עכשיו גיליתי שאני אשמ[ה] ? ../images/Emo3.gif
*מכוון לך פנס לפרצוף* איפה היית ב-15 בינואר, שנת 1986, בשעה 3:45 בלילה?! יש לך מישהו שיאמת את זה?! אליבי?! הא?!?!?!?! אההממ.. אמא שלי עוד למדה אז בתיכון.
...אהלן אורפז , אהלן רפי! מה נשמע? פצצות לגבות
הכל טוב? אהא מה שלום אמא? מרגישה יותר טוב? כן, תודה רבה !
מקווה שכן. בכל מקרה, נתחיל בחפירה איך קוראים לך?(שם מלא) אורפזי חן - מ' [ולא כדאי שאני אמשיך מהמ' הזו.אבא,
] בת כמה את? 12 ומשהו! חודש הבא 13. מה מספר חשבון הבנק של אמא? ...חחח סתם
מאיפה את בדיוק בארצנו? קריית מוצקין
וואלה?! איך שם? חור קטן ומגעיל. סתם לא, יפה פה נורא,אני פשוט יותר מתאימה לת"א או לאיזה קיבוץ . באיזו כיתה את?(אין לי כוח לחשב לפי הגיל שלך ) עולה לח'. תלמידה טובה? או מהמפריעים? מצטיינת יתר על המידה
מה המקצוע שאת הכי אוהבת, ולמה? אנגלית / ביולוגיה / פיזיקה / וכאלה
יש לך חבר(את תפוסה?), בעל(תפוסה עם אזיקים?), ילדים(תפוסה עם אזיקים וכדורי ברזל שמחוברים בשרשראות)?חחח אהבתי ת'דימויים. בעל
. איך בילית את ט(פ)"ו באב האחרון? הייתי בעזריאלי במפגשישרא, וקיבלתי בלון לב [ILY] מהילד הכי מדהים בארץ! היה כיף? ממש! איזה שיר(כל שיר) יכול לגרום לך לחייך גם ביום הכי עצוב? אמממ.. THE REASON , IN LOVING MEMORY ,וכל שיר של סינרגיה , ויש ככה - ככה שאני מכירה של אוונסנס.
איזה שיר יכול לגרום לך לבכות ביום הכי שמח? כל דבר במזרחית עושה לי לבכות, ולהגעל. איזה שיר את שומעת, ופשוט לא יכולה לשבת/לעמוד במקום(כלומר, חייבת לקום ולרקוד/לקפוץ)? חחח זה מזכיר לי את "הילדים קופצים רוקדים" של השוטים, והממ.. אני אוהבת לרקוד בד"כ כמה בספרדית[אנריקה] (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה
) ,וגם כמה של מופע הארנבות
. את הולכת לפסיכולוג/ית, נכון? כן!!! פסיכולוגית
. נכון שהם שליטה?! אהא! היא בעיקר. מה צבע העיניים שלך? ירוק - כחול [משתנה לפי מה שאני לובשת.וזה הזוי,אני יודעת] אם היית יכולה לשנות אותו, למה היית משנה(את יכולה להגיד גם שלא לשנות)? (ואם יש לך צבע שונה משחור ואת עדיין רוצה לשנות, אז ) אמממ. שהייתי קטנה היו לי עיניים סגולות[כן,יש דבר כזה] ואח"כ הן נהיו טורקיז שממש אהבתי. נראה לי שלשם הייתי רוצה לחזור. מה צבע השיער שלך? חום שטני עם שני פסים כתומים- אדומים וכמה בלונדים.[ממש לא בהגזמה] אם היית יכולה, למה היית משנה אותו?שחור! שיער ארוך או קצר? די קצר,טיפה יותר ארוך מכרה. מה הכשרונות שלך? שירה, ריקוד ,משחק, כתיבה, ועוד כמה. את עובדת עליהם בחוגים או משהו כזה?היו , היו! מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?פסיכולוגית . סתם , אמממ. אמרתי לאמא שלי שאני אקנה את ארומה
. מה דעתך על האנשים הבאים(תרגישי חופשי להגיב ב- או , ואם בא לך לצרף דעה ): ג. יפית - כלבה אמיתית. היא ממליצה גם על יס וגם על הוט.
דורה - סתם סתומה. אבל דורה מפה כפרעליה.
. מדהימה אמיתית. דנה דבורין - פעם ממש אהבתי אותה. בזמני מקרנה. פריס הילטון - ביץ . דליה איציק - בנאדם עם הומור מוזר,אבל נשמעת ממש משכילה. [ויש נשים בכנסת!הידד לפמיניזם.] הנשיא לשעבר קצב - עדיף לומר את האמת. אני - (איך הגנבתי את זה פנימה בשביל מחמאה ואפ'חד לא שמם לב... פשוט גועלי מצידי ) סבבות של בנאדם, אתה ממש נחמד ממה שהספקתי להבין
את מסכימה איתי שהילד של עדן הראל ועודד מנשה יהיה או מכוער פחד, או מעצבן פחד?! אממ. כל ילד של עודד מנשנש יהיה ילד מעצבן. אבל הי! רקדתי איתו
. ועדן קצת מעצבנת.קצת. ולסיום, משחק אסוציאציות קטן(פשוט תרשמי מה שעולה לך, לא להתבייש ): בית - שלי ? אוטובוס - זבל סינרגיה - חלק גדול מהחיים שלי. מדהימים פשוט. אין עליהם.
בי"ס - מקום חביב ? דף - כתיבה ו..."אנ'לא פלקט. אם פוגעים בי יוצא דם! " XDD לב - אהבה ? שיר - מוזיקה
אורגזמטרון(נוווו המכשיר הזה עם הזרועות שמגרדים איתו ת'ראש וזה מדגדג ומצמרר ) - מגניב
. חפירה - את! טו בשבט עם יוב בתדודה שלי. דחפורים - בולדוזר
איך היה השאלון שהכנתי במיוחד עבורך ורק בשבילך? תודה מותק!
. נהנת? מאוד!~ תבוא עוד! קבלי, על חשבון הבית, פרח
ושיהיה לך יום מעולה! גם לך!