יומי שכזה; שאלון

Lovable Stray

New member
../images/Emo32.gifיומי שכזה; שאלון ../images/Emo55.gif

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: מיקום: האם תקרא לבת שלך על שמך: אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/בי: רווק: תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: מצב חברתי: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד: מה העבודה שלך: יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף: האם אתה חיי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול שלך? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או אקטיבי? יש לך יומן? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה ניראה טוב? יש לך בטחון עצמי? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת strip poker? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על להתאבד? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? שחיבקת? שנישקת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?

Lovable Stray

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו:לא מיקום: בבית
האם תקרא לבת שלך על שמך:לא תיהיה לי בת אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?ארטיום אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? האמיתי? תמיד. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אין סיכוי מין:כמה שיותר
סטרייט/גיי/בי:לא אוהבת הגדרות רווק:לא תאריך לידה:08 12 1984 גיל:21 גיל שהיית רוצה להיות:20 מצב חברתי:O_O צבע עיניים:אפור אוהב אותו?כן צבע שיער:כרגע קולה אוהב אותו?הוא בסדר צבע אהוב:סגול ושחור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד:אצלנו ריצ'י, מייק, רג'י ואוגר. מה העבודה שלך:כרגע מובטלת יש פירסינג?לא
קעקועים? כרגע לא. אובססיות?לאנשים התמכרויות?זה משתנה. איזה שפות אתה דובר?אנגלית, עברית, רוסית ציטוט מועדף:בחתימה האם אתה חיי את הרגע?בהחלט יש לך סודות?למי אין? אתה שונא את עצמך?לא, בדרך כלל לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?יאפ איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?על העיניים שלי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אני לא חושבת שמישהו היה עושה עליהם סרט
מה הפחד הגדול שלך?להיות לבד, חיות מתות אתה יודע לשיר?לא האם אתה מתבודד?כן ולא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?להיות נאמנה לעצמי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?כנראה שלא האם אתה פועל בפזיזות?לצערי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אובססיביות האם אתה פסיבי או אקטיבי?תלוי באיזה הקשר יש לך יומן?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?בעלי חיים מה החוזק הכי גדול שלך?עקשנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?פחות רגש אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?דיי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?היה יכול להיות יותר גרוע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לסמוך על אף אחד, גם לא על עצמי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים ומה הכי פחות אוהב? אף אתה חושב שאתה ניראה טוב? סביר יש לך בטחון עצמי? לא :-\ האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?מדור דרושים ועיתון חי מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות פרווה?כן, עם לונדון הזאבון. יוצא לטיול בגשם?משתדלת
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא! נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא נוסעת
אוהב את הקול שלך? שונאת האם אי פעם פגעת בעצמך?לא פיסית יצאת מהמדינה?יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?אני חושבת שכן היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום?כן
היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?באצבע ברחת מהבית? יאפ שיחקת strip poker?לא חטפת מכות?יאפ. בית ספר דתי זה השטן. החטפת מכות למישהו?בת דודה היית על במה?יאפ ישנת מחוץ לבית?יאפ חשבת על להתאבד?יאפ נשארת ער כל הלילה?יאפ לא אכלת יום שלם?אני? לא לאכול?
דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?יאפ הרגת מישהו?לא, אבל הייתי רוצה חשבת שאתה משתגע?אם היה לי שקל על כל פעם... הייתי יכולה לקנות סוס
בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?הרבה עברת על החוק?יאפ פגשת מישהו מפורסם?יאפ, לא מגלה מי. הרגת חיה בטעות?אההה. טראומת חיי.איך הייתי אמורה לדעת שאוגר שמן יסתום את הפתח היחיד של הבית עם התחת הענק שלו?
(((((((((((((((((( הרגת חיה בכוונה?לא... למרות שהיתה פעם אחת בה אמרתי לעצמי הלוואי והייתי יודעת איך להרוג באופן מהיר. לא בטוחה אם הייתי מסוגלת. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו?גומיות היית ברדיו/טלוויזיה?יאפ הייתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?בזמן האחרון כן :-\ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא ממש, אולי קצת. קסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?אולי בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות?לא חושבת מי החבר הכי טוב שלך?חבר שלי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא מקשיבה לעצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?שומרת על זכות השתיקה שצחקת עליו? אדם לא, מייק החולדה שהלכת איתו לקניות?אמא שלי ששבר את הלב שלך?... שאכזב אותך?.... שגרם לך לבכות?.... ששימח אותך?חבר שלי שראית איתו סרט?חבר שלי שדיברת איתו בטלפון?אמא שלי שראית?חבר שלי שחיבקת?כנל שנישקת? כנל מה אתה לובש כרגע?שמלה פרחונית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?O.O שום חלק איזה ספר אתה קורא?מנסה לסיים את אלים אמרקאים של ניל גיימן מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לו פד האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?לא

