-יש כזו חיה!

../images/Emo23.gif מכל הלב. תפוז Live

היום ב-20:30 אתם הולכים לפגוש את האיש המקסים ביותר בתחום רפואת הפגים בישראל. פרופ' אהוד זמורה, מנהל הפגייה של בית החולים סורוקה בבאר שבע יענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לפגים. כולם מוזמנים.
דני מינוג, האחות הצעירה והלא פחות סקסית של קיילי, כובשת השבוע בסערה את המקום הראשון במצעד הלהיטים של תפוז אנשים. דרגו והשפיעו על המצעד בפורום קופסת הלהיטים!!

Rוית

New member
../images/Emo32.gif-יש כזו חיה!

פעם קודמת מאוד נהנתם מהשירשור
אז הנה עוד אחד להנהתכם להוציא עצבים

Rוית

New member
*להנאתכם ../images/Emo3.gif

אני מאשימה את השעה (אז מה אם רק 10?!) ואת זה שיש לי לקום מחר ב5 וחצי בבוקר!!
יש לי מחר להיות ברמת גן לזימון מציק, ב8 וחצי בבוקר מה שאומר השקמה מאוד מאוד מוקדמת... (מזדהה איתכם החילים
) אז אני אסיים את שידורי להיום, לילה טוב שיהיה לכולם!

AlanisJunkie

New member
אוייש..../images/Emo7.gif

רויתייי....על פעם אחת לקום בחמש וחצי את בוכה? מה תגידי עלי, שכל יום, וזה ימשך כך עוד שנתיים וחצי, צריך לקום בחמש וחצי?
... החיים שלך עוד יפים, לבינתיים. :)

יוווו 5 וחצי!!!!1

נשבע שבחיים לא קמתי בשעה כזו!!! נשמע לי סיוט!! היום היה לי מבחן ע-נ-ק אבל מה ע-נ-ק אין לכם עד כמה בהיסטוריה והלך לי מה זה חרא!!!!! אבל כתבתי 8 דפים!! נראה לכם יעזור?

Rוית

New member
אמרתי שאני מזדהה עם החיילים! ../images/Emo6.gif

היה מיון למקצועות המחשב, סתם היה לא מרתק, לא ממש היה שווה את הקימה המוקדמת (בגשם!!!!
) אבל אין ברירה..

Rוית

New member
אולי מישהו יודע

מתי מעבירים לשעון קיץ?!
ב27 או ב28 לחודש?

symptoms

New member
אני בכלל

לא ידעתי שמעבירים לשעון קיץ
שעון קיץ אומר עוד שעה לישון?

Rוית

New member
אמ לא פחות לישון

בחצות יהיה כבר 1... יותר שעות אור יהיו, לא יהיה חושך כבר ב5-6! היפ היפ הריי! (אני חושבת ככה בכל מקרה..
) זהו אני שואלת בגלל זאם זה ב28 אז בחצות שזה ה29 (ויש לי מומולדת
) אז אני יהיה כבר מבוגרת בעוד שעה! אני מתבגרת בקצב רצחני אם ככה! אני אומרת לכם!
טייהיי, סתם, לילה טוב לכולם, אני זזה לישון (תהרגו אותי איך אני לא עייפה ועוד קמתי ב5 וחצי..
מוזרה שכמותי
) חלומות מתוקים לכולם

ה29 לחודש הזה???

יו אז אנחנו קרובים בובי~~!~~ אני ב9 לאפריל~~!~~ נחגוג יחד
לילה טוב שיהיה לך!

symptoms

New member
אז אם זה הפסד של

שעה, זה בטוח ביום שישי, וזה אומר שאת אכן מתבגרת בקצב רצחני (סורי חמודה), אבל זה גם אומר שתהיה לך יומולדת שעה קודם כי לפי מה שאני יודעת שעון קיץ זה מ-11 ל-12. וחלומות מתוקים לכולם!!!!!

symptoms

New member
אוקיי אחרי בירוריישן

שזה אומר הסתכלות בעיתון שהגיע היום בבוקר והחליט לכתוב על הנושא
. מעבירים את השעון בלילה שבין חמישי לשישי כלומר ב-28 לחודש, שזה לא יוצא על היומולדת שלך (מה שאומר שאת לא מתבגר בקצב רצחני למרות הכול
). זה מה שהספקתי לקרוא, יאללה רצתי לבית ספר אוףףףףףףףףףףףףףףףףף שיפסיק כבר הגשם הזה, הוא משגע אותי ולא מפסיק לרגע!!!!!!

avivs

New member
../images/Emo32.gifאיך המילים?

זה שיר חדש של#@$%# מה אתם חושבים על המילים? I'm not myself when you’re around, I’m not myself standing in a crowd I’m not myself and I don’t know how, I’m not myself, myself right now CHORUS : Jesus Christ will you look at me ? Don’t know who I'm supposed to be Don’t really know if I should give a damn when you’re around, I don’t know who I am . I'm not myself when you go quiet, I'm not myself alone at night I'm not myself don’t know who to call, I'm not myself at all CHORUS : Jesus Christ will you look at me ? Don’t know who I'm supposed to be Don’t really know if I should give a damn when you’re around, I don’t know who I am . I always wished that I could find someone as beautiful as you But in the process I forgot that I was special too . I'm not myself when you’re around, I'm not myself when you go quiet I'm not myself all alone at night, I’m not myself standing in a crowd I’m not myself and I don’t know how, I’m not myself, myself right now Don’t know what I believe ........ CHORUS : Jesus Christ will you look at me ? Don’t know who I'm supposed to be Don’t really know if I should give a damn when you’re around, I don’t know who I am I always wished that I could find someone as beautiful as you, But in the process I forgot that I was special too . I always wished that I could find someone as talented as you, But in the process I forgot That I was just as good as you .

