ים

ImNOTokay1

New member
AIN ממש לא גרוע לדעתי. ><

הוא דווקא בין האהובים העליי. כל מה שיפה בשירים של ווית'ין [לדעתי] זה שלא הכל אותו הדבר. כל שיר מרגיש/מעביר משהו אחר. ודווקא המשפטים שציינת הם אותם משפטים שעושים את השיר מצמרר כמו שהוא. עניין של טעם. P:

Liquid Dreams

New member
מה אמרנו?

בלי כנראה %^*$^^#%^#$^#$ אה, ודי להתווכח. כולנו יודעים שאביעד טועה

LadySilkworm

New member
אממ.. מי אמר לך שהם דומים? O:

האמת שנייטוויש וווית'ין הם סגנונות די שונים במטאל. כלומר, הדמיון היחידי שיכול להיות לדעתי בין שתי הלהקות הוא העובדה שבשתיהן יש זמרת בפרונט וששתי הלהקות הצליחו מאוד והן נחשבות לגדולות בתחום של "להקות מטאל עם סולנית". לדעתי כדאי לך לשמוע את האלבומים של הלהקה בסדר כרונולוגי, כי ככה אפשר להבין איך הלהקה התפתחה עם השנים, ובקשר לאלבום האחרון, לדעתי הוא ממש לא גרוע אבל אני אשאיר את השיפוט לך. ואת דעתי על נייטוויש בכך שהם הלהקה הכי טובה שיש [מבחינתי] אני אשאיר ללא רלוונטית לפורום הזה P:

אזירפאל

New member
אני גם מעדיף את WT

אבל לא בגלל שאני לא אוהב את נייטוויש, אלא מכיוון שהצלחתי תמיד להתחבר יותר למוזיקה של ווית'ין, שתמיד נראתה לי איכשהו פחות טכנית ודרמטית ויותר מרגשת. בכל מקרה, האלבום הכי טוב שלהם לדעתי הוא Century Child. גם ווישמאסטר מעולה. ובנוגע לחדש... הוא נחמד.

ZuLi90

New member
אפיקה להקה נהדרת אני אוהב את הקטעים עם המקהלה

אבל זה רק אני מרגיש שלפעמים התיפוף שלהם יותר מידיי מוגזם וטיפה חסר טעם ושלפעמים השירים שלהם ארוכים עם מידיי והמוטיבים פשוט חוזרים וחוזרים. בכל אופן להקה ע=נ=ק=י=ת שלא תבינו לא נכון!! =]

אבל הגראולים של מארק כאלה יפים../images/Emo99.gif

וחוץ מזה לא חסרים שירים בלי גראולים..

לפני ששמעתי אפיקה לא סבלתי גראולים

ואז שמעתי את CFTM ונורא אהבתי את השיר אבל עדיין לא ממש התחברתי לגראולים וככל ששמעתי את השיר יותר כך אהבתי אותם יותר... עכשיו אני אוהבת אותם יותר מאת השירה של סימון
(ואני מאוהבת קשות בשירה של סימון אל תבינו לא נכון..) וד"א אני לא אוהבת גראולים של להקות אחרות כ"כ.. של מארק הם יותר אממ.. ידידותיים לסביבה

למעלה