תודה,

מכל סעיף הזדהיתי עם משהו. אהבתי את סעיף 3. בכלל יש ללא ספק משהו בדבריו שיש איזו בינונות וסטאטיות שעוטפת אותנו בגלל כל מני סיבות.

תכלס יש צדק ומבין את המרמור

כשהרדיו הישראלי מחליט לתת במה לאומנים תת רמה שלא אנקוב בשמם זה אומר משהו. על הקטע של התענגות על הנוסטלגיה אני לא הכי מסכים כי אני אחד כזה ומלא אמנים לומדים מנוסטלגיה ושמה מאיר אריאל וזה עוזר להם מאוד... גם לנסות לחקות את ניל יאנג זה לא רע. הלוואי והרבה אמנים יחקו את ג'קו. אפשר ככה לגדל אמנים לא רעים בכלל. אני חושב שהכותב הזה קצת ממורמר כתב כמה דברים לא במקום על אסף אבידן אבל שיהיה שיכתוב מה שבא לו.... אני אוהב כתבות כאלו אבל לא הכי מסכים עם חלק מהדברים

מגושקה

New member
מסכימה עם הבינוניות

בעיניי זה אחד הדברים הכי גרועים שקורים כיום במוזיקה הישראלית. כשבינוניות היא עוד מילה עדינה למה שמושמע ברדיו שלנו. אני מסכימה איתו בנוגע לנוסטלגיה, אני חושבת שיותר מדי נשענים על העבר, מה שלא רק מביא למיליון הופעות של אמנים ותיקים (שאין לי עם זה בעיה, כל עוד זה לא נחשב ל-ה-אירוע המוזיקלי של השנה, מה שאכן קורה לבסוף), אלא גם לאמנים שממש נשמעים כמו שירים ישנים, ראה: עלמה זהר ולהקת הנח"ל מודל 68. עצוב. בנוסף עוד רעה חולה, שהוא שכח לציין זה כמובן גלגלצ. שמקדמת מוזיקה זאת וכל כך קשה במשך שבוע שלם לשמוע שם שיר אחד טוב (ואפילו לא מצויין). אני כבר לא מדברת על כך שכל שעה נשמעת בדיוק כמו קודמתה רק עם סדר שירים אחר. ובקשר לאדישות, אני גם לא מסכימה שהקהל צריך להתחיל לזרוק דברים או להתעצבן ולנהוג באלימות, אבל אני מאוד מסכימה עם האדישות. אנשים שומעים שירים מטומטמים, הם יודעים שאלו שירים מטומטמים, ולא איכפת להם. פעם ראיתי איזה סקר שנעשה ושאלו שם איזה אמנות תקח לאי בודד, או משהו כזה. הרוב הגדול בחר במוזיקה, מה של כל כך מסתדר עם האדישות שלהם לנושא.

תוד..קראתי ולא הסכמתי

עם כל הסעיפים.. הסעיף לגבי התלאביביים למשל לא בהכרח נכון, לא תמיד הם כאלו חמים ומלטפים להפך לפעמים הם קהל אדיש ביותר ומצד שני למה לעודד השתוללות של הקהל וזריקת עגבניות על אומנים שבכל זאת משתדלים על הבמה ? כאילו שחסר לנו פה בלגן הוא כותב "תביאו את הדם"
גם הסעיף לגבי הנוסטלגיה לא כ"כ נכון בעייני..טוב זו דעתו.

Nova5

New member
../images/Emo13.gif גם אני לא הסכמתי עם כל הכתבה

אבל בכל זאת אפילו שאתה לא מסכים אתה חושב: יש משהו בזה... אני דווקא שמחתי לקרוא כתבה בנושא שאין בה התייחסות לכוכב נולד ולגלגלץ - כי נקודות האלו כבר די ברורות אגב הכותב עצמו לא כל כך מתמצא בנושא. הוא בעקר סוכר טלוויזיה. אולי בגלל זה הוא נשמע די ממורמר האמת

למעלה