כבר אי אפשר להכנס לפורום הישן ב IOL. אבל בר מבקש להודיע שהוא דווקא מרוצה בתפוז
ד דיאנה1 New member 23/7/01 #1 ../images/Emo32.gif כבר אי אפשר להכנס לפורום הישן ב IOL. אבל בר מבקש להודיע שהוא דווקא מרוצה בתפוז
א אורית ג. New member 23/7/01 #2 את התמונה ששמת עוד אי אפשר לראות (אני מקווה שזה בר) אבל... אפשר להכנס לפורום הישו בגלימתו הוואלאית בכתובת הסודית המצורפת
את התמונה ששמת עוד אי אפשר לראות (אני מקווה שזה בר) אבל... אפשר להכנס לפורום הישו בגלימתו הוואלאית בכתובת הסודית המצורפת
ד דיאנה1 New member 23/7/01 #3 למה לא? ../images/Emo10.gif אני רואה אותה ואגב מה זה האייקונים האלה ליד חלק מהמשתתפים שמשתנים כל refresh ?
למה לא? ../images/Emo10.gif אני רואה אותה ואגב מה זה האייקונים האלה ליד חלק מהמשתתפים שמשתנים כל refresh ?
י _יובלל_ New member 23/7/01 #4 האייקונים כרגע ליד שמות המשתמשים שלא מילאו פרטים אישיים יש סימן של יד עם עט כדי לעודד אותם לעשות זאת. לדעתי אפשר להסתדר בלי זה.
האייקונים כרגע ליד שמות המשתמשים שלא מילאו פרטים אישיים יש סימן של יד עם עט כדי לעודד אותם לעשות זאת. לדעתי אפשר להסתדר בלי זה.
ל ליאור של חנה New member 23/7/01 #8 שירלי. תלחצי על המילה JPG שליד כותרת ההודעה מבלי להכנס אליה... ליאור