כי אני חייב...

My Dark Dream

New member
../images/Emo32.gifכי אני חייב...

הדנריקס שליטה!!!!! הוא כלכך טוב!! כל תו אצלו גאוני!!! ס ג י ד ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiratel

New member
../images/Emo32.gif טוב לא ממש, אבל אנשים - מיני שאלון!

מיני מיני מיני שאלון (2 שאלות) מה יותר טוב: עיר גדולה או פריפריה? ובוא נהיה יותר ספציפיים: תל אביב או זכרון יעקב? הכעס משתלט עליי (אני כ"כ שונאת את זכרון בעעעעעע)... אבל באמת מעניין אותי לדעת!

זונע

New member
עיר גדולה, תל אביב

כאילו...לא ממש הייתי בזכרון ואני לא באמת יודע איך זה לחיות בפריפריה. אבל תל אביב זה בן זונה

אממ....

אין לי ממש העדפה לגבי עיר גדולה או פריפריה.... אני לא ממש שמה לב לזה, כי אני לא חושבת שצריך לשים לב לזה
לגבי ת"א או זיכרון....(זיכרון זאת פריפריה?!
) תראו, אני לא הכי טיפוס של ת"א, למרות שזה נחמד לפעמים ללכת להסתובב שם, זה לא משעמם כ"כ מהר. לעומת זאת זכרון- מדהימה ביופיה, מלמעלה הכוונה. כאילו, שנמצאים שם למעלה ומסתכלים למטה זה פשוט אחד ה-דברים היותר יפים שיש. (קבלו תמונה מזכרון. סתם כי הייתי-צילמתי
) בקיצור- לא ממש אכפת לי. העיקר שיהיה מחוץ לעיר שלי כי כבר משעמם לי פה!!!

חח תל אביב דההההההההההה ../images/Emo163.gif

בזיכרון אין לברוח כשמשעמם. בת"א לא חסרים מקומות שאפשר לברוח אליהם/לעשות בהם קניות אם נתקעת.

shiratel

New member
אני יודעת שזה לא פריפריה

אני רק יודעת שזכרון זה חור מעפן ואין לי שם אחר איך לקרוא לזה... שיהיה פריפריה...

טרודייי

New member
מושבה? חחח

אחותי, את חייבת להירגע עם הכעס שלך לעיר הזו
את לא מבינה מה הולך שם בחוץ

shiratel

New member
ברור שזאת מושבה...

אבל יש מושבות שהם פריפריות... לא? או שפריפריה זה סוג של עיר? כי הבנתי זה פריפריה זה סתם אזור דחוס ותקוע במקום רחוק... או משו כזה... קיצר זכרון חרא מקום, דניאל - הייתי מתחלפת איתך!!!

noname202

New member
פריפרייה

מוצקין זה ה-דבר. [סתם, האמת שתלוי איזה... נגיד בירושליים לא הייתי מתנגדת לגור, בת"א וחיפה כן...וגם יש פריפריות שלא הייתי רצה לגור בהן...אבל אני דווקא בקטע של דברים מאגניבים כמו מוצקין :]]

DanieLushka

New member
פריפרייה.

בכלל לא אוהבת ערים גדולות. צריכה שקט וירוק וכו' וכו'.

noyy

New member
../images/Emo28.gifקשה לי לענות על זה ../images/Emo3.gif

אני חולה על ת"א. באמת, העיר הזו מזכירה לי הרבה דברים טובים. אני פשוט אוהבת אותה, עיר כייפית ומדהימה בעיניי. אבל! כשאהיה גדולה כנראה אגור במקום קטן שכולם בו מכירים את כולם ויש הרבה ירוק מסביב, פרחים פורחים וציפורים מצייצות :$

למעלה