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif הכל חוצ משיעורים

כאילו שמישו יקרא
האמתי זה כיף לענות על שאלונים.! האם השם שלך על שם מישהו: אפשרי
חור האם תקרא לבת שלך על שמך: ברור, כי אני כזאתי מאגניבה. *NOT* אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יוסף. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יעל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה יש לשבש?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור!!!
סטרייט/גיי/בי: גיי
רווק: ה [רווקה למי שלא הבין
] תאריך לידה: 17.10 [שליטה
] גיל: 15 מאתמול
גיל שהיית רוצה להיות: 16? מצב חברתי: אה ככה. צבע עיניים: חום קקע אוהב אותו? חלילה! צבע שיער: במקור חום.. אני צובעת אותו לאדום בד"כ אוהב אותו? אה ככה צבע אהוב: שחור
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי[ת]. חיות מחמד: חמוס [
], תוכי, כלבה, כלב, סוס. מה העבודה שלך: לאדעת, ושלך? יש פירסינג? אני בספק
קעקועים? אני לא חושבת. אובססיות? אוהו
יותר מדי. התמכרויות? מחשב
סוסים
איזה שפות אתה דובר? סינית, פורטוגזית, יפנית, צרפתית, שוודית [אם יש כזאתי שפה
] נו אנגלית ועברית, כמו כולם. ציטוט מועדף: הכוונה למן מוטו או סתם? בהנחה שסתם - "cause we are gonna be forever you and me" האם אתה חיי את הרגע? מ-מ-ש ל-א יש לך סודות? כמובן. אתה שונא את עצמך? מאוד
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כנראה
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא מקבלת מחמאות בוהו
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? איכ עופי מפה מה הפחד הגדול שלך? מוות אתה יודע לשיר? כמובן! שלא
האם אתה מתבודד? אפשר לומר
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בע"ח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? איכ לא! האם אתה פועל בפזיזות? לא ולא
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני בספק. [נקודה
] האם אתה פסיבי או אקטיבי? נאן. יש לך יומן? לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? בע"ח |פרצוףנמס| מה החוזק הכי גדול שלך? ציניות אולי [אולי
] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? עזבו, ככה אני מה יעזור לי לחשוב על זה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? בהחלט. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה שלא הורג, מחשל. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שהוא סקסי ומדהים. מזה השאלה הזאתי? ומה הכי פחות אוהב?
אתה חושב שאתה ניראה טוב? ברור!!!!!!!!!!!!!!! כאילו שיואו יש לך בטחון עצמי? לעיתים. האם אתה: מעשן? יכול להיות. על סמים? לא כרגע. קורא עיתון? בהחלט! מתפלל? לא הולך לבית כנסת? גם לא מדבר עם זרים? לא, אני מפחדת ישן עם בובות פרווה? כן דובי שובי בובי יוצא לטיול בגשם? רק אם בא לי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש לי ברירה?
נוהג? ונאמר אמן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לאא האם אי פעם פגעת בעצמך? כמובן. לצערי יצאת מהמדינה? אהא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן
היית מאוהב? אולי
היית על סמים? אפשרי שחית בעירום? אפשרי היה לך מקרה חירום רפואי? אהא עברת ניתוח? אהא! ברחת מהבית? לא ולא שיחקת strip poker? לא השתתפתי בזה
סתם הסתכלתי. חטפת מכות? ברור! החטפת מכות למישהו? לא ולא
היית על במה? לצערי ישנת מחוץ לבית? לא, אני נזירה
חשבת על להתאבד? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? איך אפשר? דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן!!! והחבאתי את הגופה חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן
היה לך חלום שהתגשם? יש לי כמה חלומות. ביום שהם ייתגשמו העולם ייראה הרבה יותר טוב! עברת על החוק? אהא פגשת מישהו מפורסם? הוא קרוב משפחה הרגת חיה בטעות? יכול להיות שנמלים. הרגת חיה בכוונה? חלילה! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אפשרי גנבת משהו? בהחלט היית ברדיו/טלוויזיה? לא
הייתה לך התמוטטות עצבים? אני בספק קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חחחחחחח כןןןןןןןן
יואו הוא היה קורע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? הייתי רוצה להאמין, אבל לא באלוהים? לעיתים בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? במשפט בשלמותו - לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? הייתי רוצה להאמין אתה חושב שלאלוהים יש מין? כמובן! הוא זכר! נשים טיפשות מדי בשביל לנהל את העולם
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הבייתה יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חושבת שכן
מי החבר הכי טוב שלך? שם יעזור? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המאמן שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא פנימית. מה יעזור? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ריקי הכי מעט זמן? שחר הכי מצחיק? לאדעת הכי קרוב? נעה הכי מוזר? דוד הכי חכם? א[ח]לעד שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כל מי שאני מכירה בערך דוד נעה ליה וכו' הכי נחמד? רובם הזמר הכי טוב? נעה הכי רועש? תאאא"א עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? איכ טלפון על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה מי מקשיב לבעיות שלך? כולם. אין להם ממש ברירה
עם מי אתה רב הכי הרבה? דוד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש ממש ממש ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי? יענו חוצ משלי? אממ נעה כנראה האם החברים מכירים אותך? לא. אני זרה מוחלטת
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? ברור!!!!!! פפ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אוהו.. דוד [בעיקר], חלעד, חברות. שצחקת עליו? דוד, בחלום שלי שהלכת איתו לקניות? אמא בטח ששבר את הלב שלך?
שאכזב אותך? נעה שגרם לך לבכות? לא יודעת מלא זמן לא בכיתי ששימח אותך? לא יודעת מלא זמן לא שמחתי ממש ממש שראית איתו סרט? אנוכי שדיברת איתו בטלפון? אבאמא שראית? אבא שחיבקת? אבאמאחות שנישקת? אבאמאחות [בהנחה שלא נשיקה של חברים וכאלה] מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני נשענת על הרגל שלי איזה ספר אתה קורא? גיאומטריה, מאת בני גורן המהולל מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא לא משתמש בפד, הוא לא מפותח מספיק
האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כמובן

