כשר לפסח :)

hadas cullen

New member
אני צריכה עזרה!

טוב.. אז האובססיה שלי השתלטה על העולם... ובזמן שאני בשיעורים בבית ספר אני מכינה לי אלבום שקשור לדמדומים. אתם יכולות לעזור לי ברעיונות לעמודים? הרעיונות שיש לי הם: *שיחה עם 144 לחפש את אדוארד * משפטים על דמדומים כמו: I'd like to La Push Jacob from a cliff *ציטוטים מהספר והסרט שחזקים במיוחד *דמות של איש תלוי שרשום על זה משפט * עמוד שרשום I♥ Edward על כל העמוד במלא צבעים ואז רשום איזה אובססיה?? *עמוד שכולו מקושקש בעט/עיפרון ואז מחוק שמה במחק/ טיפקס Edward Cullen my love אני צריכה עזרה!! נ.ב. למי שחושבת שאני צריכה עזרה---> היא צודקת! חחח נ.ב.ב. סילחה על החפירה :)

xXx Lilo xXx

New member
ואוו O_O"../images/Emo29.gif

את ממש צריכה להירגע
חחח סתםסתם
I'd like to La Push Jacob from a cliff חחחחחחח אהבתייייי ♥ XDDDDD המממ בקשר לרעיון עם לכתוב מלא I♥ Edward ואז בסוף אובססיה הייתי מציעה לך לכתוב: מלא I♥ Edward אבל בצבע אחד. (נגיד שחור) ואז באמצע ממש באמצע יהיה כתוב Me? obsession? רק בצבע אחר (נגיד אדום) חחחח זה צריך לצאת מגניב. XD

hadas cullen

New member
אני יעשה כזה על אמט

כי פשוט עשיתי כזה לאדוארד אבל לא רשמתי על האובססיה... אבל רעיון ממש טוב- כשרשום את האבססיה לא רשום שום דבר מאחוריו נכון?

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחXD ../images/Emo204.gif

איזה טירוף\אובססיה והשקעה גם יחד! בהצלחה
איןלי כ'כ רעיונות.. אבל תצלמי כשאת מסיימת זה נשמע מגניב בצורה אובססיבית שכזו. XD

Emergency Exit

New member
איזה חוויות, החופש רק התחיל../images/Emo204.gif

בנתיים ראיתי מלא על טבעי והיתי בטיול בכרמל עם חניכים מהצופים והזמינו לי מצלמה
והלכתי למהיר ועצבני4 אבל אזלו הכרטיסים

hadas cullen

New member
איזה כיף לך!

אני הייתי מתה למצלמה אבל-- אני מקווה לאפיקומן/ אליהו הנביא לאייפון!!!XDD

Emergency Exit

New member
הופתעתי,אבא ואני עושים עליה חצי חצי.../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif

היא עולה 800 ככה, אם לא יותר

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחחחחחחח ראיתי אתמול את מהיר ועצבני 4 ../images/Emo9.gif

הלכתי ביום שישי אבל כשהגענו לא נישארו כרטיסים
ואז התעצבנתי XD ואתמול הלכתי, ובמזל היה בשועה שש אבל למי אכפת כי ראיתי טוב. וזה היה ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שווה לך ללכת רק בקולנוע לסרט וחס וחלילה לא להוריד XD הוא היה כזה טוב O_O" למרות שבקושי היו מרוצים. והGPS הרג אותי
טוב אני אשתוק. אגב, השחקנית הישראליה הזאת, גרועה

Emergency Exit

New member
הוא כזה סרט טובבב. ראיתי אתמול../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

כל קטע בסרט הזה הדליק אותי כמו מטורפתתתתת במיוחד הסוף.

ספירצ

New member
רק אני שמתי לב לזה או שמאקליפס,

בלה נהייתה ממש חרמנית והיא מעצבנת? XD

למעלה