כי אין בעמוד <:

nofarosh11

New member
../images/Emo32.gif כי אין בעמוד <:

אני חולה :\ כואב לי הראש, הבטן סחרחורות ובחילות
אבבבבבל, ניצלתי את היום הזה שאני בבית למשהו טוב <: ראיתי הבופור, שוב. ואין, זה אחד ה - סרטים . לפי דעתי הוא היה צריך לקחת את האוסקר. הוא אפילו יותר טוב מהטיטאניק XD מי שלא ראה - סרט חובה! פשוט חייב לראות אותו [: זהו, סתם רציתי לשתף <: אגב, כבר אמצע שבוע :O ,איך הזמן עובר XD המשך שבוע טוב :) 3>

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אגב, מוזמנים -

תבואו, יהיה כיכככככככף :) :) http://shira1.off.co.il/ibheb/index.php?

אני רוצה להיות!!../images/Emo38.gif

וניסיתי להירשם גם לפורום דני הוליווד אבל לא הצלחתי!!! הפורומים האילה מבלבלים אותי ><" ואפרופו גיל...|גבגבות| הוא ממש ממש ממש סקסי |ריר|

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אכןכן הוא סקסי ^^ |גבותגבות| ../images/Emo99.gif

רציתי לפתוח לו פורום, הוא היה מוכן והכל, רק להעלות ת'עיצוב ואז שלחו לי פרסום לפורום הרשמי שלו :'( ויש לי ת'מספר שלו

|ספויילר|../images/Emo38.gif

אבל הוא הומו!! זה לא עוזר לי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; סתם סתם.. אני רוצה את המספר!! אבל מה אני יעשה איתו?! אני לא מטרידה בטלפון!! |ריר|

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif גמאני לא XD

אני לא יודעת מה אני אגיד לו
חשבתי על להגיד לו שאני רוצה לפתוח לו פורום

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ואם את צריכה עזרה אז תשאלי אותי D:

אני אשמח לעזור *שושי*

../images/Emo41.gifסידור שירשורי פרקים../images/Emo41.gif../images/Emo38.gif

אוקיי. לפני כמה זמן אני שאלתי מי רוצה לפתוח איתי את הפרק היומי.. ואני כבר לא יודעת מי רוצה [
] חוץ ממור><" אזזאזאזאז... מי שרוצה לפתוח איתי שירשורי פרקים שישרשר לתגובה הזאת
\
ואני כבר יסדר ימים D: התנאים הדרושים כתובים באחד מהשירשורים הקודמים D: [אפילו בעמוד הקודם:-\] תודה

תהיי בריאה ../images/Emo24.gif

אוף יש לי עומס. ואני מזניחה את הפורום...מזל שיש פה אנשים שפויים והפורום נראה מעולה (תודה לכל משתפי הפעולה
אם הייתי יכולה והיו מסכימים לי,הייתי ממנת את כולכם למנהלים |: אבל לצערי זה לא תלוי בי.... ---- היום קניתי לקים D: קניתי לעצמי לק ירוק D: וקשת סקוטית ירוקה D:. וגומיה עם כוכבים מפלסטיק שדומה לצמיד מגניב ועכשדיו הוא משמש כצמיד D:. ויפי.

למעלה