מיי........

האם השם שלך על שם מישהו:לא... מיקום:בביתתת.... האם תקרא לבת שלך על שמך:אני לא קרובה לזה.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: לא הייתי נולדת במין השני.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?: אף אחד.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: לא יודעת... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: לא... מין:נקבה... סטרייט/גיי/בי:אה.... רווק:גם לא נשואה... תאריך לידה:16.4.1993 גיל:12 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:אני מנצלת כל רגע בחיים... מצב חברתי:סוד.. צבע עיניים:חום.. אוהב אותו?:יס.. צבע שיער:שחור.. אוהב אותו?: יס ורגע... צבע אהוב:גווני ירוק... ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני.. חיות מחמד:ישה (המוסמוס) ובים (הכלב)... מה העבודה שלך:יסודי..נחשב? יש פירסינג? : מה פיתאום...........הלוואי... קעקועים?: לא.. אובססיות?: אה..... התמכרויות?: לחמוסים... איזה שפות אתה דובר?: אנגלית,עברית,רוסית,צרפתית,ערבית... ציטוט מועדף:לא יודע....יש מלא.. האם אתה חיי את הרגע?: ברור... יש לך סודות?: כן...הרבה.... אתה שונא את עצמך?: לפעמים... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?: בערך.... יש לך הרגלים רעים?: יס.... איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:איזו גמישה.... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? : לא היו עושים... מה הפחד הגדול שלך?: אין לי מושג... אתה יודע לשיר?: ברור....לה לה לה לה.... האם אתה מתבודד?: מה פתאום... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: לא יודעת... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?:אולי... האם אתה פועל בפזיזות?:אה לא יודעת... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:אה..... האם אתה פסיבי או אקטיבי?:אה.... יש לך יומן?: לא.... מה החולשה הכי גדולה שלך?: לסנוביות,פריחות,ערסים ועוד מסוגם... מה החוזק הכי גדול שלך?:אה... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?:הגובה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?: אה..... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: אולי... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: אה.... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:את העיניים.... ומה הכי פחות אוהב? : את האף והרגליים... אתה חושב שאתה ניראה טוב? : לא יודעת... יש לך בטחון עצמי? : ורבע... האם אתה: מעשן?: לא על סמים?: יס...ישה הסם הממכר של החיים... קורא עיתון?: פעם בשבוע... מתפלל?:כן... הולך לבית כנסת?: לפעמים בחגים... מדבר עם זרים?: כן...איתכם.... ישן עם בובות פרווה?: לא.. יוצא לטיול בגשם?:לפעמים... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: מה לעשות... נוהג?: הלוואי... אוהב לנסוע מהר?: כן!!!!!!! אוהב את הקול שלך? :לא........ האם אי פעם פגעת בעצמך?: אה...לא יודעת... יצאת מהמדינה?:כן... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?:חח לא..... היית מאוהב? כן....... היית על סמים?לא....... שחית בעירום?לא... היה לך מקרה חירום רפואי?כן....... עברת ניתוח?כן.. ברחת מהבית? לא.... שיחקת strip poker?לא..... חטפת מכות?לא........ החטפת מכות למישהו?לא.... היית על במה?כן מלא פעמיים....... ישנת מחוץ לבית?: מלון נחשב? חשבת על להתאבד?לא..... נשארת ער כל הלילה?כן.... לא אכלת יום שלם?כן..... דיברת בטלפון כל הלילה?לא....... ישנת כל היום?לא....... הרגת מישהו?לא....... חשבת שאתה משתגע?לא.... בגדו בך?לא...... היה לך חלום שהתגשם?כן...... עברת על החוק?בערך.... פגשת מישהו מפורסם?כן..... הרגת חיה בטעות?לא... הרגת חיה בכוונה?לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא.... גנבת משהו?לא..... היית ברדיו/טלוויזיה?כמעט.............. הייתה לך התמוטטות עצבים?לא..... קפצת בנג'י?כן.... היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן........ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן........ קסם?לא........ באלוהים?כן........ בשטן?כן...ישה השובב..... בסנטה קלאוס?לא.... ברוחות?יש אפשרות....... בפיות?לא..... במזל?כן........ באהבה ממבט ראשון?לא....... ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?אה....... במכשפות?לא....... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן....... באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?אה......... אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא....... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אה....... יש לך חברים הומואים/לסביות?כן הכלב שלי.... מי החבר הכי טוב שלך?אביבה..... מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?אין דבר כזה....... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לשמור על הכבוד טוב טוב.... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אה....... מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?:לורין.... הכי מעט זמן?אנה....... הכי מצחיק? אנדריי.... הכי קרוב?אביבה... הכי מוזר? יוליה... הכי חכם?אור..... שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?יאן..... הכי נחמד?מאיה... הזמר הכי טוב?נופר.... הכי רועש?אביבית... עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?יאן... על מי אתה סומך הכי הרבה?אביכה... מי מקשיב לבעיות שלך?מאיה... עם מי אתה רב הכי הרבה?אין דבר כזה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא..... האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא..... בבית של מי היית אחרון?נועמי... האם החברים מכירים אותך?ברור.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי... האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?לא יודעת... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?סוד... שצחקת עליו?אף אחד... שהלכת איתו לקניות?אמא... ששבר את הלב שלך?אין אחד כזה... שאכזב אותך?ישה...התעורר הלך לחרבן וחזר לישון.. שגרם לך לבכות?אף אחד... ששימח אותך?ישה... שראית איתו סרט?המשפחה... שדיברת איתו בטלפון?יאן... שראית?חלי... שחיבקת?לא זוכרת... שנישקת?אוו......... מה אתה לובש כרגע?זה מעניין כל כך? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שום חלק...אני כותבת אם שני הידיים... איזה ספר אתה קורא?אני לא קוראת כרגע.... מה יש על הפד לעכבר שלך?אה.......שאלה קשה... האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?איך ידעת?

