טחח ולמה בפורום שלה היא יודעת תחוקים? אויש עשי לי טובה היא סתם עושה את זה כדי לעלות ת'עצבים : /
א אוראלוש5 New member 6/4/07 #407 ../images/Emo182.gifטחח ולמה בפורום שלה היא יודעת תחוקים? אויש עשי לי טובה היא סתם עושה את זה כדי לעלות ת'עצבים : /
../images/Emo182.gifטחח ולמה בפורום שלה היא יודעת תחוקים? אויש עשי לי טובה היא סתם עושה את זה כדי לעלות ת'עצבים : /
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 6/4/07 #469 ../images/Emo110.gifהיא יודעתתתתת גם להם יש פוורום בתפוז והם מתעצבנות שפותחים להם תאמיני ליייי
נ נופר סלב שכזאת New member 6/4/07 #418 ../images/Emo20.gifנצלש|בנות כנסו, או יותר נכון אילו שבאות להופעה בקרריית אתא , בנות ?! יום שלשיי יורדד מבול , יהיה סופת רמעים . לא ניראלי שתיהיה הוםעה! איזה ביאוס אווי ,
../images/Emo20.gifנצלש|בנות כנסו, או יותר נכון אילו שבאות להופעה בקרריית אתא , בנות ?! יום שלשיי יורדד מבול , יהיה סופת רמעים . לא ניראלי שתיהיה הוםעה! איזה ביאוס אווי ,
ד דילב לוי XD New member 6/4/07 #488 ../images/Emo103.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אם יבטלו אני מ ת ה
../images/Emo103.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אם יבטלו אני מ ת ה
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 6/4/07 #475 ../images/Emo110.gifלא רוצה נופררררר מצידי ירדד שלג אני הולכתתתתתתת=[[[
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 6/4/07 #472 ../images/Emo110.gifחחחחחח טוב עזבי אני ידבר איתך אחריזה חחחחחחח