symptoms

New member
מה אני עושה ערה בשש בבוקר?../images/Emo2.gif

זה מתי שאני קמה כל יום, אתה יודע המוסד הזה ששם לו למטרה להרוס את חיי? מכיר אותו? אז הוא החליט שזו שעה נורמלית לקום (וש- 4 זו שעה נורמלית לחזור לך תבין), אז כל יום בשש אני על הרגליים, היום במקרה השארתי את המחשב דלוק בלילה כי הייתי צריכה להוריד משהו (לא שזה עזר כי האינטנט האידיוט החליט להתנתק דווקא באמצע הלילה ושום דבר לא ירד
), אז מצאתי לי זמן להיכנס לפורום האהוב עלי (הפורום הזה למקרה שלא הבנתם
) ולכתוב הודעה. והנה כל מה שרציתם לדעת (וגם מה שלא
) על המעבר לשעון קיץ:
המעבר יתבצע בלילה שבין חמישי לשישי (ואז זה כאילו אני קמה בחמש
) כמו שכבר אמרתי, בשעה 1 בלילה צריך להזיז את השעון שעה אחת קדימה (כלומר ל-2 למי שלא הבין
), השעון הזה (כלומר שעון קיץ) יהיה בתוקף למשך 188 יום (לפחות ככה זה בינתיים יתכנו שינויים) עד תחילת אוקטובר (בלילה שלפני יום כיפור)בלילה שבין השני והשלישי לאוקטובר יחזור שעון החורף - שזה אומר שהם עבדו עלינו פעמיים כי הם תקעו את המעבר לשעון קיץ לא בין שישי לשבת ככה שהאיבוד של שעה הוא משמעותי ואת המעבר בחזרה לשעון חורף לפני יום כיפור ככה שבמילא יש חופש!!! חוצפה!! טוב נראה לי שיותר אין שאלות לא?
ודבר אחרון באמצע היום פתאום התחיל לרדת ברד ממש חזק וכל המדרכה והרחוב הפכו להיות לבנים ממש כמו שלג והיה כל כך יפה ונחמד ממש אהבתי את זה, וזרקתי על חברה שלי כדורים והיה ממש כיף (הרגשתי לרגע כאילו ממש יש שלג)
הנה נקודת אור טוב יאללה זזתי ללמוד לספרות המשך שבוע נהדר לכולכם!!!!!!!!! מישהו קרא עד לפה?

חחחחחח גם עלי ירד ברד!!

ואני וידידה שלי (שתמיד חוזרים ביחד הביתה-ככה זה חברים שכנים) התחלנו לקרע מצחוק כי לא היה לנו מטריה ונרטבנו לאללה, עד עכשיו הידיים שלי קפואות@@@@
תראו איזה חולצה מגניבה יש לאלאניס===>

Rוית

New member
../images/Emo24.gif תודה על העדכון!

גם אני גיליתי אתמול בערב שבאמת זה יוצא בלילה בין חמישי לשישי... אבל תחשבו על זה שזה בעצם ישר מבגר את כולנו בשעה! אבל מצד שני, כמו שרשמת, בלילה בין השני לשלישי באוקטובר נקטן בשעה ככה שזה מתכזז
ואכן איזה יום חורפי מגניב היה!
רק הוא היה עוד יותר מגניב אם הוא היה כשאני הייתי בבית אבל גם ככה לא למדתי הרבה היום.. (זה שירשור
אז אני מרשה לעצמי לספר לכם את מעללי היום:) זה התחיל ב3 שעות מתכונת בחיבור (כן, יש כזה דבר) עכשיו, היום אמור להיות יום שאנחנו לומדים בו עד 3:35 אבל אתמול ניסינו לסדר שנלך אחרי המתכונת הביתה (אז מה אם זה בחיבור?!
) ואמרו שכנראה שכן (ככה שמעתי בכל אופן, אני לא הייתי בבי"ס הייתי בזימון מציק למי שזוכר
) אז היום באו כולם חפיף כזה עם דפדפת ועט ואז אמרו לנו שכן לומדים רגיל. לי לא היה משנה כי אני גרה 2 דקות מבי"ס אז הלכתי הביתה שסיימתי את המבחן והבאתי את התיק. (אז מה אם גם התחממתי במזגן, שתתי משהו חם עם חברות וראינו פלטפוס?!
) אחרי זה היה תנ"ך. בקושי התחיל השיעור וכבר באו לקרוא למי שצריך לאודישנים של המשחק של הצגת סוף שנה שהולכת להיות לנו ואני הייתי באותה קבוצה אז יצאתי מהשיעור. שהגענו לאזור שבו עושים את האודישנים (פחח אודישנים העלק) אז היה להם עיכוב אז חיכינו שם והעברנו שם את כל סוף השיעור ותחילת שיעור הבא בשביל להיות בפני 5 דקות. אחרי זה נכנסתי לשיעור פרוייקט שהוא חשוב אבל הרבה לא הספקתי לעשות הרבה והסתיים לו השיעור ואני כבר הכנתי את עצמי לעוד שעה חשבונאות ועוד שעתים משא"נ (ולא, אני לא מאחלת לכם כזה דבר!!
) ועוד שבחשבונאות לא עשיתי שיעורים (חשבתי שלא יהיה שיעור.. באמת!
) ובנתיים הלכו שוב לנסות לסדר לנו שיחרור והפעם הצליחו!! והלכתי הביתההההה |אושר|! אז הייתי ב1 בבית, כולי שמחה ומאושרת... וזהו. זה היום שעבר עלי.. וכל הכבוד ו
ממני למי שקרא עד לפה

למעלה