כייף לשבת!

../images/Emo32.gifכייף לשבת!

החלטנו לסגור בריכה ליומולדת של הבעל שלי
אממה? לא מצאנו בריכה! יש למישהי מושג על בריכה שנותנת שירותים כאלה , באזור ראשון רחובות נס ציונה הקיבוצים/מושבים בסביבה, עד -ת"א. אני יותר מאשמח לדעת על זה! (מצאתי בריכה יפייפיה נקייה (עם מתנפחים, גם לילדים בני 30
) אבל הם רוצים 2000 ש"ח ולא אכפת לו הגבלה של מס' אנשים, מצידו שאני אביא גם 80 איש.. זה "קצת " יקר לדרוש מכל משתתף לשלם 50 ש"ח . בהנחה שאני מזמינה 40 איש
) תודה לכל מי שהגיעה עד פה ושבת שלום!

נשמע נהדר..וטלי נתנה רעיון טוב..

אבל תנסי גם בבריכות של בתי מלון...מדובר על אחד הערבים נכון? אנחנו פעם חגגנו בחיפה בהולדיי אין עד 03:00 לפנות בוקר והיה מ ד ה ים!

mevav1

New member
אם הבנתי אותך נכון אז אם את מזמינה

ליום הולדת אז לרוב גם מביאים מתנה כאילו דהא אז אם את מזמינה לבריכה נגיד,אז תחשבי שזה באולם ושהמתנות יכסו פחות או יותר את המחיר של הבריכה. לי נראה מצחיק לבקש שיישלמו ע"כ ועוד יביאו מתנות(מקווה שאינך נפגעת חלילה אבל אם את שואלת,אז ככה זה נראה לי). אבל מה..את יכולה לומר למוזמנים שלא יביאו מתנות וישלמו X מחיר עבור הבריכה..וככה הכיף הוא הבריכה וכל המסביב לזה ולא לאכול את הלב שעלה הרבה וכד'. את כמובן יכולה לעשות מה שטלי הציעה אבל לי לא יהיה האומץ לכך. ושיהיה במזל טוב לבעלך וכל הכבוד לך על היוזמה.

naamamushki

New member
תביאו את כולם לצפון ואז יש לי בריכה

בשבילכם עם מתנפחים סאונה ג'קוזי...

naamamushki

New member
יש לנו לקיבוץ בצפון (נהריה)

בריכה מדהימה עם דשא ענק וירוק, עם שני ג'קוזי ושתי סאונות...עם מתקנים מתנפחים וגם עושים שם כל מיני אירועים...

../images/Emo176.gifמנצלש"ת

את הכסף לבריכה , כל אדם ישלם מעצמו.. זה חברים טובים שלנו (כולם ככולם) וזה ברור שאני לא יכולה ולא מתכוונת לשלם על כולם. זה בדיוק כמו לצאת למסעדה כדי לחגוג יומולדת של מישהי ויש כמעט תמיד, מינימום הזמנה של 50 ש"ח. +- מה דעתכן על אוכל בייתי במסיבה כזו? צלי עוף/בקר פשטידות/ מוסקה זה הכיוון של האוכל אשמח לרעיונות גם פה. פשוט קצת נמאס מברביקיו, וגם לא בא לי להעניש אף אחד בהכנות של כל הפרוצדורה העשנית הזו.

אוהו הנה את!!

כולכן נפלאות ונתתן לי רעיונות נפלאים! חשבתי על בשרי. (עם דאגה לצמחונים). יש לך תפריט כייפי טעים וגם שלא יהיה פרוג'קט אמיתי להביא את האוכל לזירה
איפה זה כפר מנחם!? ושוב תודה תודה לכולן!!!

ניקי ב

New member
יהיה לך אפשרות לחמם את האוכל?

אם את עושה בשרי למה לא לעשות על האש?

ניקי ב

New member
אני נותנת לך כמה מתכונים

תראי מה מוצא חן בעיניך. עדיין לא הבנתי איך תחממי את הדברים.

ניקי ב

New member
כנפיים צלויות במשרה של סויה

כנפיים צלויות במשרה של סויה וג`ינג`ר 1 ק"ג כנפי עוף למשרה 1/3 כוס שמן (אפשר גם שמן שומשום) ¼ כוס רוטב סויה 3 כפות דבש 1 כף ברנדי מלח ופלפל 3 ס"מ שורש ג`ינג`ר טרי, מגורר מיץ מ - ½ לימון מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה. חוצים כל כנף לשניים ודואגים שלא יישארו נוצות על הכנפיים. מכניסים את הכנפיים לקערה, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, ואפשר למשך הלילה. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). מניחים את הכנפיים בתבנית, מכניסים לתנור ואופים 35 דקות. מכוונים את התנור למצב גריל ואופים 5 דקות נוספות מקור:חיים כהן. הערות ניקי ב: מעולה!

ניקי ב

New member
כנפי עוף מטוגנות

כנפי עוף מטוגנות הכינו את הכנפיים לבישול (בעיקר מריטת נוצות, אבל אפשר גם להוריד חלק מהעור), והרתיחו בתוך סיר מים כ20 דקות (כך שהעוף מבושל אבל לא מידי). הוציאו את הכנפיים וטבלו אותן כאילו הן שניצל - בביצה עם תבלינים ואח"כ בפירורי לחם (עיצה שמתאימה גם לשניצלים - פזרו גם שומשום ואבקת פלאפל בתוך פירורי הלחם), וטגנו אותן טיגון קצר בשמן עמוק. רצוי להגיש קרוב לשעת ההכנה מקור:מירית נענע הערות ניקי ב: טעים ועסיסי

ניקי ב

New member
פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי 1 חבילה של 900 גרם קולורביי קפוא או שתיים של 500 גרם 100 גרם מרגרינה 3 כפות קמח תופח 1/3 כוס מים 4 ביצים שלמות ½ כוס מיונז ¼ כפית אגוז מוסקט 1 כף שטוחה מרק עוף פירורי לחם להכניס את הברוקולי לסיר גדול, לכסות במים עם כפית מלח ולהביא לרתיחה. להנמיך את הלהבה, לבשל חמש דקות ולהוריד מהאש. לסנן את ברוקולי ולחתוך לחתיכות גדולות למדי. במחבת גדולה להמיס את המרגרינה בחברת הקמח התופח ולהוסיף בהדרגה שליש כוס מים, תוך בחישה. מקבלים מעין רוטב. לכבות את הלהבה ולהוסיף את הביצים אחת-אחת תוך כדי בחישה. להוסיף את המיונז, המוסקט וכף מרק העוף. לערבב היטב. עכשיו מכניסים את הברוקולי החתוך לתוך התערובת ושוב מערבבים. לחמם תנור לחום בינוני-גבוה. לשמן תבנית חסינת אש עגולה בקוטר 26 ס"מ, לפזר על הבסיס פירורי לחם, לצקת את הברוקולי ולפזר מעל פירורי לחם נוספים. לאפות כחצי שעה מקור: daki

למעלה