כמו שאמרתי...

American Girl

New member
../images/Emo32.gif כמו שאמרתי...

כשאין חדשות על ניקול צריך לדבר על דברים אחרים ולשתף. והפעם: טקס הוי אמ איי
כמה תמונות
תביעו את דעתכם מה אתם חושבים על הבגדים על הנשיקה של בריטני מדונה וכריסטינה או בקיצור על הטקס עצמו... אשנטי נרית נחמד מאוד....

American Girl

New member
כריסטינה....

השימלה מזעזעת.... אבל ההופעה שלה בטקס היתה מדהימה

Padme Amidala

New member
ואם כבר ../images/Emo32.gif...

אז שזה יהיה כבר השרשור החדש שלנו. שנה טובה לכולם!!! איזה התרגשות!! ולגבי הטקס- -גם אני לא סובלת את הילארי דאף -התלבושות של כולם היו נוראיות. ניקול הייתה צריכה לבוא ולעשות שם סדר! תודה על התמונות!

American Girl

New member
חזרתי....

מבית ספר איך עבר היום שלכם במוסדות החינוך
לי היה נחמד עברתי כיתה בגלל הילדים המפגרים שהיו בכיתה שלי מישמעוניין לשמוע את הסיפור שיגיד לי ואני יספר לו כמה זמעות בזבזתי בגללם. עכשיו יותר כיף....
אני סוף סוף עם החברות שלייייייייי

Padme Amidala

New member
ספרי...

אני שמחה שעברת להיות עם החברות שלך. בכל מקרה, הילדים המפגרים מהכיתה שלך (לשעבר) לא שווים שתזילי בגללם דמעות. תזכרי שאת פי 10 טובה מהם! לי היה ממש נחמד. פגשתי מלא חברות שלי שלא ראיתי כמעט כל החופש, קיבלתי מערכת שעות עמוסה (אוף), וכבר מחר אני מסיימת ללמוד ב-14.25...

shiray

New member
אויי

למה בכית בגללם?! אני תמיד נדפקת בכיתות הכי מפגרות וזה כזה מבאס אבל למדתי להתבגר... בכיתה שלי ביסודי (ואצלנו יסודי זה מא' עד ח') מזה נדפקתי ורציתי שנה אחת לעבור כיתה אבל בסוף החלטתי להישאר ואז בדיוק באותה שנה פתאום הכל הסתדר לי והכל... חוץ מזה שתמיד יש ילדים בכיתות המקבילות שמכירים עם הזמן... כיתה ט' גם התבאסתי כי הייתי בכיתה גרועה לאללה אבל בי' כבר הכרתי המון מהשכבה ולא היה אכפת לי מהכיתה שלי... ועכשיו אני בכיתה הכי סטלנית שיש ויש לי מערכת פשוט מעולה ואת השיעורים החשובים אנחנו לומדים קולנוע ותאטרון בנפרד, מה שאומר שאנחנו 17 בכיתה וזה ממש שיעור פרטי (בגלל זה הורידו לנו שעתיים תנ"ך ושעה היסטוריה כי נלמד הכל יותר מהר... ובתור אתאיסטית אני הראשונה לחגוג על הורדת שעתיים בתנ"ך). נגיד מחר נלמד שעה תנ"ך (משעה שניה, תאטרון לומדים שעתיים תנ"ך), קולנוע מעשי שעה אחת, שעתיים תסריטאות ושעתיים אנגלית ומסיימים בעשרים לשתיים! מכיתה ז' לא סיימתי בעשרים לשתיים!

shiray

New member
לגבי הטקס

ראיתי רק ממש חלקים קטנים ממנו... לפי התמונות באמת כולם התלבשו מזעזע ולא ממש הבנתי למה אהבת את השמלה של כרמן אלקטרה- היא עצמה (כרמן) מהממת אבל השמלה הזאת נראית כמו חולצה של אבא שלי שעברו עליה כל מיני חוויות קשות.... חחח נעמה, באמת ניקול הייתה צריכה לבוא ולסדר את העניינים... אנשים צריכים להתייעץ איתה לפני שהם הולכים ככה לטקסים שכל העולם רואה!

Padme Amidala

New member
חחחח נכון...

אני מתה על הסטייל של ניקול! חוץ ממנה (למרות שהיא המתלבשת הכי טובה בהוליווד לדעתי) יש את קתרין זטה ג'ונס, האלי ברי, גווינת פאלטרו (חוץ מהשמלה שהיא לבשה באוסקר משנה שעברה- פשוט זוועה), רנה זלווגר לפעמים מתלבשת גם ממש יפה, אבל לא כ"כ עולות לי הרבה מחשבות...

