כשר לפסח!

Elsewhere

New member
../images/Emo32.gif כשר לפסח!

בא לכם לרטון? להתלהב? לשתף סתם ככה? לפרסם הודעות כי בא לכם, למרות שאין לכם באמת מה להגיד? זה כאן.

הממ...

רציתי לרטון, להתלהב, לשתף סתם ככה ולפרסם הודעה כי בא לי למרות שאין לי באמת מה להגיד, אבל במהלך שיטוטי וחיפושי אחר האלבום החדש של יהודית רביץ [והחלטתי הסופית להגיע לתו השמיני ולמצוא אותו במחיר הזול ביותר מן הסתם] נתקלתי ב- Soviet Kitsch במחיר מבצע של 39.90 ש"ח, נראה לי שווה ביותר בהתחשב בעובדה שאני רכשתי אותו במחיר מלא של 89.90 [
] בקיצור, אני לא מכירה יותר מדיי את האתר ואת איכות השירות שלהם אבל מי שרוצה לנסות... המחיר שווה ביותר.

מגניב ../images/Emo45.gif

תודה רבה, זה מאוד שימושי D: אני קונה את זה ואת Little Earthquakes של טורי איימוס, אלו שני אלבומים שתמיד רציתי שיהיו לי (מקוריים) ופשוט עוד לא מצאתי את ההזדמנות. איזה פורום שימושי
דרך אגב, נעים מאוד
, הדר.

Blood Roses

New member
חבל שההודעות מנהלתיות לא גדולות

ובלטות כמו שהן היו פעם... זה היה חוסך לך כמה שיעולי 1305
.

Alnilam

New member
אבל זה סובייט קיטש.

אין גרסאת בונוס לסובייט קיטש. אתה מדבר על BTH, וגרסאת הבונוס, יחד עם משלוח, לא עלתה לי 90 שקל.

ענק ../images/Emo6.gif

ואם לא מתייחסים למילים, הלחן אפילו ממש יפה (עדיף על המקור, בכל צורה שלא תבוא ;) חה, זה היה מבדר.

לא השמצתי..ההפך...

היא בין הזמרות שאני הכי מעריכה ואוהבת, רק ש..הלחנים מאוד דומים תמיד, לא בקטע רע, בקטע של..הממ.הלחנים מאוד דומים תמיד.. זה חלק מהצ'ארם שלה, כמו שאפשר לזהות שיר של רד הוט צ'ילי פפרז מהתו הראשון, כנ"ל..(רק שאת הרד הוט צ'ילי פפרז אני מעירכה הרבה הרבה פחות..) קפיש?

YoungLust

New member
אני שונאת אותה

ואם הייתה לי הערכה אליה קודם, שלפחות היא כותבת וגם מלחינה וגם מנגנת וגם שרה היא נעלמה, בגלל הקליפ הזה. בגרסה של הבלאק אייד פיס זה הכי טוב והיא, שתבקש סליחה ><

למעלה