ים

Ice Queen 7

New member
זה אחד מהדברים שייחדו אותם, כן

אבל לא כמו המילים והלחן. ולדעתי ההבדל בין DPP לשאר האלבומים הוא כן אותו הבדל שבין כל אחד מהאחרים (חוץ מהשירה, כמובן). היא לא תמיד מזעזעת בלייב, ראיתי ביוטיוב כמה הופעות שבהן היא נשמעת בסדר גמור. באלבום היא מצויינת לדעתי, אני חושבת שלא שמעתי זמרות בסגנון שלה אבל זה לא משנה - אני מאוד אוהבת את איך שהיא שרה וממש לא אכפת לי אם יש זמרות בסגנון שלה שיותר טובות ממנה. ו"טובות", אגב, זה גם עניין של טעם. היתה פה בפורום פעם פולשת מפורום נייטוויש שהתעקשה ששארון לא יודעת לשיר.

טוב, פה כבר אין לי מה להגיד

על טעם וריח אין להתווכח
אני עדיין בדעתי בקשר לשינויים בין האלבומים אבל כבר השמעתי אותה אז אין לי מה לחזור על זה. וזאת שהתעקשה ששארון לא יודעת לשיר סתומה

דווקא אני לא מסכים עם זה לגמרי..

כי בנוסף לזה שהשירה השתנתה, כך גם עבר שינוי על הכתיבה של תומאס, וחבל..
ואני גם חושב שלטאריה היה תפקיד משמעותי בהחלט בלהקה ובבניית בסגנון שלה. זה משהו שאי אפשר לקחת ממנה.

bachner1

New member
לפני 3 ימים אתה אמרת לי

שאין התפתחות משמעותית במוזיקה בין וואנס לDPP... על כל פנים, עם 2 האמירות האלה אני לא מסכים, לדעתי זה באמצע- הייתה התפתחות, אבל עדיין עדיין הצביון ה"נייטווישי" בהחלט נשאר

נכון. באמת בין וואנס ל-DPP אין *הרבה*

התפתחות או שוני (למרות שיש). לעומת זאת, בין אושנבורן, ווישמאסטר וסנצ'ורי צ'יילד, לבין DPP יש המון הבדל.

TheImpactBoy

New member
מצטער,

אבל ברגע שלהקת קווין תחליט שהיא עושה קאמבק ותיקח איתה את ג'סטין טימברלייק במקום פרדי הסולן המנוח, זה לא יהיה שינוי קריטי? בדיוק ככה טאריה עם נייטוויש. אם בא לך להכנס למונחים טכניים למה ואיך טאריה היתה כ50% מכלל הסאונד, אני אסביר לך. חוץ מזה, לא צריך להסביר יותר מידי, ופשוט להבחין ברגש שיש בשירים עם טאריה, לבין אטימות והילדותיות שיש בשירים עם ענט.

ImNOTokay1

New member
../images/Emo45.gif ><

ממש אהבתי את נייטוייש כשטאריה הייתה הסולנית. אבל ברגע שהגיעה אנט הפסקתי לשמוע אותם כי לא אהבתי את מה ששמעתי. >< כמובן שגם לתואמס,מרקו ולשאר יש חלק,אבל אני ראיתי בטאריה את המרכיב הבסיסי של נייטוייש. היא העבירה המון בשירה שלה. לא לדבר על זה שהקול שלה היה משהו מיוחד. אנט לא מצליחה לרגש אותי כמוהה וזה הוריד מהרצון שלי לשמוע את נייטוייש. ולכן,אני שומעת רק את השירים הישנים שלהם. בכלל לדעתי זה פשוט דיבלי להחליף סולן/סולנית. אבל ניחא. כנראה שהייתה להם סיבה טובה.

Ice Queen 7

New member
אותי הקול של אנט כן מצליח לרגש..

ורואה, כל אחד רואה את המרכיב הבסיסי של נייטוויש במשהו אחר.. את ועוד הרבה אחרים ראו את זה בטאריה בגלל הצורה שבה היא העבירה לנו את השירים. אני ועוד רואים את המרכיב הבסיסי שלהם במילים שתואומס כותב. ככה שאיך שאני רואה את זה - כל עוד תואומס כותב (ומלחין), הסולנית ניתנת להחלפה. זה די חסר טעם להתווכח על משהו שהוא עניין של טעם אז כדאי להפסיק את זה פה. P: והיתה להם סיבה מצויינת להחליף את טאריה- http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=43248

ImNOTokay1

New member
כן. שמעתי על הסיבה.

אני מניחה שבסופו של דבר זה עניין של טעם. P: תואמס כותב מדהים,אבל זה לא הספיק לי.

Brombit

New member
אם זה היה *באמת* מדהים בעינייך ../images/Emo115.gif

זה היה מספיק לך...

ImNOTokay1

New member
אם היו מביאים סולנית שמעבירה רגש ומצמררת

כמו טאריה-הייתי ממשיכה להקשיב להם. מהבחירה שלהם באנט-התאכזבתי. וזה עניין של טעם. השירה שלה לא מדברת אליה ולא מתאימה לנייטוייש בכלל לדעתי. זה איבד את זה מהרגע שטאריה הוחלפה. שוב,זה עניין של טעם,אז לא לעשות מזה בלגן. ^^''

TheImpactBoy

New member
זה יהיה ממש טראגי

מעריץ יווצר אך ורק בגלל תקופת DPP, כזאת בושה לכל ההסטוריה המכובדת...

לדעתי דווקא הרבה יותר קל להתחבר

אליו מאשר לאושנבורן.. (למרות שלדעתי הוא הכי טוב שלהם ביחד עם CC, ווישמאסטר ו-וואנס
)

Nights Unseen

New member
אוושנבורן! ../images/Emo47.gif

מאז ששמעתי את השירים ממנו בפעם הראשונה אהבתי :}

למעלה