כנסו!

../images/Emo32.gifכנסו!../images/Emo110.gif

אביחי ביקש ממני לעשות את זה
הוא בשיר נולד והוא רוצה שהשיר שעמרי שר ינצח:] וזה מתבצע באסמסים.. אז בבקשה תשלחו 4 ל2111 כמה שיותר מהר כי זה ממש תכף מסתיים..:]] תודע!

אייללוש

New member
לא אל תצביעו כי הרי ידוע כבר ש....

שזה מובטח-ז"א שיש כבר מנצחים...(אמרו לי את זה באולם ובמאחורי הקלעים...)

איילה!

באשקלון זה יכול להיות שדווקא עמרי ינצח כי רוב האנשושים בהופעה מכירים את עמרי משם כי זה ליד גן יבנה! אז אני מקווה שהוא יזכה כפרעליו!

אייללוש

New member
לא לא קשור אבל קבעו כבר מנצחים....

כאילו יש מנצחים קבועים רק שמחליפים נגיד בהופעות הראשונות: 1.אמא-יודה
ונינט 2.אלוקים שלי-סעדו 3.ועודני ילד-אמיר פיי גוטמן אח"כ שהייתי יום ראשון ויום שני עם אביחי אז החליפו וגם כשחברה שלי היתה(אביטל אלישע) היה את אותו מנצחים כמו ביום ראשון ושני והכל ובאותו אחוזים ככה שזה בטוח נכון וגם סתם ככה דברתי עם כמה מפורסמים ואנשים שעודים שם ואמרו לי שכבר קבעו את המנצחים ככה שלא צריך... ונ.ב אחת שעבדהנ שם שמוכרת כל מינ שטויותת אמרה שלא כדי וזה...

לא נכון../images/Emo110.gif

בהצגה שאני הייתי זה היה אחרת.. נראלי שגם הדר עוזרי היתה בין ה3.. והיה את אמא ועוד משו.. אולי ילד פלא
לא זוכרת:]

אייללוש

New member
באזה יום היית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ביום ראשון לע
אז זהו נכון מלכת קסמים זכה באחד המקומות ועוד 2 שירים שאני לא זוכרת... וזה שהחליפו כבר...ככה שזה עובדה... והדס לא אמרתי שאני לא רוצה או משהו
זה פשוט שטויות וחבל סתם לשלוח משהו שלא יעזור גמככה

אייללוש

New member
מי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

למעלה