../images/Emo24.gif תודה על העדכון!
גם אני גיליתי אתמול בערב שבאמת זה יוצא בלילה בין חמישי לשישי... אבל תחשבו על זה שזה בעצם ישר מבגר את כולנו בשעה! אבל מצד שני, כמו שרשמת, בלילה בין השני לשלישי באוקטובר נקטן בשעה ככה שזה מתכזז
ואכן איזה יום חורפי מגניב היה!
רק הוא היה עוד יותר מגניב אם הוא היה כשאני הייתי בבית אבל גם ככה לא למדתי הרבה היום.. (זה שירשור
אז אני מרשה לעצמי לספר לכם את מעללי היום

זה התחיל ב3 שעות מתכונת בחיבור (כן, יש כזה דבר) עכשיו, היום אמור להיות יום שאנחנו לומדים בו עד 3:35 אבל אתמול ניסינו לסדר שנלך אחרי המתכונת הביתה (אז מה אם זה בחיבור?!
) ואמרו שכנראה שכן (ככה שמעתי בכל אופן, אני לא הייתי בבי"ס הייתי בזימון מציק למי שזוכר
) אז היום באו כולם חפיף כזה עם דפדפת ועט ואז אמרו לנו שכן לומדים רגיל. לי לא היה משנה כי אני גרה 2 דקות מבי"ס אז הלכתי הביתה שסיימתי את המבחן והבאתי את התיק. (אז מה אם גם התחממתי במזגן, שתתי משהו חם עם חברות וראינו פלטפוס?!
) אחרי זה היה תנ"ך. בקושי התחיל השיעור וכבר באו לקרוא למי שצריך לאודישנים של המשחק של הצגת סוף שנה שהולכת להיות לנו ואני הייתי באותה קבוצה אז יצאתי מהשיעור. שהגענו לאזור שבו עושים את האודישנים (פחח אודישנים העלק) אז היה להם עיכוב אז חיכינו שם והעברנו שם את כל סוף השיעור ותחילת שיעור הבא בשביל להיות בפני 5 דקות. אחרי זה נכנסתי לשיעור פרוייקט שהוא חשוב אבל הרבה לא הספקתי לעשות הרבה והסתיים לו השיעור ואני כבר הכנתי את עצמי לעוד שעה חשבונאות ועוד שעתים משא"נ (ולא, אני לא מאחלת לכם כזה דבר!!
) ועוד שבחשבונאות לא עשיתי שיעורים (חשבתי שלא יהיה שיעור.. באמת!
) ובנתיים הלכו שוב לנסות לסדר לנו שיחרור והפעם הצליחו!! והלכתי הביתההההה |אושר|! אז הייתי ב1 בבית, כולי שמחה ומאושרת... וזהו. זה היום שעבר עלי.. וכל הכבוד ו
ממני למי שקרא עד לפה