ים למינהם

hen 10

New member
תקשיבו...

וואי איחרי שניכנסתי לפה כמה שיותר אז אני פשוט ממש אבל ממש מתחילה לאהוב את כנסיית השכל שומעת שירים וואי הם כאלה שולטים אני מוסרת תודה לדודה שלי שיכירה לי את כנסיית השכל הם פשוט שולטיםםםםםםםםםםםםםם וביכלל אם היא לא הייתה מכירה לי שירים ישראליים הייתי ממשיכה לישמוע שירים מיזרחיים פקצים...!!! עכשיו יש לי שאלה? תגידו אולי בא לכם לשים פה איסיקיו ומסנג'ר? וככה ניהיה כולם בקשר טוב נדבר נורמלי וגם לא שאני רוצה שזה יתמוטת הפורם חס חס חס וחלילה סתם פשוט אפשר לדבר ולהכיר!!! ואז משרוצה שיסים...!!! טוב זזתי בה ביי לילה טוב!!!

hilagilady

New member
../images/Emo32.gif היי לכולם...

רציתי להביא לידיעתכם כי בקומונה החדשה של רשת גימל, יש הפניה לאתר של "כנסיית השכל", ואתם בהחלט מוזמנים
(גם בלי קשר....) קדימה לקומונה

hen 10

New member
היי

אולי לא שמתם לה להודעה אז אני ירשום אותה שוב רק משרוצה משלא אז לא תשימו פה את איסיקיו שלכם אם אתם רוצים!?!?

BuStEd FaN

New member
לכל חברי פורום כנסיית השכל../images/Emo70.gif

שיהיה לכם חג שמייח וחופש כייפי!
מכל חברי פורום באסטד!

danaimber

New member
לזמר מפורסם ומצליח - דרושים

לזמר מפורסם ומצליח - דרושים קלידן, גיטריסט+בס, ו"פרקשן" (כלי הקשה). עם יכולת נגינה מגוונת. 054-4-215285

cowgirl Ms

New member
אני חושבת שכדי לברר את זה../images/Emo80.gif

תצתרכי לקפוץ אליהם לפורום
.

hilagilady

New member
המשך עידכונים- כנסיית השכל

קישור לפורום כנסיית השכל עודכן בקישוריות של קומונת רשת גימל. קומונת רשת גימל עושה הכל על מנת לקדם את המוסיקה הישראלית.

MoTzArT g

New member
מה המצש אנשים?!?!?../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

ב- 7.1.2005 תתקיים מסיבת רוק מטורפת + הופעה של להקת " דמעה שחורה " (להקה אשר מנגנת כמעט כל סיגנון, לרוב רוק כבד+. קיימים כבר חצי שנה, ומצפים להגיע לגדולות) במועדון- "הלילה ה-13" (ברמת השרון)עלות המסיבה היא 25 שקלים. כל המעוניין בעוד פרטים נא להתקשר ל-אבי 0577406701

cowgirl Ms

New member
האא! שלום!../images/Emo80.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת
. במה את עוסקת בצבא?

למעלה