גדולה... שיחקת אותה
R Rinattt New member 11/10/05 #67 היום??? חשבתי מחר בערב... באסה רציתי לצאת, מחר חופש... אבל הקטנה שלי נרדמה איתי צהריים, וגם קצת משתעלת... ודווקא רציתי בודהה בר היום, הרבה זמן שלא הייתי שם... אז... לילה לבן בבית יהיה לי... בכל מקרה, תהנו...
היום??? חשבתי מחר בערב... באסה רציתי לצאת, מחר חופש... אבל הקטנה שלי נרדמה איתי צהריים, וגם קצת משתעלת... ודווקא רציתי בודהה בר היום, הרבה זמן שלא הייתי שם... אז... לילה לבן בבית יהיה לי... בכל מקרה, תהנו...
R Rinattt New member 11/10/05 #74 מה זה הנטינג??? אופו זה??? לא איזה לצאת... הלך עליי, רשמתי שהקטנה ישנה צהריים איתי (עד שבע וחצי) אז אין מצב שאצא והא ערה...
מה זה הנטינג??? אופו זה??? לא איזה לצאת... הלך עליי, רשמתי שהקטנה ישנה צהריים איתי (עד שבע וחצי) אז אין מצב שאצא והא ערה...
R Rinattt New member 12/10/05 #79 ../images/Emo46.gif חכה חכה סופי והפיצול שלה יהיו כאן!!! הכל רשום... ואין יום הכיפורים מכפר לך עכשיו...
../images/Emo46.gif חכה חכה סופי והפיצול שלה יהיו כאן!!! הכל רשום... ואין יום הכיפורים מכפר לך עכשיו...
R Rinattt New member 11/10/05 #77 למהההההה? למה אתה מכאיב יותר??? אני באה בחלום... שבוע הבא, סוכות, אולי אצא לשם, יום שלישי נחמד שם... כמה שזכור לי...
למהההההה? למה אתה מכאיב יותר??? אני באה בחלום... שבוע הבא, סוכות, אולי אצא לשם, יום שלישי נחמד שם... כמה שזכור לי...
ש שגית המקורית New member 12/10/05 #86 רינתייייייייי בואי תצטרפי אלי יש.. יש פה כמה אנשים ששחכו שמחר כיפור.....דורכים לנו על הפצעים, וזה כואבבבב סתם סתם תהנו תבלו תעשו חיים גם בשבילנו
רינתייייייייי בואי תצטרפי אלי יש.. יש פה כמה אנשים ששחכו שמחר כיפור.....דורכים לנו על הפצעים, וזה כואבבבב סתם סתם תהנו תבלו תעשו חיים גם בשבילנו
נ נישה9 New member 11/10/05 #70 יש בתחתית דף התגובה אפשרות שכתוב בה - BROWSE תלחצי שם תבחרי את הקובץ והרי זה פלא...
ס סוף עונה New member 10/10/05 #15 תגיד אייל, בוא שניההההההה אם עושים את יום כיפור בים. אתה חושב שאפשר לבוא בלי להוריד שערות מהרגלים???? כאילו.......... מסתכלים על הדברים האלה ביום כיפור?
תגיד אייל, בוא שניההההההה אם עושים את יום כיפור בים. אתה חושב שאפשר לבוא בלי להוריד שערות מהרגלים???? כאילו.......... מסתכלים על הדברים האלה ביום כיפור?
C cookie13 New member 10/10/05 #16 כן. מסתכלים אם מסתכלים באם אמא שלך בתוך המחשבות והנשמה, את לא חושבת שרואים את הקוצים המבצבצים????????????
כן. מסתכלים אם מסתכלים באם אמא שלך בתוך המחשבות והנשמה, את לא חושבת שרואים את הקוצים המבצבצים????????????