יש לכן מקפיא?
י יעל י New member 13/9/11 #7 אני רוצה לקנות לראשונה בחיי... ממש צריכה.אין לי מקום בפריזר. לילית-גופה???יש לי המון!!!!!!!!!!!!!! 2 גופות של תרנגולות.1פרה מבוטרת....
אני רוצה לקנות לראשונה בחיי... ממש צריכה.אין לי מקום בפריזר. לילית-גופה???יש לי המון!!!!!!!!!!!!!! 2 גופות של תרנגולות.1פרה מבוטרת....
J jesie12 New member 13/9/11 #8 אמא'לההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואחר כך שואלים אותי למה אני לא נוגעת כמעט בבשר\עוף
א אורית685 New member 14/9/11 #9 לי זה מאוד נוח יש בו 8 מגירות, בכל מגירה משהו אחר (לא,לא גופות... עוף,דגים,בשר טחון,גלידה) רק אל תשאלי של איזה חברה וכמה עלה,כי אין לי מושג...
לי זה מאוד נוח יש בו 8 מגירות, בכל מגירה משהו אחר (לא,לא גופות... עוף,דגים,בשר טחון,גלידה) רק אל תשאלי של איזה חברה וכמה עלה,כי אין לי מושג...
י יעל י New member 15/9/11 #12 הסיר האדום מ ה מ ם !... ובכלל היריד השנה מאד נחמד ואפילו קניתי דברים אבל...מוצרי חשמל וכאלה יקר להחריד.
הסיר האדום מ ה מ ם !... ובכלל היריד השנה מאד נחמד ואפילו קניתי דברים אבל...מוצרי חשמל וכאלה יקר להחריד.
י יעל י New member 15/9/11 #13 ../images/Emo41.gif קניתי ../images/Emo41.gif בלומברג 7 מגירות נירוסטה. לא רציתי כזה גדול אבל ההבדל בין 4 ל 7 מגירות בקירור יבש מה שנקרא היה 500 ש"ח אז כמובן שעדיף. עד יום שני הוא יהיה אצלי.
../images/Emo41.gif קניתי ../images/Emo41.gif בלומברג 7 מגירות נירוסטה. לא רציתי כזה גדול אבל ההבדל בין 4 ל 7 מגירות בקירור יבש מה שנקרא היה 500 ש"ח אז כמובן שעדיף. עד יום שני הוא יהיה אצלי.
ל לילית462 New member 15/9/11 #14 תתחדשי! ובלי גופות בבקשה! גויות של בעל חיים - אם זה עושה לך את זה - שיהיה, אבל מגופות תתרחקי בבקשה
א אורית685 New member 15/9/11 #15 אחלה שי לחג סידרת לך... תתחדשי ! (עוד לא היינו ביריד, אבל שכנעת אותי ללכת..)