יייששש!!!

../images/Emo32.gif יייששש!!!

הצלחתי לעבור תיכון!!! כל כך טוב לי עכשיו!!! ואני בתיכון של אלון. שאני בכלל לא מכירה
. יאיי לי ^_^

1Reebok

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אההההה ירדן תמרייי הייי!! בסוף הצלחת לעבור!!! אתם מכירים? לא, מי זאת?
י'4 שליטה. אבל לא כמו י'1.
.

efratushke

New member
מממ מפגרת! חחחחחחחחח

תשני את השם טרם כתיבת ההודעה...... לכל מי שלא הבין זאת כתומה כתבה......... תחת השם "הכתומות" אבל אני גם מצטרפת להודעה הזאת! + ברכת הצלחה ענקית + נשיקה על כל לחי (גם כל לחי שלא נמצאת על הפרצוף
)

Bassיסט

New member
וואי ירדני סחטיין!!!!

דבר ראשון אני נורא שמח לכתוב פה שוב... נורא התגעגעתי אליכם.. דבר שני ירדני מה המצב?? למה עברת בכלל תיכון? וואי איזה כיף בטח לאלון עכשיו...

חחחחחחחח חמוד!

עברתי- עד כמה שזה ישמע טיפשי- כי לא היו איתי אף אחד מהחברים שלי. זה נשמע כאילו אני בנאדם עצוב שכזה, אבל מה שקרה זה שכל החברים שלי יצאו בתיכונים אחרים (יש בכפר-סבא 4 תיכונים)- ואני לבד בתיכון הקודם... אז ניסיתי להתיידד עם אנשים שם, אבל יש שם ערסייאדה רצינית... אז השתמשתי בכישורי המשחק שלי [גאד, מגיע לי אוסקר על מה שיחקתי למנהלת כדי שתסכים להעביר אותי- הם רצו לשמור עליי בגלל הממוצע
] ושיחקתי אותה דיכאונית סטייל "אני עוד שניה מתאבדת" וזה עבד
וכיף גם לי עם אלון בתיכון
למרות שהפעמים היחידות שהוא פנה אליי זה בשביל שאני אקרא למישהו בשם אחר ובשביל הדיסקמן שלי (של אחותי!) שמכיל כוורת. לאלון-
.

1Reebok

New member
חחחחחח נדב ../images/Emo6.gif

ורגע רגע, כשהיית בדרך לכיתה זה לא נחשב?! "אלון! תשמע משהו בדיסקמן!" "תני לי לנחש.." ו.. היום לא היית בכלל :-|

כתמונית

New member
העיקר ברחת מאיתנו...חחח..

יו ירדן!!! גיליתי שאחד שהיה איתנו בהופעה של הדורבנים זה האח של שני לביא!!! וואו! מטורף!

נו! אתה רק מוכיח את מה שאמרתי!

אני הצעתי לך לשמוע! ומה אתה רוצה?! אחרי שמיעה אינטנסיבית של קובי 24/7 מאז היומולדת שלי משנה שעברה (רמז רמז- עוד מעט!) אם הם לוקחים הפסקה אז גם לי מותר! אז שמעתי כוורת! מותר לי! ושלשום זה היה היהודים! מותר לי! ולפני 4 ימים זה היה יזהר כהן! מותר לי! ולפני 5 ימים זה היה שייגעצ! מותר לי! ולפני 6 ימים זה היה...טוב, אתה יכול להבין את הפואנטה. ואני כן הייתי היום יא מתעלם
עשיתי לך "היי" ולא הראת סימני חיים...

כתמונית

New member
אקס של אחותה??!!

הוא בן 6! וחצי! ו...מממ... מה?! רק אני שומעת הההכככלללל??!! (באוטו יש זמן :) )

1Reebok

New member
../images/Emo12.gif מתי?!

אוקיי, אם אני לא עושה לך היי בחזרה, זה לא בגלל שאני מתעלם חסוחלילה! זה בגלל שאני לא רואה אותך!

למעלה