כשר לפסח :)

UnReAcHaBle 12

New member
בקשר לחלק של המעצבנת

אני חושבת שזה היה ככה מהתחלהXD או לפחות מניו מון. בראשון היא הייתה פשוט מרי-סו נוראה ואובססית.

Cindy Campbell

New member
וואו כ"כXD../images/Emo58.gif

בדיוק היום הגעתי לקטע שהיא מנסה לפתוח לאדוארד את החולצה (זה נחשב ספוילר?
) וקראתי את זה עם מבט של o0

xXx Lilo xXx

New member
נשרפתי וזה כואב ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

הייתי היום עם חברות שלי בספורט כיף עשינו פיקניק. היה כיף ברמות XD חוץ מזה שחזרתי כמו שיפוד אנטריקוט צלוי על האש הביתה. עם מכת שמש ומיובשת לחלוטין. XDDDDDDDDDDDDDDDDD היה כיףףף
פאק שורף לי XD

orw93

New member
יואו איך באלי אנטריקוט../images/Emo205.gif

ולא השיפוד. כבר שבוע אני משגעת את אבא
שמחה שנהניתD:

שירני42

New member
אל תכעסו עליי, אין לי מושג איפה לדחוף את ההוד

עה הזאת.. אז ככה: אהה ואולי ספויילר אז נא להיזהר
בהתחלה ממש ממש ממש התלהבתי מ-BD ובאתי בציאות לכל העולם שזה הספר הכי טוב שקיים וכאלה וגם החלק של ג'ייקוב שבהתחלה חשבתי שיהיה מעאפן בסןף התברר כמדהים ומרתק, אבלללללל [וזה אבל ממש גדול] באיזשהו שלב בספר אחרי החלק של ג'ייקוב זה כבר התחיל להיות מאוס ומעצבן..אני עכשיו בערך 90 עמודים לפני הסוף [בקטע שהווליטורי אמורים לבוא] וזה פשוט מייגע אני קוראת בכוח כדי אולי למצוא איזה ניצוץ מההתרגשות שהייתי לי בהתחלה. פתאום כל הקטע הזה של האהבה ביניהם כבר לא עושה לי את אותו דבר כמו פעם וזה שהיא ערפדית הוריד לי מכל העניין וגם יש פשוט פרקים שהם חסרי פואנטה לחלוטין כמו הפרקים שמסופר על כל החברים והבני דודים של משפחת קאלן שהגיעו בשביל להעיד בפני הווליטורי..כמה אפשר לחפור על זה???? וואי אני מרגישה שאני ממש לא מסבירה את עצמי כמו שצריך.. בקיצור, לעוד מישהו כאן זה קרה או שאני הweirdo היחידה?? וגם שאלה לאלה שסיימו את הספר..משהו מעניין הולך לקרות? אפשר לקוות למשהו מרגש או שהספר הולך להמשיך באותו כיוון? זה ממש מבאס שבהתחלה כ"כ התרגשתי ועכשיו אני כלכך לא סליחה על החפירות הייתי חייבות לשתף D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo58.gifBD

הקטע עם הולטרי נמתח כמו מסטיק.. ומן הסתם שבלה תשתנה אחרי שהיא הפכה לערפדה
לפי מה שזכור לי, הקטע עם הולטרי נמשך ונמשך (
) ואז יהיה פוצי מוצי ויהיה קטע יפה שאדוארד יוכל לקרוא את המחשבות של בלה.. ואז הספר נגמר XD אוף אני רוצה עוד ג'ייקוב

../images/Emo63.gif ../images/Emo70.gifHelp ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת למה אני משתפת אתכן בזה ומה בדיוק אני רוצה. יכול להיות שרק ליילל. השגתי את הסרט "התאום", לא משנה איך.... ו...ו...ו... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! התחלתי לראות אותו ויש איזה קטע ממש ממש בהתחלה שעשה לי צמרמורת איומה.......זה כ-זה מפחיד!!! בסך הכל רציתי לראות את ג'יימס...
אני חובבת מושבעת של קומדיות מטורפות כמו "אמריקן פאי", אני שונאת סרטי אימה! שונאת שונאת שונאת! אחרי שראיתי את "השדים של אמלי" (אם מישהי מכירה) לא הצלחתי לישון שבועיים שלמים! זה היה נוראי!

ספירצ

New member
אוו ידעתי שאסור לי לראות את זה..

גם אני רציתי לראות אבל אמ.. אני לא משהו עם סרטי אימה.. למרות שראיתי השדים של מאלי וזה בכלל לא הפחיד אותי.. כל הסרט צחקתי ><

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחח ../images/Emo201.gif

לפי מה שהבנתי, הסרט הזה עסוק בלהפחיד מאשר להיות סרט.. אני אראה אותו מתישהו חח והשדים של אמילי כזה מפגר.
אולי מגרש השדים יהיה טוב אחרי שאראה אותו מתישהו.
וגם סיילנט היל מפגרררררר וואי נשבר לי המוח מהסרט הזה XD

orw93

New member
בכיתה ו' קראנו לזה השדיים של אמיליXD../images/Emo205.gif

../images/Emo63.gif זה יצא כשהייתי בצבא

והבנים שיכנעו אותי ללכת איתם לסרט הזה... אז בשביל שאני לא אפחד, עומרי אמר לי לחשוב שזה "השדיים של אמילי" וזה בכלל סרט פורנו
מיותר לציין שזה ממש לא עבד, וכל הסרט החזקתי לו את היד כמו משוגעת והיד השנייה כמובן אצל בעלי, שרק הבטיח שזה עוד מעט נגמר.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאצלנו כיתה ז'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה