יותר ממני באמת....וכל אחת ואחת פה פשוט ילדה נהדרתתת וחמודההה ואין עליכןן ! כמה שאני אוהבת אותכןן
אחיות בנשמה וחברות כמוכן בחיים אני לא ימצא אוהבת, מריה סנדלר. הא ו..היום אני יתחיל לעשות עבודה בימאות(מי שלא יודעת מה זה לא משנה חח) וממש אין לי כוחח אני צריכה לרשום 7-8 דפים מלאים על איזשהו נושא שקשור לים וגם לעשות מבוא וסיכום וכל השטויות האלה... וגם יש לי ללמוד איזה 10 עמודים בחשבון
ימאות זה מיקצוע שלומדים אותו בכל אשקלון אני חושבת.. זה מקצוע רגיל...כמו חשבון ותנ"ך וכו'... קיצור לומדים את זה פעם בשבוע וכל פעם בשיעור הזה הולכים לים ושטים בקיאקים..סנוניות וכל מיני סירות כאלה..... ופשוט לומדים איך לשוט ולחתור וכל השטויות האלההה.. זה מזה משעמםםם..איזה כיף לכן שאין לכן את השיעור הזהה... ועוד אני לא יודעת לשחות ואני מפחדת מהים כיאיל ושאני יטבע וכאלה.. אז אחרי פסח ביום חמישי אנחנו נילמד לשוט על קיאקים ובקיאקים יש רק מקום בשביל ילד אחד..אז ביום חמישי אחרי פסח אני יצטרך להיות לבד בסירה המסריחה הזאתת ולחתור לבדד ואני מזה מפחדת ליפול ולטבועע
ניראה לי כל יום חמישי אני לא ילך לבית ספר רק בגלל השיעור הזה...חחח.. אני הולכת לישון אם אתן עושות לילה לבן אז תהנו
וואי איך אני זוכרת את זה , בחופש הגדול , לפני כיתה ז' , אמרו לנו שיש ימאות וזה . . . וגמני פחדשתי וזה , אבל זה היה מה זה כיייייייייף חחחחחחחחחחחח . ובקאייקים הייתי תמיד אחרונה , =\\ אבל ממש אחרונה , כולם היו לפני בהרבבבבבבבבבבבה . בשנונית הכי כיף !! :][: נראלי שקוראים לזה סנונית . D: ואיך קוראים למורים שלכם ? , אני זוכרת רק את שימעון , ואם אני אראה אותם - אני יכיר . P:
גם לי יש ימאות ואני מפרדס חנה ויש גם קיאק זוגי זה דווקא כיף הקיאק טיפה קשה הכי כיף זה אופטימיסט זה סירת מפרש קטנה כזו שיש ממנווט אחד אני אלופה בזהה בת כמה את?
אחרי מלא מלא מלא מלא מלאאא זמן לא הייתי פהה.... כולם שחכו אותי ואני לא מאשימה אותכם בטח כולם שחכו אותי אבל אני לאא מריהה מספרת לי על כול מה שקורה בפורוםםם ו..עם אתם שואלים אותי למה לא הייתי זה בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריכה להקדיש זמן למבחנים ובחנים למרות שהייתי יכולה להיכנס לחמש דקות ולרשום אבל לא יכולתי.... וכמו שאתם יודעים מריה ואני ואחותה וספיר ראינו תבויז איזה יום מושלם זה היהה פשוט יום נפלאא ומריה?!? ימאות זה לא משעמם זה הדבר הכי כיףףף אני והכיתה שלי היינו עושים הכול בישביל ללכת לשם שוב אבל זה רק לכיתות ז'' טוב אמ.... למקרה שמישהי תרצה לדבר איתי באיסיקיו ולא מדברת איתי כי אני לא מתחברת אז יש לי איסי חדש ובנות?! סליחה שלא רשמתי המון... הנה המספר למקרה שמישהי תרצה=== 212680329