The Reuty

New member
אני אנסה..

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: עכשיו? בדוגיסטר האם תקרא לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תום
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?תום
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין: כמה שיותר, יותר טוב
סטרייט/גיי/בי: גיי
רווק: במערכת יחסים
תאריך לידה: 7/7/85 גיל: 20 גיל שהיית רוצה להיות: 3
מצב חברתי:
? צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? כן צבע שיער: שטיני אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד: 3 כלבים וחתול (שמחפש בית) מה העבודה שלך: מחפשת
יש פירסינג? כן קעקועים? כן אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ושפת הב' ציטוט מועדף: "There allways a sparkle of hope, if you just beleive" האם אתה חיי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים (כשאני עושה טעויות ופוגעת באיילת
) האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את לא נראית בת 20!" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "יומנה של רעות אבן שושן" (
) מה הפחד הגדול שלך? לאבד את איילת
אתה יודע לשיר? כן אבל יש זיופים האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע? למצוא עבודה, ולהיות מאושרת ובריאה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני חושבת שכן אבל היה לוקח לי קצת זמן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לפעמים, אבל אני לא מתמקדת בזה האם אתה פסיבי או אקטיבי? פסיבי יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? סבלם של בעלי החיים מה החוזק הכי גדול שלך? איילת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות עצבנית ויותר בריאה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לעיתים כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הממ יש תקופות.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות פחות עצלנית ולא לשמור בבטן מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? שומן
אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא ממש יש לך בטחון עצמי? משתדלת האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים? אם הם שואלים אותי הוראות לכיוון כן, אם לא - לא. ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, בנסיון לצמחן/לטבען נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? לא
אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לצערי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן
היית מאוהב? עדיין
היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? כן
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית כן ליום שיחקת strip poker? כן
גם סטריפ טאקי! חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
היית על במה? כן.. אבל ששש! ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על להתאבד? בעברי הרחוק נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? כן, בכיפור כשצמים דיברת בטלפון כל הלילה? כן
ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן
(כשהייתי קרניבורית וצמחונית וגם עכשיו אני הורגת מבלי לדעת
) חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא נראה לי היה לך חלום שהתגשם? כן.. איילת
עברת על החוק? כן
פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? כן
(הסבר למעלה ב"הרגת מישהו") סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.. גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? כן
קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים קסם? לא באלוהים? מה זה? בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? מידי פעם במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? הממ לא יודעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? מה זה אלוהים? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שקט יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? איילת
מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? איילת
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איילת
הכי מעט זמן? החבורה שפגשתי בכיפור הכי מצחיק? איילת
הכי קרוב? איילת
הכי מוזר? שכחתי תשם שלו הכי חכם? איילת
שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? איילת
הכי נחמד? איילת
הזמר הכי טוב? איילת
הכי רועש? סוניק החתול
עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? איילת
על מי אתה סומך הכי הרבה? איילת
מי מקשיב לבעיות שלך? איילת
עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לעיתים כן בבית של מי היית אחרון? עכשיו בדוגיסטר, ולפני זה בדוגיסטר השני האם החברים מכירים אותך? תלוי איזה.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. שתעבור לבנות
האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא'כפת לי

The Reuty

New member
המשך..

