כגיטריסט מתחיל..

גיל מ

New member
../images/Emo32.gif כגיטריסט מתחיל..

כגיטרסיט מתחיל שמנגן 4 חודשים לקחתי על עצמי משימה... מי שמכיר יש את התכונה "גיטר פרו" ששם אפשר לעשות פלייבקים, להוריד פלייבקים מוכנים וכדומה.... הלחנתי מנגינה - יש שם 2 גיטרות (אחת מתחלפת בין לרגיל ולדיסטורשן ואחת תמיד דיסטורשן), תופים ובאס. אני יודע שלא יצא משו אבל הייתי רוצה לדעת את דעתכם. אל תפחדו לקטול!!! ד"א אני ממש אהבתי את קטע המעבר שב2:32 ל2:40 אז שימו לב..

hellrazor1

New member
האורגן ברקע מאוד מעיק על הקטע

בלעדיו ועם יותר גיטרות אין בעיה וזה נחמד יש לזה פן בריטי מאוד כיפי עדיין אבל אפשר לזהות שזה נעשה בתוכנה ברגע שתגיע למצב שבו אתה מצליח להפוך, ממצב של זיהוי מיקס ממוחשב קל לאחד שלא ברור זה יהיה מצויין. ועוד משהו יותר מדי זמן הקטע מונוטוני(חוזר על עצמו). אם תיקח דוגמה של שינוי קצב וסגנון המושלם אז זה בבומיאן רפסודי בהצלחה

rhcpamit

New member
זה היה במידי

והיא התכוונה שתנגן את זה בגיטרה כי במידי זה נשמע מסריח

hellrazor1

New member
נצל"ש

קמתי היום בבוקר (לא מרצוני) הלכתי לאסוף דואר ומה קיבלתי אחרי חודש כמעט 200 ש"ח תלושים בצליל על תרומה מוזיקלית למה תרומה מוזיקלית? כי הרמתי קונצרט רוק קצר של שמונה שירים בהשתתפות הנגנים הטובים בבית ספר פלוס אני בשירה עכשיו אני קונה את פריקי סטיילי

hellrazor1

New member
תודה

ואם מישהו מעוניין אז הנה סדר השירים: 1. Nirvana- The Man Who Sold The World 2. חלליות- ברי סחרוף 3. Metallica- The Memory Remains 4. Red Hot Chili Peppers- Breaking The Girl 5. מונסון- ברי סחרוף 6. Nickleback- How You Remind Me 7. Nirvana- Lithium 8. שיר שאני כתבתי

lollapalooza

New member
אגב-

חבל שהקרדיט על- The Man Who Sold The World הולך לנירוונה ולא לבואי. (למרות שאישית אני העדפתי את הביצוע לנירוונה)

lollapalooza

New member
עצם זה שזה אנפלגד

לא הופך את זה לשיר של נירוונה, למרות שהם עשו לו גרסת אנפלגד. (משובחת) זה עדיין שיר של בואי, והקרדיט עדיין מגיע לו. זה קצת כמו שאנשים חושבים ש"מקיץ אל חלום" זה של נינט, למשל. הו, וול.

hellrazor1

New member
אבל הביצועים שונים

כמעט לגמרי לדעתי עשינו גירסא קרובה יותר לזו של נירוונה ולכן הקרדיט

Latisia

New member
חחח כל הכבוד!

חח באמת אחלה פלייליסט ויפה שאת כותבת... כאילו השיר שכתבת הוא גם מולחן?

למעלה