כנסו!

../images/Emo32.gif כנסו!

מחר זהו היום האחרון שלי בצ-ה-ל!!! מחר אני יוצא לחופש לפני השחרור האמיתי שיהיה ב 18.6.06, האמת שעברתי הרבה עם המדים האלה הרבה הופעות הרבה מפגשים עם שרית אפילו שרית הקדישה חתימה לחטיבה בה אני משרת, ובכל מצב זה איך שהוא תרם. אממ היום הורדתי את כל התמונות של שרית חדד מהמשרד שלי מהלוח שיש לי והאמת זה נעשה בכאב גדול, כי שמעו זה לא קל כמעט 3 שנים לראות כל יום את שרית מולי ואז ביום אחד להוריד הכל אבל השארתי להם את הלוחות שנה של שרית, שדרך אגב מועילות לנו מאוד במשרד, אז תודה לכולם ותודה לשרית שתמיד חיבקה ומחבקת את החיילים.

טוב אז זה הזמן להיפרד מהמדים !

רעותי את היורשת שלי תשתמשי במדים בתבונה הופעות נסיעות וכו ושמרו על עצמכם כל החיילים/המתגייסים

MISS MUSIC

New member
חחחח לירנצ'וק... ../images/Emo24.gif

אני בהחלט ישתמש במדים בתבונה... כמו שעשיתי עד עכשיו חחחח
שיהיה לך בהצלחה בהמשך נשמה שלי... אני מחכה לרגע שאני אשתחרר גם חחחחחחחחח, יש לי עוד המון זמן....

nml

New member
שכחתם שאני בצבא!@

גם אני בניגוד ללירן ישתחרר עוד חודשייםם בעזרת אלוהים ובעזרת הקבן. שיהיה לי שנתיים אני יוצא. ואת תמשיכי לטחון בקריה.... יותר נכון במקלט. אהה ולא לשכוח רעות....................................................................................................................................................... טוב משעמםלי .

איזה יופי לירן../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך שיחרור קל ובהצלחה בהמשך דרכך
שיפתחו לך המון דלתות והצלחות חדשות אמןןן
חחח ובקרוב גם אני מיתגייס לצה"ל

וואוו איזו תמונה הורסתת זיויתתת!!!

איזו סקסיתתתתת ושחרור נעים לירן!!! כיף לך... רק אני עוד שנה מתגייס,(כבר הגיע לי,צו)ואני כבר רוצה להשתחרר...חחחח

וואו לירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אתה עוד רגע אזרח רגיל
קולולולולו... חחחחחח תהנה מחוץ למדים, כמו ש(נראה) שנהנית גם איתם...

למעלה