כשר לפסח

חיימשלי אני הפעםם אני מסכינה כנסי:

שמעי אורטל כול פעם מישו אחק פותח הודעות חדשות זה כבר מעצבבבןןן!! מתיי שהוא כבר נמאס לנו.. ותאמייני ליי? שהיא יודעת שאסור לפתוח הודעות חדשות סתםם!! ראיתי את זה בפורום של דניאל הזה... אז הפעם?! כול דבר שנעשה לה מוצדק. אוהבתותך!

MaStuLa76

New member
חח בה ביי , את לא מאיימת על אף אחד

הילדדה הזאת יכלה לנצלש ולא לבלגן לנו תפורום . אז את מוזמנת לעוף מפה , אה רגע, להביא לך רדבול ? [:

../images/Emo20.gifשירקיי שלללי

תביאיי לי תרדבול ושימי שםם וודקה D: חחחחחחחחחחחח :D:D:D אני אוהבת אותךך הכי שישישישישישי

שירי שירלי או איך שלא קוראים לך?!

מי את בכלל שתגידי לי אם לעופ מפה או לא? אני יעשה פה מה שאני רוצה אז סתמי.. ובי בההההי לךךך!@#$%^ שקדי?אני אוהבת אותך@#

ליחנוש 1

New member
בואנה אתןןן מגעילותתת

בעעעעע איזה פורום ד-ו-ח-ה אתן..!! מה אתן מתנפלות עלייה?!?!!?!?!? יאלה איתכןןן צאו לנו מהחייםם.. מה אתן חשות?!אתן כולה חבורה של סנוביותתתתתתת שמחזיקות מעצמן יותרר מידי

../images/Emo20.gifהאהאהא מחזיקות כי יש במה להחזיק

את לא יכולה להחזיק מעצמך , כי את מכוערת D: חחחעע וסנוביות?! חחחח :) אם לא היית פותחת הודעה היינו ממש חמודות עכשיו את יכולה לעוף או שאני אפתח עוד הודעה שם

ליחנוש 1

New member
פתחתי..על מי את מאיימת?!

פחחחח איזה חשה אמאאאאא..פשוט וקל את תפתחי אז גם אנחנו נפתחח ואתן הייתן חמודות?!זה הגיוני???לא נראלייי ומכוערת כבר אמרתי לךך שתקראי לאמא שלךך לא לי יסנוביתת אחת

MaStuLa76

New member
מותק שלי ,

מילה לא במקום על נופר, או כל אחת אחרת , לא יהיה טוב . הבנת ? עבריינית מקלדת עקומה.

../images/Emo20.gifתפתלי ניראה אותך ילדה מסריחה

אני לא יםסיק ליפצתוח אצלכםם פחעע אני חשבה ימסריחה תעופעע תעופע מפםה

../images/Emo103.gifאת דווווחה

התנפלנו עליך לא עעל אורטל !!! וכל מה שקרה כאן ב ג ל ל ך !

למעלה