כנסו סתם כי משעמם לי
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #4 חלב ושוקו מסתדר... ../images/Emo3.gif כנראה שהחתימה שלך משתנה כל יומיים! חיחיחי... את פה ממממ מה קרה לכל השאר יא ישנונים!!!!! קחי ו ו כי אני פשוט דורשת תגובה חחחחחחחח!!!!!
חלב ושוקו מסתדר... ../images/Emo3.gif כנראה שהחתימה שלך משתנה כל יומיים! חיחיחי... את פה ממממ מה קרה לכל השאר יא ישנונים!!!!! קחי ו ו כי אני פשוט דורשת תגובה חחחחחחחח!!!!!
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #13 ../images/Emo13.gif חחחחחחחח פיגורציההההההה & את...... שוקואיתחלבית! שני השוקואיתחלבית!!! *מילה לא מהעולם הזה חחחחחחחחחח* חחחחחחח איזה פיגורציההההה
../images/Emo13.gif חחחחחחחח פיגורציההההההה & את...... שוקואיתחלבית! שני השוקואיתחלבית!!! *מילה לא מהעולם הזה חחחחחחחחחח* חחחחחחח איזה פיגורציההההה
S shani4duncan New member 20/5/04 #17 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif היום אבא שלי קנה לי שוקו של יטבתהההההההה.... יש לי מלא מי רוצהההההההההה??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח & שוקואיתחלבית!!חחחחח LOL פיגורציהההההההההה חחחחח *אוקיי שני...להרגעעע*
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif היום אבא שלי קנה לי שוקו של יטבתהההההההה.... יש לי מלא מי רוצהההההההההה??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח & שוקואיתחלבית!!חחחחח LOL פיגורציהההההההההה חחחחח *אוקיי שני...להרגעעע*
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #18 אני רוצה חחחחחחחחחח..... חחחחחחח באמת פיגורציה...... ממממ.... היית היום עצבנית למה? תביאי לי של יטבתה חחחחחחחחחחח גם אני צריכה להרגע..... הנה זה בא.. *הום, הום......*
אני רוצה חחחחחחחחחח..... חחחחחחח באמת פיגורציה...... ממממ.... היית היום עצבנית למה? תביאי לי של יטבתה חחחחחחחחחחח גם אני צריכה להרגע..... הנה זה בא.. *הום, הום......*
S shani4duncan New member 20/5/04 #19 קחי--../images/Emo185.gif ../images/Emo3.gif חחחח.....אני אמרתי שהייתי עצבנית...? טוב........אמממממממממ............איך השוקו??????????חחחח טוב עזבי התחלקתי על השכלללללללללללללללללללללל...~!!~!~!~!~ שני להרגעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!1
קחי--../images/Emo185.gif ../images/Emo3.gif חחחח.....אני אמרתי שהייתי עצבנית...? טוב........אמממממממממ............איך השוקו??????????חחחח טוב עזבי התחלקתי על השכלללללללללללללללללללללל...~!!~!~!~!~ שני להרגעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!1
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #20 LOL ../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כן אמרת שהיית עצבנית על איזו מורה מחליפה? משו כזה.... |שותה שוקו | חחחחחחחח
LOL ../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כן אמרת שהיית עצבנית על איזו מורה מחליפה? משו כזה.... |שותה שוקו | חחחחחחחח
S shani4duncan New member 20/5/04 #21 ../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אה כן..סיפור ארוך ודפוקקקקק.....אין לי כוחחחחח...
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #14 ../images/Emo13.gif חחחחחחחח פיגורציההההההה & את...... שוקואיתחלבית! שני השוקואיתחלבית!!! *מילה לא מהעולם הזה חחחחחחחחחח* חחחחחחח איזה פיגורציההההה
../images/Emo13.gif חחחחחחחח פיגורציההההההה & את...... שוקואיתחלבית! שני השוקואיתחלבית!!! *מילה לא מהעולם הזה חחחחחחחחחח* חחחחחחח איזה פיגורציההההה
S sapir aloud555 New member 20/5/04 #16 מה מצחיק......./images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif טמטום....