כבוד אנסיא... קצת פוליטיקה... מה אתם חושבים? קצב צריך להתפטר או לא? נ.ב - נשיא ותהני
H hbam New member 24/1/07 #1 ../images/Emo32.gif כבוד אנסיא... קצת פוליטיקה... מה אתם חושבים? קצב צריך להתפטר או לא? נ.ב - נשיא ותהני
../images/Emo32.gif כבוד אנסיא... קצת פוליטיקה... מה אתם חושבים? קצב צריך להתפטר או לא? נ.ב - נשיא ותהני
O o0Invisible0o New member 25/1/07 #3 אני בעד להחליף את כל הממשלה. מה אתה אומר על זה? בכלל הפיכה. אבל אני אשמור את דעותיי המהפכניות והחולמניות לעצמי..כי אין לי כוח. שיתפטר, בוודאי.
אני בעד להחליף את כל הממשלה. מה אתה אומר על זה? בכלל הפיכה. אבל אני אשמור את דעותיי המהפכניות והחולמניות לעצמי..כי אין לי כוח. שיתפטר, בוודאי.
O o0Invisible0o New member 25/1/07 #5 אחרי שנפיל ממשלה?../images/Emo6.gif בחירות דמוקרטיות של אנשים לא מוכרים, נצטרך לבחור את הטובים, צנועים וחכמים. לא אומרת שזה יהיה קל.. אבל זה בטח עדיף על מה שיש עכשיו.. [אני יודעת שזה לא יקרה. אוף אני מדברת על זה כ"כ הרבה בזמן האחרון.. במיוחד בצה"ל.]
אחרי שנפיל ממשלה?../images/Emo6.gif בחירות דמוקרטיות של אנשים לא מוכרים, נצטרך לבחור את הטובים, צנועים וחכמים. לא אומרת שזה יהיה קל.. אבל זה בטח עדיף על מה שיש עכשיו.. [אני יודעת שזה לא יקרה. אוף אני מדברת על זה כ"כ הרבה בזמן האחרון.. במיוחד בצה"ל.]
O o0Invisible0o New member 29/1/07 #9 מסע פרסום? עיתונות מחטטת? כמו כל מועמד..שלא מכירים..עד שהוא נהיה מועמד. אפשרי.