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זכור לי שצחקת עליו? איילת
(טיפשה טיפשה טיפשה!!) שהלכת איתו לקניות? איילת
ששבר את הלב שלך? סתם זבל אחד שאכזב אותך? לא זכור לי שגרם לך לבכות? הממ נזכרתי באבא, נחשב? ששימח אותך? איילת
שראית איתו סרט? איילת
שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? איילת
שחיבקת?איילת
שנישקת?איילת
מה אתה לובש כרגע? בגדים.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא, אני מקלידה. אבל הרגל שלי נוגעת ברגל השניה! איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד עכבר האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא מה, כבר נגמר?!

The Reuty

New member
תיקון

האדם האחרון שצחקת עליו = לא צחקתי על אף אחד, חשבתי כתוב צעקת

skarlet ohara

New member
כאילו שתקראו.... חחחח

האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: אשדוד/ ירושלים- תלוי במצברוח. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? עמית... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? עמיתי, עמיתקה, עמיתוש. לא ממש שיבוש. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יש מצב. נסו להגיד זיגלווקס בלי שגיאות... מין: נ סטרייט/גיי/בי: עומד בסימן שאלה עדיין רווק: תודה לאל!!!! who needs men anyway? תאריך לידה: 8/8/85 גיל: 20 גיל שהיית רוצה להיות: 19. חחחח היה לי נחמד שם. מצב חברתי: ? לא הבנתי. צבע עיניים: חום כהה. אוהב אותו? חביב, מקובל עלי צבע שיער: שחור, צבוע לג'ינג'י אוהב אותו? אוהבת את המקור, סתם נסחפתי באופנה צבע אהוב:שחור. נקי, טהור, שואב הכל לתוכו ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: 2 כלבים וחמוס. מה העבודה שלך: ספרנית!! (ואין לי שפם!!) יש פירסינג? לא קעקועים? אחד עם המילה חבר (עמית) על הכתף אובססיות? חמוסים? התמכרויות? חמוסים? איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ערבית ספרדית רוסית. לא כולן שפת אם. ציטוט מועדף:who needs men anyway??? (מצטטת את עצמי) האם אתה חיי את הרגע? כן יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? לא בין שתיים לארבע ולא אחרי שבע בערב. (אולי) האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא. הוא מזעזע, מחריד ונוראי. :( יש לך הרגלים רעים? לדבר. לא... סתם. לא שידוע לי איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה (בעעעעעע שונאת את זה) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אף אחד לא היה מצליח להפיק סרט כזה... שכחו מזה! מה הפחד הגדול שלך? שאני ארצה להפסיק לחיות. לא רוצה לרצות להפסיק לחיות אתה יודע לשיר? כלומר אם אני שרה יפה? לא. אבל אני אוהבת לשיר. תתמודדו האם אתה מתבודד? לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לשמוח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני חתיכת פאזל בלתי ניתנת להשלמה. בדוק. האם אתה פועל בפזיזות? לא תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה. אבל זה ביני לביני. בסך הכל אני בסדר עם עצמי האם אתה פסיבי או אקטיבי? אקטיבית ביותר יש לך יומן? כן :) הוא מצחיק מה החולשה הכי גדולה שלך? התנסחות בע"פ ובכתב מה החוזק הכי גדול שלך? היותי עצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שומדבר. כל מה שהוא אני הוביל אותי למי שאני היום ואני שלמה עם עצמי ומקבלת את עצמי כמו שאני. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היה סביר פלוס מינוס מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתייאש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? סקסית :) יש לי גוף יפה P: ומה הכי פחות אוהב? הפנים שלי. אלוהים לא יכול לעשות עבודה מושלמת! אתה חושב שאתה ניראה טוב? כפרה עלי. יש מצב... יש לך בטחון עצמי? נחשו לבד... האם אתה: מעשן? לא. איכס. נרגילה פעם ב על סמים? לא קורא עיתון? לא יוצא לי. אם זה מגיע למודיעין אני אעוף מעתודה? מתפלל? מדי פעם הולך לבית כנסת? כן. בי"כ חב"דניק. מאכילים אותך בשביל שתבוא. זה טעים... מדבר עם זרים? כן. כיף להכיר אנשים חדשים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? עדיין לא :( אוהב לנסוע מהר? לא רלוונטי אבל לא. אוהב את הקול שלך? אנחנו לא באמת שומעים את הקול שלנו, אנחנו שומעים אותו מבפנים. תקליטו את קולכם ותענו. והתשובה היא שלילית. אני נשמעת ילדותית וזה לא מתאים לי. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? צרפת הולנד בלגיה אנגליה איטליה פולין אוקראינה ואיסטנבול. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שאלתי אותם. היית מאוהב? כן. קורה, טועים. היית על סמים? לא שחית בעירום? עוד לא היה לך מקרה חירום רפואי? בגיל 4 פתחתי את הסנטר. חחח חוויה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כל שבוע, למעונות :) שיחקת strip poker? לא ולא רוצה חטפת מכות? קורה. אחים גדולים בעיקר החטפת מכות למישהו? לא ממש היית על במה? יותר מדי פעמים-להקת בית ספר, נציגת מועצת תלמידים והחנונית של השכבה. בעעעע ישנת מחוץ לבית? המווווון חשבת על להתאבד? עברתי את השלב נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? יום כיפור? דיברת בטלפון כל הלילה? ברווווור. תקופות אינטרנט חולניות בגיל 15. ישנת כל היום? 18 שעות. אני מלכה!!! הרגת מישהו? לא. אבל הרגו אותי. חשבת שאתה משתגע? אני כבר.. בגדו בך? יותר מדי. תלוי איך מגדירים בגידה. היה לך חלום שהתגשם? חלום של לילה שהתגשם? לא. עברת על החוק? יש מצב פגשת מישהו מפורסם? דנה אינטרנשיונל!!!!!!! ולחצתי לה את היד. אריק שרון לחץ לי את היד, לפני שהיה רה"מ ובשביל שיהיה רה"מ. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? יתושים יימח שמם סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? יש מצב היית ברדיו/טלוויזיה? לא. יש לי פחד במה עצבני הייתה לך התמוטטות עצבים? אולי פעם אחת... לך תהיה עתודאי ותשמור על שפיות... קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. לא זוכרת כרגע

