כוכב נולד 4

אתי 13

New member
אני לא הייתי בבית והקליטו לי אז

כשאני יראה את התוכנית אני יכתוב תגובות!!

N o a a1

New member
מממ...

לדעתי מי שצריך לעלות מהגלגל הצלה זה מאור לדעתי הוא שר ממש יפה

moshavnikit

New member
אני

הכי אוהבת את ג'קו ונירית. ועמיר השירת בבסיס שלי אז אני גם בעדו

בגלגל הצלה אני רוצה שיעלו:

מאור ועידן שמי ודנה עכשיו זה בעיה כי הם 3 וצריך 2 חחח

כן אה.. חח אבל איזה באסה לא יכלתי

להצביע האתר המפגר החליט לפתוח בשביתה ולא ידעתי את המספר לSMS

אני רוצה בגלגל הצלה את עידן:)

הוא כזה חמוד!! ולא, זה לא בגלל האודישן או משהו.. הוא אחד מחברי להקת הנחל הם היו אצלינו השנה בבצפר, ובגלל שאני בחבורת זמר הופעתי איתם:) שמעתי אותו שר מלא שירים שם, והוא שר ממש יפה!! שאני וחבורת שלי ראינו אותו חשבנו "וואי איזה קשוח" וששמענו אותו שר היינו בשוווק!! חח מזה לא ציפינו שיהיה לו קול כזה:) ואחרי כל זה, לא, חחח אני לא אהיה בעדו לאורך כל העונה או משהו.. חח רק בגלגל הצלה^____^ ============================== יאאאאאי יש לי 2 פרוטקציות מואהאעההאעה סבתא שלי עובדת יחד עם אמא של ג'קו, והיא תוכל להשיג לי חתימה והכל (אמא שלו מספרת לסבתא שלי כל מיני דברים ואז אחרי העבודה סבתא שלי מספרת לי חחחח) והיום אבא שלי בא אליי ואמר שהוא גילה שאמא של מאיה רוטמן עובדת איתו (הוא לא ידע שהבת שלה בתוכנית, הוא פספס את התוכנית שהיא השתתפה בה) אז הוא אמר שהוא גם ישיג לי חתימה והכל... יאאאאייי:)

לבנה30

New member
ללולי

טעות טעות מצטערת התכוונת למי שכתבה שיש לה פרוטקציה ותקבל חתימות לא מיכאל הוא ממש מחוד שוב התנצלות נכנס בטעות אליך סליחה ויום טוב

moshavnikit

New member
כם אני->עידן, מאור ודנה היו הפייבור

היו הפייבוריטים שלי אבל רק 2 יכלו לעלות

TillsWIFE

New member
זה כנראה הולך אצלי באי זוגיים

זהות בדויה הייתי מטורפת על העונה הראשונה, אבל בעונה השניה קצת הצטננתי, ברגע שהעונה השלישית עלתה למסך התמכרתי מחדש ולא הייתי מוכנה להפסיק אפילו פרק אחד, הייתי מטורפת עליהם ובפורום הרשמי של התוכנית. בכוכב נולד 1 ממש אהבתי את התוכנית וצפיתי בה, בעונה השניה לא אהבתי אותה בכלל ולא צפיתי בה כמעט חוץ מהגמר (שאליו הלכתי עם חברה), ואילו בעונה השלישית שוב אהבתי וצפיתי וכך התאהבתי במיכאל
ואילו עכשיו בעונה הרביעית אני שוב לא רואה (ראיתי תוכנית אחת בדיוק) וגם לא מעניין אותי..
חחח
מסקנה: אנ י צופה תמיד בעונות האי-זוגיותשל תוכניות שונות. זה קרה לי בעוד כמה.

למעלה