כל מיני

ששש

New member
../images/Emo124.gif פנס ראש למכירה ../images/Emo62.gif

לרגל שידרוג ציוד הטיולים שלי, אני מציע למכירה את פנס הראש שלי. בשימוש כ 3 שנים. פנס מהסוג הזה. מי שמתעניין מוזמן לשלוח מסר. תודה.

אייל ממשיך בשביל ישראל

לאחר שבעה ימי הליכה הגיע אייל מדביר לבית נחמיה. בשבת הגשם מנע ממנו לצעוד. בעוד שבוע יגיע לכרמל, בעוד שבועיים לגליל.

natyh

New member
מירוץ אופניים בצילה

וואלטה א צילה החלה לפני יומיים ובה יעברו המתחרים 1364 ק"מ במשך 11 יום איזור המירוץ הוא מקונספסיון כ 500 ק"מ דרומית לסנטייגו הבירה קטע ראשון הוא נג"ש באיזור קונספסיון ומן הסתם לא מעניין במיוחד . קטע שני אתמול מקונספסיון אל צ'יאן איזור סקי מקסים ומעינות חמים וזהו כבר טעימה אמיתית מן הארץ היפהפיה הזו קטע שלישי : היום סן ניקולס טלקה הרחבה בהמשך וכנ"ל ליתר הקטעים קטעים 7 8 9 יפהפיים ויש למה לחכות . והערה לסיום הקבוצה החביבה עלי נחשו איזו משתתפת בתחרות , להלן פירוט הקטעים Stage 1: Team Time Trial, Lota-Coronel-San Pedro-Concepción. 37 Kms. Stage 2: Concepción-Florida-Quillón-Quinchamali-Chillán Viejo-Chillán 117 Kms. Stage 3: San Nicolás-Quirihue-Cauquenes-San Javier-Talca. 197 Kms. Stage 4a: Talca-Pencahue-Curepto. 75 Kms. Stage 4b: Hualañé-Rauco-Curicó. 90 Kms. Stage 5: Curicó-Chepica-Santa Cruz- Pichilemu. 152 Kms. Stage 6a: Individual Time Trial, Cruce La Rosa - Cruce La Estrella 21 Kms. Stage 6b: La Estrella- Central Rapel- San Antonio - Algarrobo 146 Kms. Stage 7: Algarrobo - Casablanca- Quilpué - V.Alemana. 105 Kms. Stage 8: Olmué-Limache-Cuesta La Dormida - Til Til - Los Andes. 132 Kms. Stage 9: Los Andes-Calle Larga-Rinconada-San Felipe-Los Andes-Portillo. 85 Kms. Stage 10: Pirque 131 Kms. Stage 11: Circuito Chiledeportes, Av. Grecia Frente Estadio Nacional. 60 Kms. Total 1364 km נתי

letgo

New member
שאלה

שלום משפחתי יוצאת לטיול בגולן באזור הצפוני יותרשלו (כמשפחה אנו מטיילים הרבה באזור הגולן- לפחות פעמיים בשנה). הבקשה שלנו היא האם אפשר לקבל שמות של מספר מסלולים בגולן,מיקומם, ורצוי שיהיו נוחים לטיולי משפחה- אך שלא יהיו ידועים כמו הדן והבניאס מהסיבה שבמסלולים הידועים יותר טיילנו כבר. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

natyh

New member
למה

או דניאל קרן פעם שניה ... למה הוא עושה זאת ? מה יותר יפה מלהיות באנטארטיקה להתפנן ולצלם פנגווינים ? למה לרוץ ? גם לדניאל אין תשובה !!! נתי

ששש

New member
משום מה אני לא מצליח לקשר לינק...

אבל לצורך העניין מדובר בפנס MICRO של חברת PETZL.

sela v

New member
האם נזכה לראות תמונות

מהמסע של אייל, כשהוא יסיים אותו?

natyh

New member
ולבקשת הקהל

הרחבה : קטע שביעי מגיע לפורטיו עיירת סקי יפהפיה שהיא שער התיירות של צ'ילה התמונה של המקום היא בחורות משתזפות בברכה על רקע השלג תמונה מהממת הרחבה בזמן סיקור התחרות . אלגרובו כפר קייט יפהפה על החופים המהממים תמונה בהמשך . ובעניין מושגי אופניים : נג"ש פירושו רכיבה נגד השעון , נתי

sela v

New member
עדיף

לשאול שאלות לגבי מסלולים בארץ בפורום טיולים בארץ. קישור בראש הדף.

למעלה