יםםםםםםםםםם

משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

בחו"ל עושים את זה ועכשיו גם בארץ: פורום מוזיקה שחורה נותן היום במה לתגלית חדשה בעולם המוסיקה השחורה בישראל: אם סי מנצור והגב, כוכבי השכונה שעושים מוזיקה עם הרבה הומור. הערב, ב-19:00 הם יתארחו כאן Live, יצחיקו וישירו- כדאי לבוא.
היום ב-20:00 פורום שיט וימאות מארח את דני ברנד, מצוות מספנת "תלתנית" במרינה הרצליה, בעל נסיון של 30 שנה בשיפוץ ואחזקת יאכטות. מספנת "תלתנית" מתמחה בטיפולי גוף ותחתית, טיפול נגד אוסמוזיס, נירוסטה, עץ, חשמל ואלקטרוניקה, קירור ומיזוג אוויר.
השלב הראשון בקמפיין של
למניעת האיידס כבר בעיצומו. הציעו את משפט המפתח לקמפיין הפרסומי שלנו ביום האיידס הבינלאומי שיחול ב-1/12. חבילת פרסים ענקית מחכה למחבר המשפט הזוכה. ו... היום מתחילה חגיגת השוקולד הגדולה בפורום שוקולד, לרגל חגיגות שנה לפורום. בואו לפתור את החידון הגדול...

אנשושים...

אני צריך עזרה בחיפוש אחר שיר... של אביב גפנוש....יש לו כזה קליפ אם להקת ה"תעויוט שלו" (יענו בכוונה...חחח), ושם הגיטריסט עושה כזה ריף/סולו קצר ממש מגניב כזה... יש לכם מושג איזה שיר זה? הוא יחסית חדש... נ.ב חבר'ייה, תזיזו קצת ת'פורומוש....

Ma E

New member
אוווווףףףףףףףףףף../images/Emo70.gif

אני לא יודעת מה לעשות עם השיער שלי כבררררררררררררררררררררר אני רוצה תסרוקות מגניבות כמו של פיננננננננקקקקקקקקקקק כפרה עליהההההה איזה שיערררררררר
אבל גם שאני מנסה לא יוצא לי
אני לא יודעת מה לעשוווווות תנו לי רעיונווווווווווווותתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחח אולי זה יזיז את הפורום

Matrix man

New member
מממממ...אני לא ממש מכירה שירים של

אביב
אבל אני אשאל את חברות שלי , הן מתות עליו...

pinoki

New member
אמממ לידי שלי יש ככה...

אממ הוא עשה החלקה... ושם כל הזמן קרם כזה.... זה מדליק

dilan angel

New member
יוווווווו חיה!! גמאני רוצה../images/Emo99.gif

חחחחחחחח בטח!!! הכי בעולם לא מתאים לי! אני אראה כמו חרצוף!! יווו השיער של פינק כזה מאאאגניבבבבבב....איזה קוצים יש לך? גדולים קטנים? ארוכים?קצרים?? אולי תשימי תמונה??

סוזן50020

New member
חחח אורלע..איך שירדנו עליו שישנה את

שיערו כמו לאלו מגוד שארלוט וגם....לק שחור בציפורניייםםםם!!דניע-תנסה!זה מגניב

¥EleVatioN¥

New member
לא ירדנו עליו../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

הייתי רציניתתתתתתת כןם ובסוף הוא הלך ולא שם לק

כהההה???!!!

אולי גם תשימו לי אודם, תעשו לי גוונים בשעיר, ומנקיור+פדיקיור... אלוהים!!!.....חחחח...

אמ...אוקי...

אל תתיחסו, בדיחה פרטית שלי ושל אורלע.. אין לי שום דבר נגדם, הם אחלה....אפילו ניראה לי שיש לי כמה חברים כאלה...חח... לסביות זה הכי טוב....הם שמיימיות!

¥EleVatioN¥

New member
תזכור שאמרת את זה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

חחחחחח אני שונאת היסטוריה

Ma E

New member
או כמו בקליפ פאמלי פורטרט!?

לא מוצאת תמונה נורמלית כרגע... כאילו שזה ארוך כזה לקחת אחורה באמצע וקצר בצדדים זה מגניב כזה... אמממממממ יש לי תמונה שלי לשיםםם.. אבל היא שוקלת 400
תנו לי דרך לשים אותה באיזה אתר ולתת לכם לראות אז בכיף
בעעעעעעצם אולי יש לי אתר שניה..

למעלה