American Girl

New member
חחח.. צודקות היא מתלבשת יפה../images/Emo70.gif

והסיפור היתחיל מזה שאהבתי ילד אחד והוא אהבת אותי ורשמתי אותו שאני רוצה להיות איתו ביחד בכיתה אבל הוא רשם אותי והיתחרט ולא אמר לי. בסוף יצאתי להיות איתו בכיתה בלי החברות שלי בעיקרון היתה לי שם חברה אחת שהיכרתי באותה כיתה אז היינו ביחד והילדים תמיד צחקו על צבע השיער שלי (חום ג'ינגי) הייתי באה הביתה בוכה אבל לא רציתי להדאיג את אמא שלי עד שיום אחד פשוט היתפרצתי וסיפרתי לה הכל. אבל זה המשיך הם קראו לי כתומה, גזר וכל מיני קללות. ואני ילדה מאוד רגישה ומאוד ניפגעתי מזה כי הרבה ילדים צחקו עליי (בנים) ובחברה של הבנות לא היסתדרתי בשיעורי ספורט ישבתי בצד כי לא רציתי להיות אם הבנות האלה ששיחקו מחניים ואף פעם לא מסרו לי את הכדור. בהתחלה חשבתי שאני אתרגל לחברה אבל זה לא קרה זה רק החמיר הסבלנות שלי פקעה כמה ימים לפני סוף השנה כשהם זרקו עליי משהו בבטן ואותו מקום היתנפחלי ואז היגשתי בקשה לעבור והעבירו אותי ביחד עם אותה חברה. בהתחלה רציתי ללכת לכיתה שבה נימצאת החברה הכי טובה שלי ואז אמרו שאין כבר מקום אז הלכתי לכיתה אחרת ששם גם יש לי חברה טובה. פניתי למורה בקשר לאותם ילדים אבל הוא לא עשה כלום.

Padme Amidala

New member
אוקיי...

1. הילד ההוא מניאק. ובטח שלא שווה את האהבה שלך. 2. הילדים שהיו בכיתה שלך מפגרים פי 10! אם הם יורדים עלייך בגלל משהו כמו צבע השיער שלך (שהוא כמו של ניקול, אז שימותו מקנאה!
), אז זה אומר שהם לא בוגרים, מה שלצערי די נפוץ אצל בנים בגיל הזה (בשכבה שלי הם דווקא בסדר, חלקם לפחות). 3. זה טוב שפרקת הכל, חבל שלא סיפרת לאמא שלך בהתחלה. יש לי די ניסיון מהיסודי בלעגות כאלו, ושבוחרים אותך אחקונה לקבוצה, אבל אם את רוצה אני מעדיפה לדבר על כאלו דברים במסרים אישיים או באיי סי קיו. 4. הכי טוב זה שסוף סוך העבירו אותך לכיתה שרצית, אז... שתהיה לך שנה נהדרת!

shiray

New member
כן...

אני מזה מבינה איך את מרגישה! 8 שנים הייתי בכיתה שממש לא הייתי קשורה אליה בשום צורה שהיא. הייתי שונה מהם בפשוט הכל! הייתי האשכנזיה היחידה, האתאיסטית והשמאלנית היחידה וגם גרתי ליד איזה 3 מהכיתה והשאר קצת יותר רחוק... לא מרחק שאי אפשר ללכת ברגל אבל עדיין זה לא שזה היה כזה קרוב והייתי יורדת למטה ופוגשת אותם... בכיתות הראשונות- א' עד ג' בערך הסתדרתי בלי בעיות והייתי עם כולן והכל אבל לאט לאט התחילו כל החבורות והכל והייתה לי חברה טובה לאללה מכיתה א' וכל הזמן היינו ביחד אבל בכיתה ה' בערך היא ממש השתנתה בגלל שאמא שלה התחילה לדאוג לה כשהיא כל הזמן צריכה ללכת עד אליי לבד ואמרה לה לחפש אולי עוד חברות באזור אז היא מצאה לה את הפרחות האלה וככה היא השתנתה ועכשיו היא איתי בתיכון אבל אני ממש לא בקשר איתה, רק היי ביי ומזל טוב ביומולדת.... הייתה לי עוד חברה טובה שגם היינו ממש ממש דומות אבל אז היא עברה דירה ולא שמרנו על קשר... ואז בכיתה ז' בערך חידשתי קשר עם חברה שלי מכיתה א' עד ד' ככה שאח"כ נהייתה ממש מקובלת ואני ממש לא ואז זה התחיל להשתפר אבל עדיין היו 2-3 בנות ששנאו אותי וירדו עליי והכל אבל גם מצאתי כמה חברים וחברות פה ושם... בכל אופן ממש לא מגיע להם שתבכי בגללם ושסתם תתבאסי ותזכרי ככה תקופה בחיים שלך, טוב שעברת כיתה ועכשיו יש אנשים ששווים שתהיי איתם וד"א ג'ינג'י זה כזה יפה! זה הצבע היחיד שפשוט אי אפשר לצבוע אליו- או שאתה ג'ינג'י או שלא.

למעלה