כל מיני...

doronimous

New member
תרמילאים - למען אחינו בעלי החיים

הפגנה דחופה וקריטית באוניברסיטת בר-אילן! ביום א', 1.2.04, בשעה 09:30 יתקיים סיור של חברי ועדת החינוך והתרבות של הכנסת באוניברסיטת בר-אילן. ועדת החינוך והתרבות הינה הוועדה החשובה ביותר בנושא ניסויים בבעלי-חיים בכנסת. האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים מקיימת הפגנה נגד ניסויים בקופים ובחתולים במרכז החדש לחקר המוח באוניברסיטת בר-אילן. ההפגנה תתקיים ביום א', בשעה 09:00 בכניסת הרכב הראשית של בר-אילן (רח' קרן היסוד, מול המרכז המסחרי). אנא בואו כולכם! חייבים לעצור את כניסת הקופים והחתולים המתוכננת להתבצע בכל יום!

עצובה6

New member
למה זה קורה בגיל כל כך מוקדם?

חבר מעבודה נהרג היום בתאונת דרכים...למה? נראה שהכל בדיוק התחיל להיות לו טוב בחיים, אז למה? ולמה מת במקום? ולא ניתנה לי הזדמנות להגיד לו שלא התכוונתי אף פעם לפגוע, הכל היה מתוך חיבה....איך מגיעים לעבודה כשפתאום אחד חסר, אבל זה לא כי הוא לקח יום חופש...? איך?למה הוא לא נזהר עם האופנוע? זה לא מתעכל...

natyh

New member
הודעה חשובה

על רקע התפשטות מגיפת הכלבת המאימת על כולנו , ועל רקע ההמתות המיותרות של חתולים , כפועל יוצא שימו לב להודעה נתי

kogawa

New member
עצרו את הניסויים בבני אדם

כבעליהם הגאה של שני חתולים, אני חייב להגיד שגם אם אני מסתייג מאכזריות לחיות מחמד, ידוע האדם כאחת החיות המסוכנות ביותר קודם כל לבני מינו. ניסוים בבעלי חים שיכולים לקדם את הצד ההומני של אדם לחברו, ולקדם את המחקר אינם נראים לי פסולים כלל, בשני תנאים: סבל מיזערי לחיות, וניסוי רק במקרים שהוכחו כתורמים למדע. וזכרו שכל חתונה היא נישואים בבני אדם!! ראו כתבה:

סליחה שאני אומרת את זה...אבל,

סלע יקירי, תתבייש לך! גם אם זה לא קשור לפורום הזה, זו לא סיבה לענות ככה, ובמיוחד לא ממנהל הפורום. אולי היא טעתה בפורום? אולי היא רצתה להתפרק? נכון, אני לא משתתפת קבועה כאן אבל עדיין לא יכולתי להמנע מלהגיב. זה היה מגעיל!!!

sela v

New member
לא התכוונתי

לפגוע ולא להעליב, ואם מישהו פירש את זה כך, אז אני מצטער, ומבקש את סליחת/ו. בסה"כ באמת ובתמים רציתי להבין מה בדיוק קרה פה, ועובדה היא שלא מחקתי את ההודעה. יכול להיות שהסגנון שהשתמשתי בו לא היה בדיוק מתאים. ואני מקווה שבזה יושרו ההדורים

למעלה