skarlet ohara

New member
המשך

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לא באלוהים? כן בשטן? יש משו כזה בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אין דבר כזה אהבה ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא באמת.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אנדרוגן אומרים? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מה איתכם.. אני ישר לגהינום.... יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. כפרה עליהם מי החבר הכי טוב שלך? שאלה טובה.. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני כזו קשקשנית אבל בטח ידיד שלי עידו, ואמא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תמיד תשמחי (סבא כפרה עליוווווו) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת כרגע מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עידו הכי מעט זמן? לא יודעת עדיין הכי מצחיק? אני הכי מצחיקה!!! הכי קרוב? עידו הכי מוזר? איילה שותפתי המשעשעת הכי חכם? דוד. כרגע אנחנו בפאוז על החברות שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? דוד. וינון. שאתם לא מכירים ממילא הכי נחמד? עידו הזמר הכי טוב? עידו הכי רועש? אין כזה. אבל אמא שלי היא גם חברה שלי :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אמא ועידו על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? עידו עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי כן בבית של מי היית אחרון? הורים/ עידו האם החברים מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? בהחלט! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד שצחקת עליו? לא מרוע- כולם.... שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? כולם. שאכזב אותך? כולם שגרם לך לבכות? כולם ששימח אותך? איילה :) שראית איתו סרט? לא ראיתי סרטים מלאן ת'לפים זמן שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? איילה שותפתי שחיבקת? וואלה לא יודעת שנישקת? אמא ושכנה ארגנטינאית שאצלהם זה מנהג.... מה אתה לובש כרגע? חחחחחחחחחחחחחח. תפסתם אותי בחלוק אמבטיה. יצאתי מהמקלחת לפני שעה (מכורה לאינטרנט) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום. שתי ידיים על המקלדת איזה ספר אתה קורא? יחסי ברית המועצות עם העולם הערבי (אני כותבת עבודה) מה יש על הפד לעכבר שלך? יש לי לפטופ. תקנאו! האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן. לא יכולה בלי מוסיקה..... תודה על השאלון- היה מגניבבבבבבב.

למעלה