כואב

shelly1975

New member
למה?

כי זה יכול לקרות לכל אחד ולכל אחת וצריך לזכור מה באמת צריך נכון לעשות אחרי המכה / סטירה / חבטה הראשונה כדי שסוף הסרטון הזה לא יגיע למציאות.

speedywomen

New member
זה כול להגיע לכל אחד ואחת

אז עדיף לחשוב על זה מאשר לדחות ולהגיד "אצלי במשפחה זה לא יהיה" גם אני בזמנו חשבתי כך אבל המציאות שונה כלום צריכים להבין אחרי סטירה ראשונה תבוא מכה ובוקס וכו'... לא מאחלת לאף אחד/ת לשקוע בבוץ הזה

glitter8

New member
לי שלשום היה דייט עם...

בחור שכל מילה שניה שלו היתה.."הייתי מת לפרק אותו..וכולי, בקיצור, כמובן שזה היה גם הדייט האחרון איתו אל תחכו יותר מדי ואל תכחישו לעצמכם, היום מילה, מחר מעשים. ואגב גם נשים יכולות להיות אלימות...אז שימו לב, בחורים.

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif אפרופו אלימות.... שאלה ../images/Emo124.gif

אם גבר / אישה מספרים לכם בדייט כדרך אגב שיש להם פנטזית אונס/אלימות, ושזה רק בפנטזיה ולא יעזו לממש אבל זה מדליק אותם ומחרמן אותם, האם תירתעו מזה?

שאלה כללית מידיי

המממ בעיקרון, זה היה מרתיע, אבל לעומק..... לא יודע. אולי יותר מאוחר אני אדע אם אני יודע...

תראי

אני למשל מוצא את עצמי לא פעם צופה בסרטיי סקס טיפה אלימים וזה מגרה אותי. אבל מיצואתית- אין לי פנטזיה כזו. המממ זה מה שהתכוונתי וסורי, אני פשוט ממש מסטול עדיין.

shelly1975

New member
אני אישית יצאתי פעם עם אחד

שסיפר לי על פנטזיית אונס, שבה הוא אונס מישהי ואמר שזה חירמן אותו אש, מודה, נרתעתי מזה, הוריד לי ת'חשק ממנו. מכירים את זה שמשהו אחד קטן יכול להוריד את כל ההתלהבות ממישהו בצ'יק, זה היה מה שהוריד את הרגשת הריחוף לרתיעה ולסיום הקשר. ואני לא מדברת על סאדו-מאזו, אגב. אלא על כפייה אמיתית. הוא אמר שמדליק אותו מישהי שמנסה להיאבק בו כשהוא עושה בה את זממו.

Jen74

New member
../images/Emo7.gif אני הייתי מראה את זה לבנות שלי

לגדולות בכל אופן שידעו ממי להיזהר, מה יכול לקרות להן אם ישתקו. יש לי ארבע בנות, אני מקווה שחינכתי אותן לא לשתוק ולא להיות חסרות ביטחון לגבי עצמן. אפילו שזה סרטון מאוד קשה ואפילו היו לי דמעות לקראת סוף הסרטון, זה נושא חשוב, אי אפשר לעצום עיניים ולהתעלם כי הדברים קורים יום יום לנשים בכל העולם.

למעלה